ISCTR oyuna katılmadı.
Herif sevmiyor ISCTR yi.
Genel Müdürü de zamanında bize çok yabancı geliyor ortak olalım size şeklinde, biz kabul etmiyoruz milli kalmak istiyoruz demişti.
Printable View
ISCTR oyuna katılmadı.
Herif sevmiyor ISCTR yi.
Genel Müdürü de zamanında bize çok yabancı geliyor ortak olalım size şeklinde, biz kabul etmiyoruz milli kalmak istiyoruz demişti.
boşluk dolacak herhalde 1041xx deki...
endeks fişekleme yi yaptı. ama henüz roket leme kıvamına gelmedi.onuda roket ler devreye girince yazarız.artık kırılma yerine geldik. belkide yarına bırakırlar izleyip göreceğiz..
baba dirençlerin geçildiğini görürüz ancak dirençler geçildiğinde bide uyandırmama maksatlı geri çekilmeler olabiliyor. direkmi basar gider yoksa geri çekilip öylemi basar buna dikkat etmek lazım.sonuç baba direnç hala geçilmedi..
İblis fırsat kaçıyor havası veremedi.
Zamanında Sirkeci'de geziyorum biri tezgahlara yığmış elbiseleri "Beyoğlu'nda kapanan bir mağaza" diye satıyor onlarca kişi kapış kapış alıyor.
Ben de bu fırsat bir daha gelmez diye bir pardesü aldım.
Aradan belki bir yıl geçti, yine Sirkeci'deyim adam aynı yerde aynı şekilde şekilde yığmış malları "Beyoğlu'nda kapanan bir mağaza" diye bağırıyor.
4000 i gap 5000 lik sert dususun tepkisi 1500 bilemedin yarisi kadar olur.
O uyduruk grafik cizgilerle herseye normal diyip amatorleri heveslendirmeyin bu dandik borsaya.
Is bittikten sonra 500 tane cizgi cekip aaaa bu boylemis denır. Yuzlerce noktadan cizgi cekilebiliyor.
99 dan iki seansta dususn tamamini geri alacak diyen varmidi ( vize krizinde gelisme olmamasina ragmen )
Gerisi goygoy. 10 numara servet transferi oldu
hani derler ya: giderken de sen ağaydın; gelirken de sen ağasın....madem öyle biz bu b---- niye yedik.....
endeks cuma kapanış seviyesinde.....
elçiden ılımlı açıklama mı geldi????
gönül diyor şu harekette longları kapa.
saçma saçma hareketler. para kazansak bile iğrenc.
bass: ABD bağımsız Kürt devleti koridorunu desteklemiyor. Türkiye'nin toprak bütünlüğünün bozulmasını desteklemiyor
ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, "ABD bağımsız Kürt devleti koridorunu desteklemiyor. Türkiye'nin toprak bütünlüğünün bozulmasını desteklemiyor" dedi.
ha birde kararı abd hükümeti aldı falan demiş.( vize )
olumlu bir açıklamada yok. hala neden tutuklu bilmiyoruz diyor.
Sağ hükumete olan nefretinden dolayı borsanın çökmesi hayallerini kuranlar ...
Kalan paralarınız da bitecek ...
Sürüneceksiniz ...
ABD Büyükelçisi Bass: ABD misyonlarımızda saklanan kimse yok
ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, "ABD misyonlarımızda saklanan kimse yok. Topuz'un neden tutuklandığına ilişkin hala yanıt alamadık" dedi.
Diplomasi muhabirleri ile ABD Büyükelçiliği Konutu'nda bir araya gelen Büyükelçi John Bass, önemli açıklamalarda bulundu. Bu hafta sonu ABD'ye gideceğini belirten Bass, yaşanan son gelişmelere ilişkin şu açıklamalarda bulundu:
"ABD misyonlarımızda saklanan kimse yok. Topuz'un neden tutuklandığına ilişkin hala yanıt alamadık. Temaslar sürüyor. Vize hizmetlerini durdurma ABD hükümeti tarafından alınan karardır. ABD, bağımsız Kürt devleti koridorunu desteklemiyor. ABD Türkiye'nin toprak bütünlüğünün bozulmasını desteklemiyor. Topuz, Organize Suçlar ve Uyuşturucu ile Mücadele Departmanı'nda çalışıyordu. Sayesinde birçok uyuşturucu kaçakçısı yakalandı."
iyi hareket oldu..sebep ne ise???
senet tarafı işlemiyor..vadeliyi 700 puan manipüle ediyorsunn..
enteresan yani..
bass denen adam şu cümleyi söylerken aslında diyorki; bundan önce biz söylüyorduk eylem yapıyorlardı.biz söylemedik yapmadılar.şimdi istersek yine yaparlar...sadece ışid değil pkk da aynı şekilde.
9.5 aydır Türkiye'de terör saldırısı yaşanmıyor. Bu IŞİD vazgeçtiği için değil, işbirliğimizin sonucu.
sabah eksi gapla sistemi shorta geçir manuelcileri tokatla pozları say , sonra al.
üstüne 1400 artı yap :)
manuelci olsam teknik çalışma vs yapsam heralde akşama kadar adama kafayı yedirirler.
yada geceye flat gireceksin ki derdin olmayacak.
sistemci için değişen birşey yok -,4000 gap yediğimde de günü artı kapadı içim rahat ama yinede oyuncuların sürekli üzerine oynanması ne kadar küfür etsen azdır.
abd ile savaş halindeyiz bana göre
Dolai kucaga almayi gectiler farkli fantezi deniyorlar.
Aksam fed zimbirtisi varmis sanirim
Sahin mahin gece tepkisi olabilir yalandan. Ufaktan girelim bakalim
Eğer 99 inişinde günlük RSI ye bakarsanız, PU net görünüyor. Eğer indikler yalan söylemiyorsa bu hareket (vadeli fiyatı ile) 129700 üzerine çıkmalı en azından.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tanrının izni ve keremiyle + pikaçu büyüsü ile minareyi dikiyorum inşallah.
diyeceksin burdaki oyunculara.
başka lisan bulamıyorum yoksa anlaşamıyoz :oleyo:
iki gundur yazıyoruz vize isi hikaye diye amaç belliydi, darbe oldu 8000 dustu vize de 6000 biraz saçma degilmiydi sizce de? neyse bugun gene geldi geçti cuma kapanisini....
gene karar yerindeyiz gecen hafta vermiştim 132500 hedef diye....belki buralar da biraz git gel yapip ole gider direk, gitcegini düşünmüyorum?
Yetis ya Hans ya Henrike ya David diyen bir arkadas vardi
kisalari yine o asamaya getirdiler..
Tam saha pres devam 128.400
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birde derler ki stop hayat kurtarır.
cuma long giren ptesi stopladı o da yetmedi salı şortladı
netice ortada
burdan şortları stoplatıp aşaya basarlar stoplatamadı yukarı sürmeye devam ederler.adamlara her yol angara
ne yaparsanız yapın kurtuluş yok
bataklığa bir kere düştüüysen cıkamazsın, en güzeli ölü numarası
😱😱😱
Yapmayın yahu, bu kadar kısa menzilde jeton ve teminat nasıl kalmaz. Bu kadar risk alınır mı. Kaç gündür bağırıyorum U100 105-107 diye.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Stop tuzaktır bence de. Hele hele viopta
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyini yazayım bu endeksin. adamlar kudurmuş gibi saldırıyorlar.ne anası kaldı ne babası:)
Paranın gücünün karşısında sadece doğanın gücü durabilir..finansal piyasalarda adalet arıyosanız tanrıya değil ; doğaya sığının..
ben size bi nokta daha söyleyim. alım varantı UZICJ 42 geçilirse daha çok yolu olur endeksin.mutlaka takibe alın tavsiye ederim..