yanlışlık olur :cool:
Printable View
54 60 arasi yatay bağlar demiştim bence 54 altı yok ama işte kestiremiyorsun stop olsan olamazsin yakın izleme pazarı değişik bi durum ben şimdi 54 altı çok kötü dersem 53 yapar spek herkes satar sıkıntı olur vs vs o yuzden buraya kadar düşmüş cokda teknik bakmamak lazım bence artık yatay işte 54-60 arası olanlara gelirsek bütün kötü haberler ard arda geldi bu kadar düşmesi bu durum ve haberlerde normal dediğim gibi başvuru hemen beklemediğim için artık yatay moda gelmiştir heralde.. şahsi görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi içermez..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yatırılmış diyorlarsa yatırılmıştır. Bunu yatırdık diye kap haberi yapma zorunlulukları yok bildiğim kadarıyla zaten mine hanımın tweete var hallettik diye. 80 kuruşları görür tabi görür de biraz bekletir herşey olumlu giderse. Başvuruyu da yaparlar. O kadar konuşup ky yi bir başına birakacaklarini hala sanmıyorum nedense.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Borsa_Man
@Borsa_Man
·
15s
@uralakuzum adlı kullanıcıya yanıt olarak
Bizim trend ne olacak. 2080 de 1 TL olur muyuz. O zamana kadar becerebilir misiniz tahsisli yapmayi. @minetozlu #trnsk #marka #beceriksizler
HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uralkuzum kusta paylasim yapmis nufusla ilgili az once attigim borsa man bunu yazmis goruntu atamadim yorumsuz bence
Kapa haber düştü. Parayı yatırmışlar.
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ural AKÜZÜM
@uralakuzum
·
17s
TUİK nüfusun 2023te 86.907.000, 2040ta ise 100.000.331e ulaşmasını bekliyor. 2069'a kadar artarak 107.000.664'la en yüksek seviyeye ulaşacağı akabinde azalış süreciyle 2080'de 107.000.101 olacağını öngörüyor. İstanbul ise mevcut trendler devam ederse 30 milyonluk bir kent olacak!
3
7
62

Borsa_Man
@Borsa_Man
@uralakuzum adlı kullanıcıya yanıt olarak
Bizim trend ne olacak. 2080 de 1 TL olur muyuz. O zamana kadar becerebilir misiniz tahsisli yapmayi. @minetozlu #trnsk #marka #beceriksizler
Ödenmiş gençler haber kap ta
Artık güzel haberler gelir işallah
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar gece gündüz çalışıyor..
günaydın ortaklar
bu saatten sonra bekleyip görmek işlemi bize düşer ben çalılığın arkasına geçiyorum
Eşleşme RİZE..
Gelme dedim geldin..
eşleşme 0,44 maalesef
yıw iki dakka çalılıkların arkasına gittik TABAN olmuş
Vay ben senin.... Ya, satmadığımıza pişman edecek belli oldu....
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana kimse mine tozlu ve şirket yönetimini savunmasın. Çok ağır konuşurum.. 10 günde yüzde 50 kayıp oldu..hanımefendi twitter da çekirdek çitlemekten ve bizim magduriyetimizin artmasını sağlamaktan başka birşey yapmıyor. Yazıklar olsun diyorum daha da diyecek birşey bulamıyorum...
bir kolpaçı vardı bir zamanlar kaldır la tahtayı
siler birazdan merak etmeyin
ulan bir tane mi insana denk gelmeyiz. gelen diğerinden beter çıkıyor. Allahınızdan bulun.
siler siler sakin olun tanırız bixz o kolpaçıyı
sildi birazdan tavan yapar seni gidi kolpaçı seni:cool:
Tarkan yine oyun oynuyorlar herhalde
ORTAK sakin olup bekleyeceğiz aır dostumun dediği gibi yatay a sarmışız yapacak bişey yok sakin olmaktan başka
kot parasınıda yatırdı abla bilanço dönemine yakın hareketlenme başlar başvurumuz tetikleyici olur gibime geliyor
herkesin kantarı belinde o zaman gerekeni yaparız.diyeceğim budur.
inşallah yeni iştirak kar yazıyordur.%100 ü bizim güzel karlı bilançolar dileğiyle
Taban 44
Fiayt 55
Tavan 66
Buda mı tesadüf
55 den döner bence
Ağzın bal yesin inşallah olumlu olur
Yazik valla maliyet dusureyim diyorum yuzde 50eksi ne demek bide ana pazara cikacaz kesinlikle kesinlikle yatrim tavsiyesi degildir
Fiyat boşluklari cok fazla.. .39la .90 arasinda sadece .64dolu.. Gerisi boş
.64ten Tabandan alirken göbek atanlarin bile %15 zarari var.. Eger yanliş hesaplamadiysam tarkan hocam
Tarkan hocam cok onemli bir mevzu degil ama su hesabi görünce bir iktisatci olarak gözüm kanayacak artik)) soyle kisaca yaziyim bir ornekle:
100 tl niz 90 tl ye dusunce ne kadar zararda olursunuz? 10 tl zarar varsa 100'un %10'u kadar zarariniz olacaktir. Sizin hesaba gore ise %11.1.. soyle demeniz makul olurdu: hisse simdiki fiyattan %16.36 artarsa zararin kapanir.
Yazmadan edemedim))
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi