tavana yakın 240 gibi şu an
Printable View
tavana yakın 240 gibi şu an
Nası oynuyorlar insanlarla
2,00 altı zaten her türlü ucuz idi......
2,00 altı alıp biraz sabredebilen parayı ikiye katlayabilir orta vadede......
Diye düşünüyorum........
Y..T..D
Aklıma geçmişteki 2 den yukarı hareketi geldi ama tekrar yapar mı bilemiyorum.........
2 den kaça kadar sürmüştü:)
Rüya görmeyin arkadaşlar gidecek olsa inanın arkasından bakardınız şimdiye akşama kalmaz 2 düşer
Hemen dun tavan oldu ertesi gün hemen tavan olmaz dostum biraz bekleyin 2.29 gecip üstü kalırsa güzel olur inşallah ve zaten taban olsa şimdilerde dışıydı ve zamandan beri böyle işlem hacmi yoktu takımları çeken bjk suan
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısmet neyse onu göreceğiz o yüzden formu boş yere meşgul etmeyelim sessiz sakin izleyelim inşallah herkez için hayırlısı olur...
Boşa uğraşmayın bugün akşam borsa düşer buda 2 olur bekleyin
Eeeee olur görürsem soylerimSM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 haftada net %50 prim , helal olsun birçok kişinin hayatını kurtardı , spor hisseleri aşktır aşk....
Akşama görücez spor 🏀 hissenizi 3 yıl oldu bir sürü insan yukardan aldı zararın çakmasını bekliyor bende dahil kimse suçlu değil alırken düşünmek lazım yeni girenlerde bol şans diliyorum
Arkadaşlar bizim bilmediğimiz bir durum mu var? Hisse birden atağa geçti...:ok:
İnsanlara gerçeği yansıtmadığını anlatmak istiyorum keşke çok yukarı gitse ama hiç güven kalmadı bu hisseye inanın değerli dostum ben sizden daha çok isterim 6 olmasını arkama bile bakmam
Bakin arkadaşlar bazılarımızın maliyeti daha fazla bazılarımızın daha az bazılarımızın da çok düşük o yüzden öyle böyle yazmaya gerek yok ne kadar yazsak yön biz belirleyemeyiz oyuzden bırakın kısmetse ne warsa onu gorecegiz
Evet dediğim geldi herkes bu kadar basit insanları kandırmak gerçekten 😐 çok yazık ne diyeyim bilmiyorum
İnanın böyle hisseyle oynuyorlar ya belki de insanların psikolojik baskı yapıyorlar bizde bunlara yem oluyoruz
Ben senin dediğine inanmıyorum kardeş gün sonunda görüşürüz herkezin kararı kendini bağlar o yüzden algı yaratmayalım.....daha güzel faydalı şey ler paylasalimSM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsede burada uçacak kaçacak batacak diye yazamaz kimse bilemez yön veren bizler değil toplasan kaç tane ky kaç lot alabilir
birazdan toplar
Benim epey var elimde öyle gerçekten 😐 sallamıyorum zararım çok bi ev alacak kadar orta halli 3 senedir de bekliyorum siz düşünün nedemek istediğimi anlata biliyormuyum güzel dostum
Allah yardımcın olsun kardeşim kolay değil anlayabiliyorum seni ama bu kadar işlem bu kadar lot bilmiyorum ama tecrübe olarak söylüyorum bisa degil
kağıt al vermiş az daha sabret bir aksilik olmazsa artık
Hisseyi sattığımız da gelen para ile aynı gün yine aynı hisseden alabilir miyiz
Ewet bdegilbruttekio senin dedigin brüt takasta olur oda hazırda paran yoksaSM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ediyorum kardeşim bekliyorum bakıcaz bu öyle bir şey ki kimseye de söyleyemiyorsun bizim insanlarımız geneli borsa kumar der bende içime atıyorum ne yapacağımıza bilmiyorum satıp altdan almak mı iyi beklemek mi karar veremiyorum
hocam sen 4 nisanda netaştan beşiktaşa yazmışın 4 nisandan evvelmi aldın yoksa zirvedenmi aldın?
Tam tahmin ettiğim seneryo
ee cok cıktın gvt yavas yavas ver artık
2.25lerde savaş var
Dolaşımda 240.milyon lot var şu ana kadar neredeyse 160.milyon lot işlem olmuş sizin kuracağınız oyunun amk.Ne b.. yediğiniz belli değil hala nasıl milleti si.......derdindeler o..... ç. millet sizi s......n
Zaman daraliyo dökülen değil dalda kalan bile olmamıştır herhalde
Ulan bu kağıdın ölüsü bundan fazla eder kaptırdığın malları yerine koyucam diye kırk takla atıyosun onu 1.30 düşürürken düşünücektin burdan sana benden üçün biri var istersen 3 yıl değil 13 yıl geçse seni kucağa almadan bırakmıycam.
Sonuç hüsran şimdi birazdan numara dan gidiyor gibi yapar sonra hop aşşağıya bas gitsin yazıklar olsun ne diyeyim şu insanlara yazık