Tansiyon ölçüyor :)
Printable View
Masallah gelene geçene verdi
Malesef düşüş moduna geçti yine
Yarında eksi olur yatay kalabilse devam ederdi yukarı
Açıkçılar çoğalırsa muhakkak biletlerini keserler. Diğer kefe ağır basarsa mal sahibi mülk sahibi nerede bunun ilk sahibi !
Yatırımcılar ana ortağın terk edip gittiği bir şirkete değer kazandırdıkları için başarılılar, bu dayanışma övülmeye değer. Borsa için de örnek olmuştur. Ve fakat her şeyin bir sınırı vardır.
İnsanın bazen basireti bağlanıyor.bilanço deli zarar.....defter değeri 80 kuruş
etmeyen kağıda 5-6 katı kadar para verip kar beklemek....milyon lot işlem görünce etkileniyor insan ister İstemez...endeksin bu güzel gününde zarar yazmak can sıkıcı...4 ü kırdığı an stop loss alıştırcaim..bir daha 3.50 üzer.
Bugunki aracı kurum dagılımını gönderebilirmisiniz.tsk
4.18 Destek gibi duruyor .
Bu civarda bu gün dolanır yada yukarı yapar .
Aşağısı Manavgat ...
hu huuuu komşilar seans başladı be ya nerdesiniz
Sessizce bekliyoruz.
4.20 4.30 denge fiyatı
4.10 aşağısı stop ve kötü senaryo
4.40 üzeri mükemmel olur...
Şimdilik alıcı ve satıcı strateji belirliyor...
Hedefim büyük mart bitene kadar birleşme olmazsa en az 7 liraları test etmesini bekliyorum. Allah kerim hayırlı cumalar arkadaşlar...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Treniniz eksik olmasın
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estağfirullah samimiyetine gğvenerek yazmıştım..niyetim kırmak incitmek değildi
Kusura bakma siliyorum
4.10 a dayandı buradan tepki vermeli ve günü dünkü kapanış üzerind e yapmalı yoksa yeniden 4 lira aşağısında fiyatlamasan bence...
Klasik son kaldır kaldır bas
Zurnanın zırt dediği yere geldik. Kapanışa 40 dakika var Herşey e gebe bu saatten sonra. Spek isterse 4 lira altına da götürebilir günü ve haftayı artıda kapatabilir....
sıkıntı yok
Bir sonraki tavan için hazırlanıyorlar hocam ..orada sıraya girecekler
Size katılıyorum hocam. Şahsen 4.07 ye değince tekniğe riayet edip satayim dedim elim gitmedi temel tekniği bozar dedim😁😁😁
Ki yükselen kanal içerisinde düzeltme yapması çok normal inşallah haftaya 5 li rakamlar üzerinden konuşuruz...
Şöyle bir açmaza düştüm.cuma kapanış itibarıyla migrosun piyasa değeri 1.14 milyar dolar...kipa 1.46 milyar dolar..migrosun mağaza sayısı kipanın 10 katı kadar..migrosun bilanço kar kipanın bilanço zarar...hal böyleyken kipa mı pahallı migros mu ucuz karar veremiyorum...acaba kipalarımı verip migros alsam daha isabetli mi olur.?
Kipada ödünç piyasında kurumlardan mal isteniyor.ödünç piyasında baktığımızda 50 bin lota 50 tl veriyorlar.mal verende var. 2 günlüğe kirarlanan mallarla açığa mal satılıyor.
Kipa pozisyonu arkadaşlara sesleniyorum.kurumlarınız sizi ararsa sakın vermeyin.
Bu kendi ayağınıza kurşun sıkmaktır...
Geçen gün bankam beni aradı ve aynen benden bunu talep etti, hayır dedim...
YTD
böyle gereksiz düştükçe açıkçı açığını çok rahat kapatır hisse gideceği hedefe çok çabuk gitmeli yoksa her türlü dalavere döner
YTD
Migros larimizi veriiin. Bos yere alavere dalavere çevirmeyin
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,91 göründü bence değecek sanki oraya
Ne oynadın be
Istedigin kadar zip zip yap migroslari vermeden gitmeyecegim
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Donem zarar 49.056.088,41
BIrlesme orani lehinemidir???
YTD
Şimdi iş birleşme oranı hesaplamaya geldi.
birleşme oranı tatmin etmezse çarşı karışır....
Vurdu gol olduu
Şaka maka birleşme 8 civarı olur görüşündeyim güzel bir gün ortaklara hayırlı olsun
Tabiki yatırım tavsiyesi barındırmaz Saygılar