Bu topik çok boş gördü hepsi bastı gitti biz buradayız buda öyle geçerken bir satasayim dedi herhalde yürü kardeş burdan ekmek çıkmaz sana
Printable View
Bu topik çok boş gördü hepsi bastı gitti biz buradayız buda öyle geçerken bir satasayim dedi herhalde yürü kardeş burdan ekmek çıkmaz sana
Sn.kirif sıkma canını boş işler bunlar !!
Sürekli ver aşağıya 100.000 lot yazdım hadi spek tabana ver de alalım ve buna benzer yazılarla dolu forum insan bir hisseye inanmış ise yükselmesi için almıştır ancak bir iki sayfa öncesine gidin sürekli ver aşağıya da alayım yükselirse kademeli satarım gibi koro şeklinde yorumları görürsünüz bende buna tepki olarak yazdım aldığın kapıda inanıyorsan ki almış isen inanıyor yada bir beklentin var demektir ancak sürekli ver aşağıya hadi spek gibi söyleler ne anlama geliyor anlamak imkansız beni dpek adamı diye suçlayıcağınıxa dönünde kendi yazdıklarınıza bir bakın hepsi olumsuz kim spek adamı daha iyi anlaşılır ben kağıdın yukarı gitmesinden yanayım yarın 2.10 lu rakamları görmek ümidi ile
Derdim polimik yaratmak değil sadece sürekli olumsuz yorum yapmanıza dikkat çekmek istedim bence hisse 3.lü fiyatlara yükselmesinden sonra yaşadığı kar realisazyonundan sonra taban oluşumunda hemen hemen 2.00 ile 2.30 aradında üç aydır dolaşmakta artık satan sattıktan sonra yukarı hareketine devam edecek 4 olu 5 olur onu piyasa belirler ama ben en azında 3 TL olacak diye bu hissede varım her kesin hesabı kendine
Birde şunu belirteyim 30 senedir borsadayım Yatırım finansta hesap numaram 2xxx lerde varsa oradan çalışan olayı anlar o neden ile gereksi yere sataşmayın yarın ve sonrasında yükselen bir trend yakalayalım yeni alanlar kar yazdın 3.xx lerden alanlarda zararını azaltsın
Teknik olarakta yüksrlişin başlaması için 2.10 üzerindr kapanış yapmalı
(MHMTCCM ) senin canin sikilio belli, buraya istedigini yazabilrsin fikirlerini ister duser ister cikar ister grafik yada araa hakkinda yazabilirsin ama bu forumdaki yazan arkadaslara neden boyle yaziosunz gibi sacma seylerle bosuna mesgul etme herkes kendinden mesul adam bunu yazarak belki kendini rahat hissediyor, neden karisma istegi var sende ??? Caninmi sıkılıyo?? Burda kimse yanlis bisey yapmio ver spek alalim dior yani spegin burayi okidigunu dusunuyo!!!! Sen neden rahatsiz oluyosun??? Forumda bisey yazilmasin dahami iyi?? Bence sende yaz ama millete karismadan oyle 2.10u gecerse ayaklarini gec gun boyu onumuzde grafik aylardir 3 5 e gidecek dediler millete verdiler !!!!! Hepimiz.biliorz bunun grafikle.alakasi yok bize hep yem atti gidecek gibingosterip mali basti!!!!!!
ARTIK BIZDE SESIMIZI DUYSUN ISTIYORZ DUSERSE ALICAZ DEDIK SPEGE!!!! KOTUMU ETTIK?? Ver asagi alicam spek yine yaziyorm!!!!! Varsa zoruna giden engellesin beni yatirim tavsiyesi degildir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz işimize bakalım kirif kardeş 2.07 gelmeli bugun
2.üstüne atmassa kendisi bilir kargalar gibi leş yemeyi bekliyoruz
Aynen abi, bir rahat nefes aldirsin artik =( bi haberle guzel yerlere geleblr INSALLAH pusudayiz y.t.d
Kademe atabilecek olan var mı?
https://i.hizliresim.com/gOA9V2.jpg
Dün 1.94 ten fulledik arkadaşlar.
Bi süre aranızdayım.
Hayırlı olur nşallahh
Hos geldin insALLAH sn fibonacci!!
Hoşbulduk sn kirif.
Kağıdın temeli güzel. Teknik de biraz düzelirse gideri var gibi. Düşerse de takviye yaparım :)
Eğer ki zerre kadar bir vicdan varsa senden bu KY'ye yapmış olduğun bu zulmü bir daha yaparsan vicdanın seni hiçbir zaman rahat bırakmayacaktır.Çek git başka hisselere. Baskını , zulmünü biraz da oralarda yap. Hiç görülmemiş vicdansızlığı aylardır burada KY'ye yapmış olduğun zulmü başka tahtalarda yap. Karşında senden daha ...şaklıları bulursan , eli boş bu işi bırakırsın. Belli ki, iş bilen birisi olsaydın bu kadar zamandır bu tahtaya bu kadar uyutmazdın. Duyarsız , sağır , kör , man kafa , zalım... Artık zekanı çalıştırıp '' ben bu KY'den bir şey koparamıyorum aylardır, onlar benden de inatçı'' deyip , iki iyiliğin birini yaparsın. Ya hissenin başını bırak ya da hakettiği yere götür. YTD:rtfm:
Isguzar seninle ilk basta uyum saglayamdk ama simdi seni anliyorm dostum ben o adam kimse ondan daha inatciyim ALLAH bir sikinti bir darlik vermezse ALLAHIn izniyle burdayim saygilar sn isguzar!!!
sayın kirif mütavazi davranış ve inceliğiniz için duymuş olduğum menmuniyeti ifade eder tşk ederim bende 5 ayı geçti burdayım hemen hemen 10 arkadaş var burda aylardır azimle bekliyorlar bizler haha önceden yazılarımda belirtiğim gibi zararına mal verirsek sabır olmasa bu kurtlar sofrasında bize bir lokma bile kaptırmazlar sabır iyidir geçmişten ise sizinle ilgili herhangi bir uyumsuzluk ve negatif bir duyguya kapılmadım burda herkes fikrini bilgilerini paylaşır herkesin hakkıdır ama bazı arkadaşlar var hisse için verimli yorumlar yazacak yerde karamsar yorumlar yapılıyor hissen varsa niye karamsarsın yoksa niye burdasın ne işin var burda vaktini başa harcama boş boş 10 dakkada tavana giden hisseler var onları kovala kimse benim malım kötü dermi ama endeks 120000 yaklaştı 12 yıl önce 5 tl olan milpa 2 tl beklentiyi koy bir tarafa masa sandalye onlarca şirketler üçe beşe katladı milpa üzerinde oynanan oyunların altında neler olacağını da ve yoksa neden bu kadar bu kadar baskı ve zulüm neden bu kadar vaktini harcasın hissenin başındaki zat bekleyip hep birlikte göreceğiz sansınız açık olsun dostlar ytd:rtfm:
Eyvallah dostum=) bende basta karamsardim ama degistirdim bakis acimi sattigim onca hissenin arkasindan bakica insan uslaniyo artik!!!! Ne yapalim borsa uctu bu ucmadi muhabbetine girmyicem bile sabjrla bekliycem zaten bundan cikip baska bi hisseye girme sansim suan yok duatukce alma taraftariyim uzun vaade bi yatirimci kazandi mipaz!!! Sizinde devamli yorumlarinizi bekliorm hem topik canli kalir hemde birbirimize morel olur saygilar!!!
Spegimiz mali sıkı sıkı tutuyor 2.04 direnci koymuş sözde yani buralardan bana mali verin diyor yukarı tasimam diyor aklı sıra yemez spek efendi mali kas kas nereye kadar artık sende sıkıstın aşağı bassan alıcı var ne yapacağını sende sasirmissin kasma o kadar sıhhati ne yazık sabırla bekliyoruz
İş güzar kardeşim senin memleket neresi mıpazın hali ne olacak Tahta sahibi katırları çok seviyor galiba sevilmeyecek bir hayvan değil ama ..
Topla spek topla daha toplamadan gidemezsin !!!! Zamanin var !!!! Kademeler bos !!!
Hele sen bugünde geri gel bakalım senin ne işin var 2.10larda çabuk yerine don 2.00ye seni yaramaz çocuk seni!!! İşin gucun yem atmak millete hele bir topla millettekini öyle gidersin tabi toplayabilrsennn beeybiiii
sayın Labirent tokat 38 yıl dır ikamet istanbul milpa nın durumu konusunu geçmiç yorumlarım dan beklentimin hangi yönde olduğu malum tahta sahibinin deşimdiye kadar sevdiği bazı şeyleri sevmek ten vaz geçip başka yeni şeyleri seveceğine bazı alışkanlık larından vaz geçip yeni alışkanlık lar edineceği iyi yönde ky dostu olarak İNŞALLAH hisseyi en yakın zamanda iyi hareket ler yapması umuduyla yoksa bizi burdan münkün değil bu saatten sonra hisse 1 kuruş ta olsa ancak ölüm ayırır sansınınz açık olsun aydınlık yarınlara ve herkesin yüzünün güleceği günlere hep birlikte İNŞALLAH :ytd :rtfm:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...29ef6a3a40.jpg
Alicili abimiz ama oyun degilse bakalim aksama bakmak gerek birde
eline sağlık sayın kirif: rtfm:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8781b2c9cc.jpg
Önümüze set cekmis
https://i.hizliresim.com/gOyjp2.jpg
Adım Adım gidecek hedefe. Çaktırmadan
Bizle uğraştığı belli o ayrı :) ama eli mahkum. Bi şekilde yürütecek.
Bu arsa mevzusu ne oldu? Bayadır takip edemedim
Bizde biomiyorz beklemedeyiz!!!! Mahkemedemiymis neymis
Onu ben söyledim. Bence nazım imar planına itiraz olacak. Yoksa o kadar araziyi sen kullanamazsın demişler. Hatta hiç kullanmayacaksın demişler. E Aydın Doğan bu araziyi böyle bırakır mı. Geçen Erdoğan ın huzuruna çıktı. Benim beklentim bu. Benim zararım az. İnşallah herkes kazanır.
Yani spek bendeki malda gozun ama yemezler vermem!!!!ALLAHIN izniyle 3'e kadar burdayim sözüm söz !!!!!!!! Biraz daha sal asagi sana suprizin krali var =) o arsanin parasini beraber yicez canim benim !!! Hadi yeterki hareket et asagi yukari farketmez!!!! Y.t.d
Mipaz 2.07 direnc, 2.16 üzeri güzelleşir. 1.85 kritik seviyye olarak beklenebilir.
Bizi aynı isimle twitterdan takip edebilrisiniz.
[attach=confıg]14119[/attach]
Olm sen garantimisin sen thymisin sen ne ciktinki ne dusuyosun 😂yalandan hareketler yapiosn
Hadi bugun bi cikis patlat bakalim =) soyle 2.20ler olsun olmazsada canimiz sagolsun;) y.t.d
sabah tan beri çok gülüyorum ne komik durum yalnız iki kademe hiç şaşmıyor kör gibi sonra ne fırıldak yapacak bakalım ytd:rtfm: