Originally Posted by
cankan
kardeşim o kadar ezbere konuşuyorsun ki.. ben imar bankası olayında ihtisas yapmış birisiyim.. öncelikle senin anladığın ve anlamak istemediğin şeyler var ve bu senin zihniyetinin bozuk olduğunu gösteriyor..
imar bankasının çfte hesap tuttuğunun doğruluğu /yanlışlığı (ki bana göre yalan) HALKIN TASARRUFLARININ GASP EDİLMESİYLE UZAKTAN - YAKINDAN İLGİSİ OLAMAZ ..
bir mevduat bankasına devlet el koyuyorsa, BANKADAN ALACAKLI OLAN BIRAK MEVDUAT , HAZİNE BONOSU SAHİBİNİ SIRADAN BİR ESNAF OLSA BİLE ÖDENEM ZORUNDADIR.. atıyorum imar bankasını bir boya firması boyamıştır.. EL KOYDUYSAN BU FİRMANIN ALACAĞINI ÖDEMEK ZORUNDASIN..
işte seni konuyu saptırman tamamen ZİHNİYET BOZUKLUĞU.. ve bizi uçuruma götüren de bu zihniyet bozukluğu zaten.. herşeyi bilimsel ve düşünülmesi gerektiği gibi düşünmüyor İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ. dolar da ve türkiye ekonomisinin geldi durum da BU ZİHNİYET BOZUKLUĞUNUN SONUCUDUR.
işinize geldiği gibi düşünmeyi bırakın, yasalar, anayasa, hukuk ne diyorsa onu yapın... EKONOMİ BİLMİ NE DİYORSA ONU YAPIN..
DEVLET DEVLET OLARAK KALSIN,, SİZ AKP OLARAK VEYA RTE OLARAK "DEVLET BENİM" DEMEYİN.. devlet benim diye düşünüyorsunuz, hukuk biziz, kanun biziz diye düşünüyorsunuz..
bırakın bu işleri, siz devlet değilsiniz, siz hukuk , yasa, anayasa değilsiniz. siz ekonominin kitabını yazanlar değilsiniz.. SİZ SADECE DEVLET GÖREVLİSİSİNİZ GÖREVİNİZİ YAPIN..
batıda devlet görevlileri kanun biziz, anayasa bizizi, hukuk biziz demiyorlar, insanların tapulu konutlarını gasp etme hakkı kendilerin de görmüyorlar, mevduat bankasındaki tasarrufları gasp etme hakkını kendilerinde görmüyorlar..
o yüzden BATI BİZİM DURUMUMUZA DÜŞMÜYOR..
DİP NOT: İMAR BANKASINDA İNSANLARIN HESAP CÜZDANLARININ KAYBOLDUĞU, DİBS DEKONLARININ KAYITLARININ OLMADIĞI "DEVLETİN VE/VEYA AKP NİN UYDURDUĞU AŞAĞILIK BİR YALANDIR.. DEVLET TÜM HESAP CÜZDANLARINI VE DİBS DEKONTLARINI TASARRUF SAHİPLERİNDEN İSTEMİŞLERDİR. TASARRUF SAHİPLERİDE BUNLARI DEVLETE SUNMUŞTUR.. DEVLET BU AŞAĞILIK YALANI TASARRUFLARI GASP ETMEK İÇİN UYDURMUŞTUR.. BEN YILLARIMI BU OLAYA VERDİM.. YARGI KARARLARI ÇIKMASINA RAĞMEN YARGI KARARLARINI UYGULAMAMAK İÇİN GEÇMİŞE DÖNÜK İŞLETİLMEK ÜZERE YASA ÇIKARMIŞLARDIR.. BURADA DEVLETZEDELER VARDIR. KONUYU DİBİNE KADAR BİLİRLER, ERGENLERİN DEYİMİYLE "BOŞ YAPMA"
sevgiler, saygılar.