tuh.toplantıdaydım kaçırmışım.1,47 e vermiş
Printable View
tuh.toplantıdaydım kaçırmışım.1,47 e vermiş
endeks dolar bazında tam yerinde çıkmayı düşünen varsa tekrar düşünsün derim.
https://i.hizliresim.com/AGYMVX.png
Kim aldi 1.18 den ciksin ortaya ben 1.28 den alabildim sean acilmadan 1.30 a alos gondermeme ragmen
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıt aylarca 0.90 da bekledi simdi mi kıymete bindi bu fiyatlardan kapışılması ilginç gercekten
Bende 1.24 ve 1.26 dn bir miktar da aldımmANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nerede kademedeki milyon lotlar.virmanlı satış yasaklanınca.normal lotları görmüş olduk.
Hangi hisselerin yıllarca nerelerde bekledikten sonra nerelere gittiğini de biliyoruz.. Bunun onların yanında lafı bile olmaz.. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
(Nötr) - ABD’de görülmekte olan Halkbank davasının son duruşması bugün TSİ 19:00’da görülecek. Halkbank ilk kez bu duruşmada savunmasını mahkemeye sunacak. Hatırlanacağı üzere, banka daha önceki dönemde ABD mahkemesinin bu konuda yetkisiz olduğunu, bankanın sınırlı ve imtiyazlı bir konumda soruşturulması gerektiği taleplerini dile getirmiş ancak birincil mahkeme ve temyiz mahkemesi bu talepleri reddetmişti.
Bugünkü duruşmada karar çıkması beklenmiyor fakat Halkbank’ın savunmasını hangi dayanaklarla oluşturduğu ve mahkemenin tavrı takip edilmesi gereken noktalar olarak öne çıkmaktadır.
ABD'deki Halkbank duruşması ertelendi
03 Mart 2020 - 21:25www.finansgundem.com
ABD'de bugün yapılması beklenen Halkbank duruşmasının ertelendiği bildirildi
ABD'deki İran yaptırımları davasında, bugün yapılması beklenen Halk Bankası duruşması ertelendi.
Halk Bankası avukatları, bankayı temsil etmek için Yargıç Richard Berman'ın talep ettiği yetki belgesinin yetişmemesi üzerine duruşmanın 31 Mart'a ertelenmesini istedi.
Duruşmayı erteleyen Berman, bugün yapılamayan celsenin ne zaman gerçekleştirileceğine ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.
Halk Bankasını temsil eden King&Spalding firmasından avukatlar, New York Güney Bölge Federal Mahkemesine gönderdikleri dilekçede, Halk Bankasına yöneltilen suçlamaların kabul edilmediğini ve bu suçlamalara duruşmada itiraz edeceklerini bildirdi.
������
Hlkbnk ile beraber ondan dolayı yükselmiş....
Bugünlerde temettü ve bedelsiz haberi gelebilir.
Sermayesini 1.100.000.000TL. ye çıkarabilir.
ha gayret tavan olacak..
İyi ki yerine koymuşum.. Bir daha asla satmam..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ha gayret tavan olacak..
Yukarıdan kaçanlar yabancılar mı?
İyi kar ettiler.
1,18 e tekrar gelirmi bilemem ama bugün yapılanlar mide bulandırıcı.
Hafta sonu riske girmeyenler kaçarsa yarın da düşermi göreceğiz.
Temettü ve bedelsiz için genel kurul toplantısına kadar böyle giderse al sat ile kazandırabilir.
Mahkeme ne olacak bir de o var.
Durumlar böyle olunca insan ne yapacağını şaşırıyor.
Bu yüzden bekliyorum.
Fırsatları değerlendiremedim.
Belki yarın. Bugün kaçtı...
1,58 den sattım.
Bu düşüşe hlgyo da dayanamaz dedim.
Hafta sonu riske girmedim.
1,47 ye gelirse düşünürüm.
Ateşkes olayı biraz otursun bakalım.
İran sınırında mayınlar temizleniyormuş doğru mu araştırıyorum.
Eğer doğruysa Suriye deki mayınlar temizlendikten sonra neler oldu hatırlayalım.
Durum pek hoş değil...
Y.T.D.
Mayinlar temizlenince Ne olmustu.ben bilmiyorum.ben 1.48 e yazdim bekliyorum.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sattıktan, ancak iki ay sonra zarar etmeden yerine koyabilmiştim..
İyi direndi.
Bu düşüş devam ederse epey aşağılara gelebilir.
En son 1,18 gördüğü gün gibi endeks düşüyor.
1,47 alım hedefimi 1,41 e indirdim.
Y.T.D.
Yabancı mı boşaltıyor.
Gören var mı?
1,63 e kadar çıktı.
1,50 altına gelirse gene aynı olabilir.
Sat al.
İyi para.
Dün endeksin düşüşüne tepki vermemişti.
Bugün çıkışına şaşırmıştım zaten. Doldur boşatsa kapanış 1,40 olabilir mi acaba?
Herkes kaçtı galiba ses yok.
1,40 altına gelirse geçenki dokunduğu 1,18 altına ilerideki günlerde gelirmi göreceğiz.
Corona
Petrol
Altın
Döviz
Suriye
Rusya
Abd
Gündem çok
1,40 yazdım gelir belki.
Agrasif hareket var
bu virüs türkiye sınırlarında çıkarsa burası duman olur.ihtimali bile kaç kademe düşürüyor.
Bu günkü hareketler ilginç, 3 aydır ilk kez böyle oluyorr, kendimizi aşağılara hazırlasa iyii
Sn trakyalı,burdayız takıp ediyorum ben en azından sayfayı,fakat işler hiç içaçıcı değil..
Her ne kadar halkgyo özelinde umutlu olsamda bugünkü hareketler korkutmaya yetti.
Sağol...
Olmadı 3 krş karla satarım.
Risk satın aldım.
Temettü veya bedelsiz veya ikisi birden olursa biraz yükselir.
Bugün yabancı kaçamadıysa yarın ve hafta sonuna kadar tekrar bir hareket yaşayabiliriz.
Tek handikap ay sonu hlkbnk davası.
Duyumlara göre 400 den vazgeçerlerse mahkemeden bir şey çıkmayabilir.
Ama parası ödenmiş mal alınmaz mı?
Bizde olabilir.
full nakitteyim hazirana kadarda bulaşmam.havalar ısınsın bakalım virüs yayılıyormu.
Yükselirken neden işlem sırasını durdurursun.
%5 bile yükselmedi.
Yandı gülüm keten helva,panil yapmadan beklemeye devam,dünyanın sonu gelirse para zaten gereksiz,yok sonu değilse buda geçer yahu...
bugun bu şekilde kaparsa yarın 1,05 ten aranızdayım yeniden.piramit bugün satışta.bu aracı kurumun elinde mal yok.açığa satış yasak değilmiydi?
Bence parası olan bistde gözünü kapatıp kafasına göre alıma geçmeli,aldın yüzde 10 düştümü bi daha alacaksın yinemi yüzde 10 düştü yine alcaksın yinemi yüzde 10 düştü panik yok yine alcaksın,ee sura üflenmicek kiyamet kopmicaksa bu ara al kardeşim 1 seneye kalmaz paran 4 katı,yok sura üflendi kıyametmi koptu hadiyin hesap vermeye para geçmez,o yüzden paniğe gerek yok,malda olan ihtiyaç yoksa bekliceksin benim gibi...