sayın hans ideas ın tweeter ına bi gir bak ne kadar küçük yatırımcı var
hedeften daha çok yazanı çızeni var kör atın kör alıcısı olur
Printable View
sayın hans ideas ın tweeter ına bi gir bak ne kadar küçük yatırımcı var
hedeften daha çok yazanı çızeni var kör atın kör alıcısı olur
fatih denen adam ideası millete 20 uzerinde kitledi hala bekliyorlar adam satıcı buldumu satıyor o adamın yatacak yeri yok çok beddua aldı..
diğer adı borsa fonemeni watsap grubuda var
Günaydın çorbacılar...
günaydın, hafta başı seykim'de 1 milyon lot aktarmışlar Info'ya. Bakalım bunları nereden gömecekler. Dikkatli olsun elinde olan/olmayanlar.
Hadi artık bir hareket olsun, aşağı yada yukarı. İzleyelim. :kalp::seyt::kalp:
tam olarak onu söylüyorum Sayın Bdayım
Sayın prenses Bı msj at asagı salsın
Gapli açıldı 🤣🤣🤣
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
Yamuktan yarın güzel bir gunaydin mesajı alırız artık.
Günaydın. Beklentisi yüksek olanlar. :cck:
info % 10 yukarda devre kesti :oleyo:
evetttttttttt
dayım 204 alıl 225 26 satış hepsi gittti. saygılar.:halay: :yahoo:
çok teşekkürler AMİN İNŞALLAH hep beraber bu namık burdada kazandırır.
darısı hedefin başına diyelim
Namik senin Allahin kitabin para olmus.soysuz ve onursuz hirsizin tekisin.noktaa...
Canım patron ya... Nasılda eğlencelisin. :kalp::kalp::kalp:
SEYKM tarafında yaşananlar...
Seyitler Kimya Sanayi A.Ş. (SEYKM) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerin 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) ve ilgili mevzuat çerçevesinde incelenmesi sonucunda ulaşılan tespitleri
24.06.2019 tarihli toplantısında görüşen Kurul Karar Organı, diğer hususların yanı sıra özetle;
a) 6362 sayılı SPKn'nun 101/1 maddesi ve V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 18 inci maddesinin birinci fıkrasının (ğ) bendi kapsamında; 25.06.2019 tarihli işlemlerden başlamak üzere 6 ay süre ile yatırım kuruluşlarının müşterilerinden SEYKM pay piyasasında internet üzerinden emir kabul etmelerinin yasaklanmasına,
b) Aşağıdaki tabloda bilgilerine yer verilen kişiler hakkında 25.06.2019 tarihli işlemlerden başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına,
Sıra no Adı Soyadı MKK Sicil No
1 Serdar AYCAN 42709062
2 İsmail AYCAN 12564738
3 Samet AYCAN 41853748
Karar 2019/33 sayılı SPK Bülteninde yer almaktadır.
20 yıllık borsa hayatımda anlamadığım tek kareker hisse düşerken ve yerinde sayarken şahşahcıların raks etmesi . Panda ayhanda gördüm bunu panda bir şeyler zırvalar şahşahcılar abur cubur la destek verir . Hedef düşerse kaybederiz patronda bizde . Patron al satla dolar kurunu korur . Adı üstünde patron . Bugün biz kendimize bakalım hisse netden nereye geldi . Aylardır 1.19 1.20 kim kar etti sadece patron bizler komisyonuna yetişemeyiz . . Zarar eden var zararda olan var . İnsan vicdanını dinler . Para herşey değildir . Para için eğilip bükülen pandanın ekibini gördükten sonra mahsumhane yazan haricinde kimseyi tınlamam . Patron hisse üzerinden para kazandı insan gibi işini yaparsa sıkıntı yok borsa bu kazanırsında kaybedersinde . Bedelli yapıp hem yatırımcıdan para alıp sonra yatırımcıyı enayi yerine koyarda eğlenirsen . Hakarete katlanabiliyorsan kendine anana avradına çocuguna küfretirmeyi marifet sayıyorsa buyursun kazansın . Yok dönemler içinde olması gerekeni yapıyorsa sözüm yok , ua biz çok bekleriz yada hissenin önünü açarlar
Bu tipitiplerin haremağasıyla hiç ilgisi yoktur yerseniz.. ş.. sizlerin baştutucusu SPK müthiş bir iş yapmış internetten alım satım yasağı getirerek. Sonrada Acaip cezalar vermiş haremağasının kuklalarına..çok korkutmuştur haremağasını..
Defalarca söylediğim gibi haremağası piyasa dolandırıcılığı yapan bir manipülatör.. inşallah 35 milyonluk bedelli parasını iç etmek içün bunlar gibi ş.., sizce hareket etmemiştir.. ben öyle olduğunu düşünüyorum ama haremağasına pek bir güvenen arkadaşlara göre öyle değildir.. bu hissede d*****n kuyruğu 6. Aylıklarda belli olacak.. ilk 3 ayda elde edilen 5 milyon faiz geliri, seykm den 10 milyon kar, ideastan 5 milyon zarar olmak üzere yaklaşık 10 milyonluk kar cepte ama esas mesele 35 milyonluk nakdi pırtföy yatırımı yapacağım diye nereye gömdüğü.. haremağasına pek bir güvenen atkadaşlara göre oldukça iyi kar elde etmesi lazım.. ne de olsa becerikli nazım adam.. bana göre tam bir piyasa dolandırıcısı ve manipülatör..
Yamuk prensesin yerine ben yazayım bu sefer. Günaydın secimden hemen sonra caykurun urettigi çayı yüzde 15 zamla satacağı haberiyle uyananlar.
Günaydın Piramit... :oleyo:
Bu arada haremağasının yancılarına seykm de işlem yasağı gelince vermeye başladı.. bugün itibariyle seym den gelen karın 5 milyonu gitti.. ay sonuna kadar da seykmden gelen sanak kar sıfırlanır.. sadece ilk 3 aydaki faiz geliri olan 5 mülyon elde kalır.. onu da portföy yatırımı hikayesiyle iç eder elde 0 kalır.. yani 6 aylıkta kar en fazla 5 milyon civarında veya 0 olur.. 20 milyon kardan 0 a düşmesinin fiyata nasıl yansıyacağını hep beraber göreceğiz.. bakalım haremağası ne kadar toplamış da fiyatına nasıl yansıyacak.. göreceğiz hep beraber
Patron. Aşağı gidemiyorsak yukarı gidelim. Tam zamanı şu an... :cheers:
"MAHKEME, EV HAPSİNDE BULUNAN ABD KONSOLOSLUK ÇALIŞANINI SERBEST BIRAKTI"
Çayı şekerli içenler şekerede yüzde 16 zam geldi.
Hedef biraz geri gelsede yüklenici firma olsam 🤣[emoji44][emoji44]
Bekleyeceğim hans bey ondan önce yada sonrasında da olabilir. Zamanında önden sen0 söylemiştim 1.10 altı gelecek demistin tum karsi goruslere ragmen bende aynı fikirdeyim demiş ve gereğini yapmıştık. Inşallah bize tekrar fırsat verilir. Ha gerçi gidersede kazanacağım o ayrı.