jantsa al 5 yıl önce 45 lira şimdi 27 lira
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=x-HQNuX-aqg
konuşmasının arasında kısa bir sözü var ders niteliginde onu cımbızlayıp alın ve o kurala dikkat edin
Merak edenler icin
http://www.agos.com.tr/tr/yazi/16941...lerle-imtihani
Yüzde 24 faiz verilen ve doların 1 ayda yüzde 10 artmış olduğu, Londra swapla yabancıya malın varsa sat git TL yi borsadan bul denilen bir ülkede hisse seçmek , bademleri güvenip paranızı enflasyonla hiç etmek de bir tercihtir.
.........Zamanların en kötüsüydü,
.........Aptallık devriydi,
.........Kuşku devriydi,
.........Karanlık mevsimiydi,
.........Umutsuzluk kışıydı (Charles Dickens)
Üçübiryerde Ermeni/Kürt/Rum Açılımı yıllarıydı,
Açılımlara direneceği düşünülen ne kadar adam varsa peşinen Ergenekon'a tıkılıyordu..
Özellikle Marmara/Bilgi/Sabancı başta olmak üzere akademisyen görünümlü ABD ajanları her yeri sarmıştı,ipini koparan Türk/Atatürk'ü aşağılıyordu Ermeni/Kürt/Rum Açılımlarını yüceltiyordu...
Ne hissesi ne sepeti..
Nasıl bir eşşeklik edip aldıysam %30 mal var fırsatı bulup topuklamak peşindeyim. Bu ülkede en mantıklı yatırım 1. Döviz 2. Faiz bunlarlada anca kendini enflasyona karşı korumuş olursun.
2019 yılı Atatürk’ün kurduğu ülkeyi onu 1 gram sevdiklerinden şüphe duyduğum Kişiler ekonomi mekonomi demokrasi hukuk zerre iplemeyen Kişiler yine acımasız hukuksuz kandırmaca ve populizmle olayı çakmamış bir kitlenin desteği ile malı götürüyorlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gene ve geneeeee tekrar ve tekrar döt sıkıştımmı sarıl hemen fetto staylaaaaaaa, şimdi ulu böyük başgan binbaşı general amiral hz.reis ya kayyum atar yada yisika sıkıyorsa seçimi yenilemesin direkt fetocu ilan eder cillop gibi günler bizi bekler.
amerika'da bile 2020 yılında trump seçimi az farkla kaybederse beyaz sarayı terk etmez korkusu var..
https://www.yahoo.com/news/nancy-pel...103700287.html
Yeni sezon dondurma dolapları marketlerde bakkallarda yerini aldı......
Sevdiğim iki markaya baktım....
Dondurma enflasyonu 50%
Dondurma yemek yok....dolapta kalsın....fabrikası da iflas etsin !!!!!!
A101 de iki tane alırsın yüzde 50 civarı indirim kampanyası var. Cartdore ve vienettada güzel fiyat yakalama şansınız var 1 haftani ne sürecek sonrasında havalar az isindimi dayar doserler kampanya falan kalmaz
Dün gece TBMM'de bütün vekillere maaş harici 20.bin tl bayram ikramiyesi ödenmesi akp-mhp oylarıyla geçmiştir ..
20 binse az yahu 200 bin olsa eh hani neyse bizim vekillerimize 2 milyon yakisir, oraya gelene kadar ne çile cektiler ahhh ahhh yazık onlara.
En popüler markaların dahi ürünlerinde glikoz, mısır şurubu vb kullandıklarını görünce sanayi üretimi hazır dondurma tüketimini bıraktım. Yemeyelim, çocuklarımıza da yedirmeyelim. Çok sevilen ketçaplarda bile glikoz, mısır şurubu vb tatlandırıcıların kullanıldığı bilgisini de paylaşalım.
Memur sendikalarının talepleri üzerine emeklilere verilen bayram ikramiyesinin çalışan memurlara da verilmesi umudu pompalanırken, atı alan Üsküdar'dan geçmiş bile, yeni haberimiz oldu. 3600 ek göstergenin yaygınlaştırılması girişiminde olduğu gibi bunun da faturası gözlerini korkutur.
Vekillere maaş harici 200.bin tl bayram ikramiyesi ödenseydi ne olacaktı ! Herşey yasal olacaktı..
Vekiller için yapılan tüm ödemeler anayasada belli bir asgari ücret katı olarak sınırlandırılmalı bu sınırlar ancak referandumla değiştirilebilmeli. Vekillerimiz kamunun parasını ceplerine kendi onaylarıyla değil kamunun onayı ile aktarmalılar..
2 sene önce karşılaştığım bir firma var ve onlardan alıyorum sadece. Firma viagelato.nette aratabilirsiniz. Bugün çoğu lux restaurantta ve otelde (hilton vb ) bu firmanın dondurmaları satılıyor. İnstagramda filanda bakabilirsiniz.eve en az 10 kutu alırsam getiriyolar. 500 gramlık paketlerde. Bu firmadan dondurma yiyen başka dondurmayı beğenmez söyliyim :)
Adamların dondurmalarında hiçbir katkı maddesi yok. Hatta geçen sene şekeri bile iptal edip hurma özlü dondurma bile yaptılar.
Gelato tarzı dondurmayı yıllar önce ilk getiren firmaymış
Sadece İstanbul için geçerli olmalı. Tüm bayileri de İstanbul'da görünüyor.
Ekşi sözlükte yazılanlar dikkat çekici:
tartuffo bianco adındaki tatlısı seksten on kat daha keyifli olan über dondurmacı.
kesinlikle her markette bulunmasi gereken bol cesitli muhtesem dondurma. carte d'or, magnum falan solda sifir kalir bunun yaninda.
Mokoko kaçınılmaz ise bırakın keyfini çıkarın demenin başka bir yolu da bu olmalı.
Devlet denilen kurumun nasıl bir ihtiyaç üzerine doğduğunu düşünüyorum. Koordinasyon sağlamak için diye kaba bir tesbitten sonra benim görev verdiğim insan neden kendi maaşını kendi belirliyor. Hayır bir de verdiğim maaşın dışında ne alıyorlar diye gözüm arkada kalıyor. Ben nasıl bir işverenim arkadaş.
İlk devlet kurumunu kuran o kadim medeniyeti hayırla anıyorum.
Ürünün içindekileri bir kağıda yazıp insanlara sorsak kaçı aa bu dondurma der acaba:)
Ytd.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim gibi ülkelerde en iyi yatırım milletvekili seçilebilmek için yapılan yatırımdır.
ilk kadim medeniyet hangisi abi?
o kurum muhtemelen fakir aile cocukları bedavadan para kazansın diye kuruldu %51 ihtimalli
sonra guzel şeylerde oldu tabi
ama şu an şirketokrasi karşısında devlet mefhumları dunya geneli yeniliyo ya , yani bu olduğundan, tabelaya bakalım .
yukardaki tez muhtemel ve istemeyerek üzülerek vs . Doğruya yakın
aslında bunu senin bilmen lazım boyle bi soruyu soran cevabıda bilir
yoksa 10bin yıl evveli xxxx kadim medeniyetteki ğğğğ insanlar herhalde durup dururken ya asayişi sağlıyak dayak yiyene yazık oluyo sigorta giderleri artıyo diye düşünce üretmediler heralde
Trump
Cin gumruk tarifeleri cuma itibari ile yuzde 10 dan 25 e cikacak
Gorunen o ki anlasma saglanamamis
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çarşı pazar karışacak bu hafta içte dışta hareket olur...
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi