boşuna bunlara o çocukları demiyoruz gelip bir de burada hisseyi övüyorlar bize
Printable View
boşuna bunlara o çocukları demiyoruz gelip bir de burada hisseyi övüyorlar bize
ben stop oldum çıktım lanet olsun böyle hisseye %5 kar edecekken zarar ettik
enkazı kim toparlayıp yerine koyacak bakalım bu şekilde bırakamazlar bence
Huylu huyundan vazgecermi? Gorunen vazgecmemis
Gunlukculeri pis opecekler gibi.
Kapanis 3.41 umudum tekrardan artti bakalim.simdilik olumluya dondu tekrar.
Günlükçüye ekmek yok kağıtta aynı gruplar var ama eskisi gibi bir günde yüzde 15 yapıp eksi kapattırmıyorlar değişen bu demekki bunlarında beklediği bir haber veya beklenti var
ytd
Hissede 10 dakikadir tek bir lot islem olmadi
Edit:dedigim anda 11. dakikada 43’u aldi:)
yünsaya satış haberi düştü bakalım buralarda da böyle bi hareketlenme olacak mı. ortaklık veya pay satışı...
https://i.hizliresim.com/1pp55Y.png
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=engineer✓;3695184]https://i.hizliresim.com/1pp55Y.png
Teşekkürler,engineer
Bu saatten sonra Ekrana bakmamak en iyisi
Ceo veya patrondan Yünsa gibi haber bekliyoruz😂
Ytd
Çok amatörce toplamaya çalışıyorsunuz aklınız sıra yatırım ve ak tan verip bizim ve garandan alıyorsunuz ne o bizde yedik yatırım mal boşaltıyor :) Hedefinizin çok büyük olduğunu anlaşıldı millette farkına vardı, ama siz hala 3-5 lotun peşindesiniz.
ytd
Hergün 100 lot alsam beni bulurlar mı. :) yeni trend bu, daldığın an dalıyorlar, bizde incitmeden alırız. 5 lot 5 lot bitmez ama olsun.
hisseyi yorumları ile boğanlar ortalıktan kaybolunca hisse kendine geldi :kahkah:
su akar yolunu bulur
hissede elbet ederini bulur:yes:
Yemedi diimi daha fazlasına yukarı doğru...Motoru yaktınız :he: Soğutma derdindesiniz :he:
Son silkelemeler yapılıyor ne grev ne lokavt olur yakındır anlaşma haberi 😀
Ytd
Kağıt yaklaşık 2 aydır takaslarda hızlı bir toplama yaşandı Citi 3 milyonu geçti yatırım fonları 1.3 milyon TEB 550 bin aldı.Normal bir toplama değil enson geçen sene 5 tl lere gittiğinde buna yakın toplanmıştı.Bu sefer geçen seneye göre yüzde 50 daha fazla toplama yaşandı bakalım ne haber düşecek
Ytd
Yeter artık bu kadar beklediğin başla artık millet arkandan baksın😀
Ytd
4.1x ların üstüne atın da görelim :he: Gücünüz var mıymış...:he:
4 gündür tahtadaki beş lotların tamamı benim. Küçük yatırımcı parası ve kredisi ile görmemiş gibi senet alır, sonra üstüne kalır. Bir yere giriş ve çıkış usul erkan ister. 2009 da endeks dönerken en son almıştım , belki endeks 2009 gibi yönünü büyük yukarı çevirir. Şimdilik bilançoya itaat etmekten başka bir güçümüz yok. Beşliklere devam.
4 üstü kapanış şık olur az kaldı
ytd
Citi ilk kez tahtada en iyi alıcı hayırlısı bakalım 4 üstü kapatacak mı
Ytd
Gidişatımız güzel, çok daha güzel olacak. Hissenin günlük harekelerini baz alarak edepsizlik yapanlara ettikleri hakaretler iade edilmiştir.
Herkesin aklı var gördüklerimizi beklentileimizi yazıyoruz, mallarını kaptıranlara da geçmiş olsun diyelim.
Kitapci hosgeldin.tatil bittimi
Insallah mal boslatma kar realizasyon zamani gelmemistir spegin.hacim artarsa sakat.
Adam 3 liradan bir gitmis 4 yapmis 2 hafada valla helal olsun ne diyim elinde olanlara bol kazanclar 😀
cıty tarihi zirve yapmış takasta , 3.204mn. sabah 2.993.5 di.