ana kuralları ihlal ettik
borsa çöktüğü zaman garanti alacaksın
sonra kafana göre senet seçeceksin
bu hıyarın çarkından çıkamadık
her şey psikolojik
ha bugün ha yarın derken elimizde patladı ...ytd
Printable View
ana kuralları ihlal ettik
borsa çöktüğü zaman garanti alacaksın
sonra kafana göre senet seçeceksin
bu hıyarın çarkından çıkamadık
her şey psikolojik
ha bugün ha yarın derken elimizde patladı ...ytd
en büyük faktörleri atlamamak lazım. Kol kesmek. Mal mal baktım. Düşene sarılınmaz, üstüne lot artırdım maliyet düşürmek için. Bunun yüzünden kaçırdığım fırsatlar bir daha gelir mi bilmiyorum.
Gözümü kapatıp rastgele bir kağıt seçseydim, bu kadarı başıma gelmezdi.
bu zamanda salak gibi konuta bağlı işlerde ısrar etmek...
diyecekler hemen bizim iş kira
müşteri de belli
geçiniz
ulan kartalda zibil gibi ofis kaynıyo
herşeyde olduğu gibi akp kafası arz fazlası yarattı
ofisten geçilmiyo
adam kozyatağı maltepeye kayıyo
kim takar maslağı leventi
biz de öyle bekliyoruz
tükürdüğümün iştirakî
Endeks yuvarlanacak. Bu da sıçacak.
YTD.
Bu nasıl bir hisse; 1 kademe bile yükselmiyor
85 i bekliyoruz.yuklu
Vatan hainleriyle dolu bir şirket ve hisse.
Sat kurtul
YTD
Twitter, investing her yer bu kağıt ile ilgili sağa sola soru soran kaynıyo. ABV bu kağıdın. Şerefsiz herifler. Bu krizde paradan puldan etti. Allahsızlar
Ne dedim? 0,88 oldu. 0,78'e kadar salmazsa
Pazartesi MASAK'a dilekçe yazıyoruz.
investorrelations@isgyo.com.tr mail adresine MASAK'a şikayet edeceğimizi iletiniz. Lütfen birlik olalım. Manipülasyon var.
KAP: ISGYO [ISCTR ] İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/709874
Şirketimiz T.İş Bankası A.Ş.'den 6 ay vadeli, 50 milyon TL tutarında nakdi kredi
kullanmıştır.
Bu şirketi Kedi İsmail e havale ediyorum.
Ulan ne güzel 0,94'ü görmüş. Yine indirmişler kafaya.
Kat'i surette manipülasyon var.
MASAK'a şikayet edilecek.
Öncesinde MASAK'a şikayet edileceğini İŞGYO'ya bildiriyoruz.
yukarı bir hareket olabilir mi
hazırlık mı yapıyorlar...ytd
investorrelations@isgyo.com.tr
hasan.bolat@isgyo.com.tr
Bu adreslere mail yazınız.
Konu önemli.
Bu işin peşini bırakmıyoruz.
Hissenin yükselmesini baskılayan ve buna göz yuman yönetimin hakkından geleceğiz.
O benim de aklıma geldi. Bir yerde avmcileri de rahatlatacak döviz kredi kolaylığı açısından önlemler alınacak gibi konuşuluyor. Faizler de vuruyor. Etiler hayalet semt oldu. Levent'ten kaçan kaçana. Bu kafa ile 0,5. Temettü verirse 0,35 civarı. Bedelsiz de dağıtırsa 0,25. Seneye bu zamanlar 0,20 civarı bir değer ile işlem görür diye en kötü senaryo ile tahminim var. YTD.
öyle şey olur mu? 3.77 den döndükten sonra üzerine enflasyon oranında artış uygulanır. son veri üfe 46, tüfe 24, ortalaması % 35.
diğer taraftan dolar çok arttı diye gelirde artacak diye fiyatı arttımı ki? yoksa kiracılar , kiraları ödemez, ödeyemez, dükkanlar kapanır diye mi algılanmıştı? şimdi kiracıların bir ölçüde rahatlaması daha iyi değil mi? kısaca dolardan tl ye dönme bende çok olumsuz bir algı oluşturmadı.
son 4 haftalık takaslara bakınız, dikkatinizi bir şey çekecektir, alımların %90'ı.
Milletce ima etmeye bayiliyoruz. Adam geliyor, ortaya birseyler atiyor cumlenin sonuna bakiyorsun, eksik. Ne demek istedi acaba diye dusunup duruyorsun. Yahu birseyin farkina vardiysaniz verileri ile paylasip tespitinizi yazarsiniz, katilan olur, katilmayan olur. Iyi ya da kotu bir fikir ortaya atmis olursunuz. Bir fikriniz yoksa da hic yazmazsiniz olur biter. Bu ne peki simdi? Alimlarin %90'i. Eee ne olmus? Insanlar merak etsinler de lutfen soyle diye yalvarsinlar mi? Bu mu amaciniz?SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuzla'daki 200 liralık evi 500 bine aldım gibi bu kağıt sayesinde. 1000 lira da kira alacağız diye heriflerin ağzının içine bakıyoruz.
buradaki insanları bir etki altında bırakmak amacıyla yazanlarla karıştırmayınız beni lütfen.
1 haftalık takasta alımların %92'si emeklilik fonları adına, sonra da sırasıyla finansman ve deutsche. onlar %2 gibi.
90-96 arası bu yaz al-sat yapıyordum yine yakaladım, bunlar yukarıya bu sefer kuvvetli taşıyabilir, 95-96 itibariye satmaya başlayabilirim.
yatırım tavsiyesi değildir kendi fikrimdir.
borsa 106-108 bin civarına bir atak yaparken bizim ki de 1.05leri zorlayacak sanki ytd
Potansiyel olarak çok diplerde gözüksede mevcut ekonomik konjüktür çok olumlu değil maalesef...
Birde doğru dürüst yatırım yapmadan bu kadar borcu nasıl yapıyor bu borcu nasıl artırıyor çok merak ediyorum....
Artık bu İş Bankası hissesi olayı hayat bulacak gibi. İş Bankası'na çöküyorlar.
https://tr.sputniknews.com/amp/turki...ine-duzenleme/
Peki bizim bu kısmetsiz nasipsiz batak İŞGYO bundan nasıl etkilenir? Havadaki nemden bile etkilenen batak kağıt bu iş gerçekleşirse ne olur? Artılar eksiler?