tamam o zaman :)
kolay bir soru: 1, 2, 4 şeklinde devam eden serinin sonraki sayısı nedir?
Printable View
İstanbul döviz alış 5.60 satış 5.65 anlık
SELL
5.62016
BUY
5.63594
0
0.00000pts (0%)
High: 5.67057
Low: 5.57406
69% of client accounts are short on this market
Beyler döviz bürolarına göre fiyat belirleme olmaz.Yabanci fiyatlayacak.Asil önemli olan bu
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dolar/tl'de 5.72'yi bekliyorum. 6 yıllık verilere göre şu anda olması gereken değer bu...
Kicikirik döviz bürolarından tespitmi yapıyorsunuz tobe tobeee hadi gittik çıkardık 1 milyon TL karşılığında dolar verebileceklermi pazar pazar. Gidin Allah için asya açılsın gene birşey olmaz yarın İngiliz seansında belli olur ne olacaksa. Bizim uzunun nuyetide sabah 09.00 ile 09.30 arasında kamular satış yapacakmi yaomayacakmi çıkar ortaya.
Haaa... Bir de kar etmesi lazım, hayrına degil yani.:yes:
Faiz gereginden fazla duserse kur artar benzin mazot artar durum bu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...03ed8bf71e.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ATO Başkanı Sinan Aygün’ün evinde yapılan aramada, özel kasasında 2.5 milyon Euro çıktığı ileri sürüldü.
Gariban Angarada bu para ha, harçlık niyetine!:kahkah:
Izmirde fena değildir, kirli çıkındır onlar!:oleyo:
Yarın fazla sarsıntı beklemiyorum açıkcası..
0.80 1 civarı borsa eksi açabilir..(sonrasında kapar)
Dolarda 1-1.5 civarı + yapar gün içi diyorum..O da gevşer sonra..
s400 ler bugün gelecek idi..
Haber var mı ? :)
piyasalar bir hafta mb konuşurken s400 unutulur gider mis.. bugün yüklenecekti detay varmı yok..
Bu songurde pazartesi yok çok etkisi olmaz yok çok düşmez dedi, şimdide yarın cok çıkmaz diyor adama dolar az düşer dedin yüzde 2.5 düştü deyince strese girmis kaça düştü ordan kaça çıktı diyor.
Ulan hala 5.785 5.70 gapı kapanmadi vatandaş hala diretebiliyor maşallah. Harbi harbi milleti iyi kekliyorlar.
herhangi bir sayı olabilir, bilemeyiz. çünkü serinin hangi fonksiyonla üretildiğini bilmiyoruz.
örnekler:
eğer serinin formülü 2^n ise 1,2,4,8 diye gider.
eğer serinin formülü (n*n+n+2)/2 ise 1,2,4,7 diye gider.
eğer serinin formülü (-n*n*n+6*n*n+n+6)/6 ise 1,2,4,6 diye gider...
İran uranyum üretim sınırını aştık haberide geldi maşallah masallhhh Trump bakalım sabah ne twit atacak. Sarı dallama G20 de yaladı herkesi şimdi essek yerine koyan yok kamili şamar oglabi muamelesi görüyor.
Bloomberg ilk kotasyon 5.78
yüzde 3 yukarda 5,79 açtı...
xe ve investing şu an güncel değil gözüküyor.
Bloomberg (Kotasyon): 5.81
Yukarda ilk direnç 5.85...ikinci 92
Akbank 5,41 / 5,81 bir kaç sat once
Şimdi 5,530 / 5 93 yukarı çekmişler
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az önceye kadar bir başka sitede usd forumunu okuyordum ağlasam mı gülsem mi bilemedim.Hadi biz hisse senetlerinden kopamadık ne döviz ne de faize yatırım yaptık,bu inat bize zarar üstüne zarar getirdi ama en azından duruşumuzu bozmadık.Halen zarar çok büyük ama bu seçimde bizi kimse zorlamadı kendi tercihimizin kurbanı olduk.Daha düne kadar dövize yatırım yapanlara söylenmeyen kalmamıştı..Yok yerli varlıklara yatırım yapın,döviz alanlar pişman olacak,gelin ekonomiye can katın az daha ben de bu gazla Samsung telefonumu parçalayacaktım.Şimdi bir bakıyorsun faize karşı olanlar, dövizin yükselişine daha ılımlı yaklaşmaya başlamışlar..Hatta dövizin yükselişini ekonominin kurtuluşu olarak görenler bile çıkmış ortaya..Yeter ki faiz düşsün herşey yoluna girecekmiş..Zamanında döviz alana kötü baktınız,şimdi vadeli mevduatta olana kötü bakıyorsunuz,dövizciler daha şirin gelmeye başladı..Hadi buraya kadar hoş, be kardeşim madem öyleydi de bizi niye bu hisse senetlerine yerli varlıklara yönlendirdiniz ..Bankalar haricinde hepsinin gözü toprağa bakıyor..Diyeceğim o ki siz siz olun bu devirde kimseye güvenmeyin.O gün sizin yanınızda görünenler bugün bir bakmışsınız karşı tarafa geçmişler..
Yarın zor bir gün olabilir.
YapıKredi 5,80 den satıyor..
alış 5,44
Kafayı kırmaktan yırttık herhalde :oleyo:
https://i.hizliresim.com/2O8Ndq.png