Burdayiz...devam..
Printable View
Burdayiz...devam..
Gene bizim mi satıyor..
Şirketimiz Yönetim Kurulu;
1. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin ("Sinpaş") sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi 2435 Ada 4 Parsel üzerinde kain 4.647,08m2 alana sahip taşınmazın ("Taşınmaz") Sinpaş'tan satın alınmasına,
2. Sinpaş ile Taşınmaz'ın evvelki hissedarlarından Remzi Demirlikan arasında 10.05.2017 tarihinde akdedilmiş olan Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi uyarınca Remzi Demirlikan Taşınmaz'da sahip olduğu 11084/240000 (yaklaşık %4,62) oranındaki hissesini Sinpaş'a devretmiş ve Sinpaş ise bunun karşılığında Remzi Demirlikan'a bu hisseye tekabül eden yapı alanının %50'sine (taşınmaz üzerinde inşa edilecek toplam yapı alanının yaklaşık %2,31'ine) tekabül eden büyüklükte bağımsız bölüm vermeyi taahhüt etmiş olup, Sinpaş'ın anılan sözleşmeden kaynaklanan tüm hak ve yükümlülüklerinin de Taşınmaz ile birlikte devralınmasına,
3. Taşınmazın satış bedelinin Sinpaş tarafından taşınmaza dair alınmış olan yapı ruhsatları ve bugüne kadar yapılmış hafriyat ve iksa çalışmaları maliyetleri ile Sinpaş'ın Remzi Demirlikan'a karşı olan ve Şirketimize devrettiği yükümlülükler de dikkate alınarak KDV ve vade farkı hariç 55.160.000,00 TL olarak belirlenmesine, Sinpaş tarafından yapılan maliyetler veya Sinpaş tarafından Şirketimize devredilen yükümlülükler nedeniyle tarafların birbirlerinden başkaca bir talepte bulunmamasına,
4. Satın alma işleminin Arı Finansal Kiralama A.Ş. üzerinden finansal kiralama yoluyla yapılmasına, satış bedelinin Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye aşağıda belirtilen ödeme planına göre 42 taksitte ve her taksite Türkiye İstatistik Kurumu tarafından ilan edilen Tüketici Fiyat Endeksi'ndeki ("TÜFE Endeksi") değişim oranına göre hesaplanan vade farkı ile beraber ödenmesine, bu minvalde satış bedelinin; satışa dair sözleşmenin imzalandığı ay içerisinde açıklanan TÜFE endeksi İLK ENDEKS, taksit ödemesinin yapılacağı ay içerisinde açıklanan TÜFE endeksi SON ENDEKS olarak kabul edilerek, "SON ENDEKS / İLK ENDEKS X VADESİZ TAKSİT TUTARI=VADELİ TAKSİT TUTARI" formülü ile ödenmesine,
katılanların oybirliği ile karar vermiş olup, Şirketimiz, Sinpaş ve Arı Finansal Kiralama A.Ş. arasında yukarıdaki şartları içeren bir finansal kiralama sözleşmesi imzalanmıştır.
At kapanışa doğru 26 ya..hadi be ..şu .zimin..agz 'na mıç..:))
Nerdeee o yürek..neyse..sesızlige devam:))
Bir kere bu operasyonu sinpaş'ı kurtarmak diye algılarsanız sizin bu işlerden zerre kadar bişey anlamadığınız ortaya çıkmıştır.Burası ümranniye'nin en popüler yerinde yeni başlamış bir inşaat ve getirisinin çok iyi olduğuna inandığım bir proje.sinpaşı kurtarmak isteseydi elde kalmış atıl projelerine ortak olurdu ve parayı da peşin öderdi.42 ay sonra ödeyeceği parayla sinpaş mı kurtarılır? kaldı ki 55 milyon TL ile sinpaş kurtarılmaz.Burada algı bozma adına bu operasyon yapılmıştır ve sizin gibileri hisseden düşürmek için bence de çok iyi bir taktik yapmışlardır.satan satsın tahta rahatlasın.
Dolaşımdaki payların Yüzde 10 u geçmesi nedeniyle alt pazarda işlem görmesini ben anlamış değilim.Bu işleri son dakikaya bırakırsan olacağı budur.
...Arkadaşlar bütün alt pazardaki hisseler bürüt deymiş bir arkadaş alacaktı uyarı vermiş sanırım haber çıkmış alt pazardaki bütün hisseler otomatik bürürt takasa girmiş.... bunun halka açıklığı % 10 oladu pazar değişikli henüz gercekleşmedi galiba.
Soktumun lanet spksi hadi brute aldin serefsiz niye eslesmeyide kapatiyon...
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ooo ilk 2 alici vakif ve bizim ... insallah patronlardir. Ne zamandir bizimi alista gormuyorduk
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim alır kim satar bilmem ama hisse 3 lira iken by ben ve sayın hayek cevherden bahs etmişlerdi
Ben sabr etmedim 4.75'ten 30 bin verdim 11.40tan üçte birini alabildim malesef maliyet 14.80'e çıkti buralar bile çok ucuz
Zamanı geldimi hepimiz görecegiz baskı sonuç verir çünku bu baskıdan sonra 30'a götürene kadar en az 400 bin toplar baskı kurmadan gitseydi 100 bin anca toplardı yani tahta yapıcı tam bir deha.
Y.t.d
Bu bürüt hikayesi tam zamanında çıktı..yazık hissenın önünü kesti...
Asıl beklediğimiz haber burda gelirse çok değişik bir hikaye gorebiliriz. Bugün ve dün gorduk ki öyle aman aman satış da alış yapan da yok..bir haber kivilcimina bakar...
Hisseyi alan aynı gün satamiyor..
Güzel haberler gelirse eğer, ilk gün tavan yapan yatirimci satış yapamayacak. Tahta da anlamsız trade yapmak isteyen olmayacak..ertesi gün gene tavan olursa o gün tavan yapanlar satamaz ;) böyle sonsuz donguye girer tavan tavan gideriz ;)))
Şuan alt pazardayiz ama Aralık sonu gelecek guncellemeyle YİLDİZ PAZARDA işlem gorebiliriz..
Nasil mi?
Şimdi özetle Yıldız pazara geçmek için
-likidite oranı 2.5dan küçük olacak.bizim küçük.
-piyasa değeri 500 milyon TL nin üstünde olacak. Bizim piyasa değerimiz 1 milyar TL nin üstünde..
-fiili dolaşımdaki piyasada değeri 100 milyon TL nin üzerinde olacak.bizim fiili dolaşım piyasa değerimiz 125 milyon..
-fiili dolasim %10dan büyük olacak bizim %10nun üstünde
-1000 yatırımcı olacak? Bunu bilmiyorum.
-3 milyon TL yerli fon olacak..
Şuan eksik olan 3 milyon TLlik yerli fon..o da sağlanır bence..
Eğer sağlanırsa YİLDİZ PAZARDAYİZ..
Hayırlısı olsun inşallah..ama bu ödeme işi gerçekten kabak tadı verdi..bunasıl bir uygulama adam arsayı alıyor para 5 aydır ödenmiyor..yani avrupada hukuk adalet zerresi yokmu..demezlermi kardeşim mali almissin adamın parasını vermiyorsun yok ifraz yok kıl tüy.. bizim burda olsa adamın ..g..kan alırlar.:)).gözünü seveyim bizim ülkeyi..ey almanya diyecek yokmu...
evet almanya ve birçok avrupa ülkesinde durum aynı.almanyada pazarlık şubatta bitmiş 7 ay geçmiş ama hep bürokrasi bürükrasi.bir noter sözleşmesi 5 günde mi yapılır.gerisini siz düşünün.ingilterede arkadaşım ev almış ama 9 aydır işlemler bitmiyor dedi.memleketimizde bırakın ayları günleri.. adamın tapuda işi 3 saat sürse başı götü oynamaya başlıyor.memleketimizin kıymetini bilelim.
Son pasta rica etsek..tskr
nihayet kıvılcım çaktı..... gerisi haber düşünce bakacağız
Çok yakında SNGYO ile birleşme haberi gelir.
Neden birleşsin ki? rüyanızda bişey görüyorsunuz burada spekülasyon yapıyorsunuz.TTK nuna göre bu yaptığınız spekülasyonun ta kendisidir.Ama merak etmeyin ben ve birçok yatırımcı sizin gibi hissesi olmayıp ta burada ters algı yaratanlara asla inanmaz.Tetikçiliğini yaptığınız her kimse gidin ona söyleyin ki "ABİ BU NUMARALARI KİMSE YUTMUYOR" .Ben bu hisseyi sattığım zaman fiyatını göreceksin o kafana kapak yapacağım bunu.Yaşım 64 ben burada 30 yıllık borsacıyım senin gibileri çok gördüm.Netaşta gördüm Alkimde gördüm Egeende gördüm ama hepsinden 10-15 kat arası para kazandım.Anlayacağın ben gazel dinlerim ama seninki gibi bayatlamışlarını değil.
Ne bu şiddet bu celal biraz sakin olalım ... Ben şahsen fikir ve tahmin alışverişinde bulunmak için yazarım buralara. Kötü düşünenlere yada iyi düşünenlere al - sat tavsiyesi değildir. Ayrıca birleşmek demek Srvgy nun 70 -80 olmasına engel bir durum değil. Bu kadar saldırganlığın nedenini anlamakta zorlanıyorum. Allah hidayet versin amcacım.
4 tl den aldınız kaat oldu 30 tl satsanıza kardeşim,kaadın önü açılsın,bu kadar mı merhametten uzak kalbiniz var!!!
Piyasa yapıcıya niye zulm ediyorsunuz...:hah:
Bi ton para kaldırdınız,alın paranızı gidin ekonomiye can katın,covid var bak sonra yemek nasip olmaz...
On numara kızlar var,gidin ölmeden bi şey yüzü görün,rus ablalar size onun işemekten başka işe yaradığını göstersin:kahkah:
Yok hacı ben sofiyim dersen git bi yetimi sevindir büyük sevap...
Bazılarınızın yaşı 60 a gelmiş,Artık her zaman atış yapamassınız,gidin son turda güzel bi zina yapın :yahoo: on numara hayatın tadını çıkartın...
Sahil kasabasında butik otel de bi kapama yapın,bu nedir yaa...Para para,yaşayın hayatınız:rules:
Şapka çıkartıyorum,2 tl maliyeti buraya taşıdın bravooo:ok:
Allah uzun ömürler versin Lakin bu 60 garantisi elimizde yok...
Sen genede gözünde 2 den alıp 30 dan satmanın vereceği keyifle çakacağın fişekleri düşün...:halay:
Bu senin altın vuruşun olabilir,birse iki ikiyse 3 belli mi olur skor bile asarsın bi daha düşün:drunk:
Bu arada Sayın uzaylı,beni bir diskoya götürürsün artık bu parayla:yahoo:
9 aylık bilanço gönderim tarihi 9.11.2020
Euro 9,2668