Hacı bir tcd bir de derbi yorumu alalım
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Mekanın sahibi gelmiş.
Zencilerin şeyi pardon boyu uzundur.
Sukur bankaci ustadim
Telekom ise el atti 10gb depremden dolayi hediye verdide yazabildik sukur...
Soyle bir bakayim yazilanlara dedim ama hic bilmedigimiz fonlar cikmis
Kendimi geri kafali ihtiyar gibi gormeye basladim caga ayak uyduramamisiz...ben hala tcd mecede devam...
Ustad
Tcd uzun vadede gunes gosteriyor ama p.tesi icin cokta beklentide olmamak lazim gibi...ya amatorce yonetiliyor ya da baska isler var cozemedim...borsa 105 k yapmis hisse agirlikli fonlar eksi yazmis tuhaf geldi bana
P.tesi icin tahminim 300 ila 400 mk arasidir
Olmasi gereken ise 1000 ustuydu...
Derbiden hic anlamam.syg
Gelişin hemen anlaşılıyor konu dışı sohbetleri cafeden yapın diye dilimizde tüy bitti..
Bu hisse fonlarında iyi niyetli düşündüğümüz için bazı şeyleri öngöremiyor olabilir miyiz acaba [emoji848] Böyle şeyleri hiç düşünmek istemiyorum ama böyle bir günde bile hisse yoğun fonlar - getiri yapıyorsa insan ister istemez düşünüyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler tavırlar hoş değil bende sosyal medyadan bakıyorum yorumlara komedi tam benim işim olmaz bunlarla t2 demek gel çıkma demek sanki hisse yoğun fon gibi bıstten hisse alsan istediğin zaman alıp satabiliyorsun istersen günde 100 sefer fon olarak fırsatlardan yararlanamıyorsan yönü göremiyorsan amatörsen ne işin var çayda
Bizim fon iyi gidiyor aşırı giriş olmazsa ve tahvil yükselmezse bir süre götürür.
Aynen o zaman eksi artı dengeliyolar demek saklama olarak yarın öbür güne bilerek getiriyi düşürüyolar veya primli hisseleri fona alarak balans yapıyolar vb endeks düşerken az düşecek çıkarkan çok çıkmalı başarılı işi bilen kişilerin fonları bunun tersi oluyorsa ya işi bilmiyolar ya da film vardır
Fonlara aşırı giriş olursa dengesi bozulur burada çok dillendirildiği için fonların durumunu gördük adamın elinde 10 trilyonluk portföy var bi kaç haftada 2 -3 katına çıkıyor bi anda nasıl kanalize etsin bunu heleki hisse senetlerine her hisse senedi her alımı kaldırmaz ki çok alırsan patlar