Bu memlekette her yere gelir her yere gider müsterih ol yeterki nabzın kaldırsın :)
Printable View
Olgunlaşmaya başladı... Banka faiz oranları düştü mecbur olumlu bir şekilde etkili olur
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Slm sngyo müdavimleri,
Bunların elinde de çok konut stoğu varmıymış acaba bilgisi olan aydınlatabilir mi
Hisse stoklayalım derken konut da stoklamak durumunda mı kalmışlar
İlahi adalet...YTD
Sngyo nabzı atmıyor....
Aman üstadım whiningman ne işim olur şirkette yaşam ümidi var mı bir kalp masajı yapsanızda nabız atsa hayata dönse bir el atında yoğun bakımdan çıksın üstadım
Ytd
Sayın whiningman buna şok yapmak lazım aldıkça Ada'm milyon lotları yazıyor galip bile güçü yetmez biz aldıkça veriyor anlamıyorum hayırlı olsun hepimiz için inşallah güzel bir gün olur ortaklar için en çok kazananlar listesinde görmek isteriz sngyo
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Kaçgundür metro çaktırmadan alıp vırman yapıyor du kimbilir galip gyo hasta yeni gözdesi olmasın
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milletin elinde mal kalmamış..
Büyüklerin hepsini yıllar içinde döktüler.
En son birleşme ayağına 100 milyon lotu da aldılar.
Sonrasıda ralli bekleyenlere inat yüzde 50 daha bastılar aşşa..
Üzerine şirket batak konkordato lafları çıktı..
aylak bakkal bilmem nesini tartarmış..
Aylak müteahit de oturur hisseleri ile oynar..
Bir operasyon çekilecek gibi duruyor.
Stokçular aksiyona başlamış
Güzel...
neden tavanı bozdu
kademlerde milyon lotlar var adamlar 1 lot 1 lot işlem geçiriyorlar....
Haber düşmüş ne anlama geliyor bilen var mı
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden ısrarla 36 kapattı
Çünkü adı sinpaş!
Bugün ve iki gün önce ki takası verebilecek olan var mı
Sinpaş cilar,goturdunuz malı,
Heheheheh
Ne götürmesi yarın aşağıya basmasında bugün tavan kapatmamı bilerek iki kademe aşağıya bastı bakalım açılışta 34/35 başlayıp 34 altında mı kapatacak yok 40 üstünü gösterecek
Yazdıklarım hayal ürünüdür yatırım tavsiyesi değildir
Bizim burada sazan çoktu. Bende o moda gireyim biraz. 40 üstü gösterdi kemerleri bağlayın 1 e doğru uçuşa geçti:))
Yav ağam yolculuk var uçacak gazladı kemerleri bağlayın falan. Yapmayın.
Maşallahı var iyi duruyor bakalım kapanış nasıl olacak
Şirketlerde meydana gelecek hadiseleri muhasebeden raporlamadan evvel yatırım şirketleri öğrenir. Muhtemelen bir haber aldılar. Yoksa iki gün üst üste asla tavan yapmazdı. Hayırlısı bakalım
Faizler düştü, hisse koptu,bu kadar.....
Aynen devam ediyor ..
Tamamen boş tahtada operasyon çekme durumları..
Yılsonu dövizin gevşemesi üzerinde birde yeniden değerleme falan bir pundunu bulurlarsa kar bile açıklatırlar..
Mal sende bende tahta 50 kuruş
Mal patronda mal 5 tl..
10 sene sürünür 3 ayda 15 katına gider..
Bu işler böyle..
Faiz maiz hikaye..Öyle olsa ekgyo kalkar..
Kamyon yükü KY ile bu tahta gitmez idi..
Sırf birleşme ayağına 100 milyon lot mal geldi KY den..
Şimdi mal patronda ..Hiç bir haber bile göstermeden 5 tl yapar..
Yeterki 5 tl den kime satacağını hesaplamış olsun..
4.5M lotla tavan..
Düşünün KY de ne kadar mal kalmış..
Ben bu ********ler için ant içtim ister tahtası kapansın ister 10-tl olsun bana çektirdiklerini malımı hiç satmayarak şekilde pozisyonumu tarla ve torun tosba modunda son nefese ve mirasa bıraktım. Çünkü bu memleket öyle bir memleket ki Malesef 2030 a kadar konutla yolu olacak bir memleket 👍
Günümüzde en değerli şey para..
Para kaybetme..Paranı kaptırma..
Bu dediklerin ile bu adamlara zarar veremezsin..İnan zerre kadar umursamıyorlar seni.
Sen paranı kurtar kar da yazabilirsen arkana bakma kaç..
Gün gelir yine taban serileri ile başladığı yere döner..
ozgyo işte..
sasa 8 sene süründürdü..
sabancı elden çıkardı da gün yüzü gördü tahta.
o 8 sene sürünenler içinde 1 kişi nemalandı mı bu devasa ralliden acaba..?
Birde bu tahtanın eskileri bilir..
Bu tahta ne zaman yukarı hareketlense ekonomi çalkantıya giriyor dolar yükseliyor.
Sasa da torun tombalak tarla hesabı 7 senemi verdim maliyet 0,82 olmuştu ama pes etmedim 7 sene sonra Sabancı hırsızlarının devrinden sonra 5,3 ve temettü cabası İle vedalaştım. O bir kişi ben oluyorum herhalde :) Ama bu ********lere Sasa dan kazandığımın %30 unu bağladım isterse batırsınlar ki Çorumlu da o popo nerde ben burdayım. Amacım bunlara zarar vermek değil, ki bağladım para İle zaten mümkün değil. kendimi bu yamyamlara düdükletmemek
Silkeleme modunda alt kademeleri bosaltip bi deneme yaptilar. Bugün olmazsa yarın eksi kapatıp silkeme operasyonu olabilir. Ytd
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllarca burada dilimizde tüy bitti
Kamyon dolusu KY ile bu kağıt gitmez diye
200milyon lot vardı patronda 2013 öncesinde
Hepsini dağıttı idi
20-30M lot luk KY ler vardı
Gördük birleşme esnasında
Günde malum nicklerle 10 post kasılan başlıkda..
3 gündür tavan..
Yazan 3 kişi.:oleyo:
çok eskilerden bi de ben varım..3 yıl beklemıstım.syn gundwane gelır yazardı hatta tartıstıgı kısıılerde vardı ona karsı cephe alan..o zmanlar yeter artık dıyıp 78 den satmıstım..bunu bekleye kadar aselsanı beklesydım ıhya olmustu 9 dan 47 gormustu..hersey nasıp kısmet.. gecenkı hacımde atladım 34 den 37 sattım 40 aldım 47 sattım..trade ımkaı verdı ..tekrar 47 den aldım..bakalım bu faızın 0,98 lere ınme muhabbetı buyuk fırmalar kapsıcak vs.. bahane hazır goturmek ıcın yıllarca kuruttu mılletı.sımdı sefa surecek.endeks 120 bın 30 kurustu..bakalım nerde soluklanacak duzeltme yapacak yada yapacakmı..30 kursulardan 50 kurusa geldı.
İyi de bi kağıt böyle gitmez. 29 dan 49. Bence sağlıklı bi yükseliş değil.
ne yaptı bu boyle cıksıı gıbı duzeltmesıde hızlı oldu
17 m alış 17 mil satış
48 satmadık 41 razı olduk