Tpf bu aksam merdiven vermis olabilirmi
Printable View
Portfoye
TCD
EID
ACC
OPB
ekledim
Hadi hayirli olsun
Habere ve dortlu resme bakin
Yarin 109k yolculugumuza kaldigimiz yerden devam
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...eette-5487729/
Borsanın düşüşü erdoğandan ziyade trumpın açıklamaları ile sanki,ons 1479 oradan gerileme olursa risk iştahı da artarsa bize yansıyabilir ama borsa için ben kesinlikle pozisyon açmam sabırla 101 bin bekliyorum hisse fonlara girme cesaretim yok olanlara saygım sonsuz.
tpf merdiven getirirse ne ala,getirmezse 3-5 gün sonra vedalaşıp ppf ya valörsüz bir fona geçmeyi düşünüyorum.herkese bol kazanç .
https://resmim.net/f/ONhlkt.png
Endeks fonlarla ilgili takip ettiğimiz grafiğin güncel hali. Sistem halen AL pozisyonunda. Nokta.:)
Sayın üstadım, gayet tabiki yazdığımız tüm rakamlar gerçek ve doğru. Bu konuda asla ve kat'a hiç kimsenin en küçük bir endişesi olmasın. İşin tablo kısmına gelince, başta sayın yuji ve Kartal olmak üzere bir çok dostumuzun katkısı var o tabloda, ben sadece 1-2 ilave yaptım o kadar. Zaten gösterge amaçlı bir şey ve son derece yararlı olduğunu değerlendirmekteyim. Eskiden fiyat güncellemelerini elle yaptığım için zamanımı alıyordu, şimdi kendisi çekiyor bilgileri. Bu itibarla ilk fırsatta yeni bazı fonlar eklemeyi düşünüyorum, özellikle hisse yoğun fon tarafından.
Nezaketiniz için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.:)
Ha bu arada hiçbirisi bizim babamızın fonu değil. Biz tecrübelerimize göre nasıl bir yol izlediğimizi aldığımızı sattığımızı yazıyoruz. Bizi izleyin ama gittiğimiz yoldan gitmeyin. Sonra sen dediydin de yaptıydık gibi tuhaf paylaşımlar olmasın😊 alırız satarız ne zaman alıp sattığımızı söylemeyebiliriz. Siz hangi riski aldığınıza ve nerede inip bineceğinize kendiniz karar veriniz
YT
Herkesin kendine göre bir prensibi vardır.
Benimki genel stratejimi paylaşıp içini doldurmayı ilgilisine bırakmak.
Stratejide aslında çok basit
Böl, parçala, riski yay.
Mümkün olduğunca popüler fonlardan uzak dur.
Elde her daim atışa hazır ppf olsun.
Hedef ne:Ana portföy hiçbir gün eksi yazmasın.
Olay bu kadar basit.
Ben fon eleştiririm ama fon tavsiye etmem.Fon alacaklara sn yujinin tablolarını öneririm.
Beğenen uygular beğenmeyen kendi stratejisini uygular.
Yatırım tavsiyesi vermek SPK kanunu gereği yasal değil ki zaten
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bakin hep diyorum
Bu ulkede hic birseyi takip etme dolari takip et yeter
Macronun aciklamasiyla gerilen dolar
Bisti dusurdu
Demin attigim haberle erdoganin aciklamasiyla dolar gevsemeye basladi
Akiyor desem yeridir
Yarin bist art 1.5 temiiiiiiiiiiiiz
Ytd
Bir defa bi yakınıma tavsiyede bulundum. 3 yıllik çizgisini bozmayan fon çukur açtı. Bir hafta çukur dolana kadar gozüme uyku girmedi. Daha töbe😁
TCD +4% yazmis sabah, 41*masallah
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Ben hep diyorum
Burayi enaz 3 ay izlemeden mantigini anlamadan kafasindaki sorulari sormadan fon isine girenin aklindan suphe ederim...
Mesela bisti kafaya koydum bende...ama kendime 6 ay verdim.
Suan girsem kar edecegimi gordugum hisseler var ama iyice ogrenmeye calisiyorum
Aynen ustad ama Bist eğlenceli değil. Fonda çileyi cekiyorlar biz goygoyunu yapıyoruz. Orda adamlar ekran başinda dokuz doğuruyordur. Tamam belki iyi kazanıyorlar ama fon yonetmekle bistte hisse almak aynı stres. Uykularin kaçıyor. En son isfin de perişan olup son gün son saat 6 ya tavana satış verip karanlık odada (şans eseri) tavandan çıkıp daha da töbe ettim. İsterse trilyon versin ben gelemem o kadar strese🤔
2-3 aralik kisi degisimi
TCD, 1468 den 62 kisiye inmis,
OPB, 77 den 63 kisiye ILK KEZ inmis, ama orada kisi sayisi 60 larda geziyo son donem
EID, 117 den 2 kisiye inmis, biri ben zaten :)
ACC, 453 den 436 kisiye inmis, noluyo yahu.................
arkadaslar tacirler 18 milyon civari dolari toplayip ulkeden kacarsa ne olacaktir?!:wu: