Gayet güzel yarın yapışırız tavana sabreden şirkete inanan güvenen tüm yatırımcılara şirket çalışanlarına ve patrona hayırlı olsun .....
Printable View
Gayet güzel yarın yapışırız tavana sabreden şirkete inanan güvenen tüm yatırımcılara şirket çalışanlarına ve patrona hayırlı olsun .....
Jantsa bedelsiz de onaylandı.
2 güzel haber aynı güne denk gelmesi çok güzel oldu. Bol kazançlariniz olsun arkadaşlar :)
Bu haberde kaymak tarafı oldu arkamıza yaslanıp izliyelim iftardan sonra kahvenin yanında bi puro yakılacak artık.....
Keko diye bir arkadaşımız vardı burada emegi vardı ne zamandır gözükmüyor hayırdır inşallah umarım hasta filan degildir......
borsada bir deyim vardır beklenti gerçekleşince hisse satılır diye umarım yarın bu kural işlemez yoksa hepimiz hapı yutarız
SPK KARARI ÇIKMIŞ HAYIRLI OLSUN 🙏JANTSA JANT SANAYİ (#JANTS)
Bedelsiz sermaye artırımına onay çıkan Jantsa, 11.100.000 TL değerindeki mevcut sermayesini kar payından karşılanmak suretiyle 77.145.000 TL yükselterek 88.245.000 TL'ye çıkaracak.
Kartonsan gibi 5 kat çıkar inş.🙏
Tşk suzumar
Şimdi karar zamanı nerden çıkayım yada sonuna kadar devam bölünmeye katılayım mı katılmayayyım mı sonra pişman olmayacagınız kararı vermelisiniz kendinizin verdigi karar en dogru karardır .......
Bölünmeden çıkmayı düşünüyorm, karton gibi olur korkusu var bende ... asla yatırım tavsiyesi değildir
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
umarım ben yanılırım ama yarın büyük ihtimal eksi açarlar beklentiyi al gerçekleşeni sat taktiği borsanın ana haraket düstürudur.
Bu tursucu ne dengesiz bir adam jantsa icin langir lingir konusmus bunlarin yorumlarinin incelenmesi lazim ayni halti egeende yedi kagit 1170 kadar düstü!Birileri bunlara gereken cezai yaptirimi uygulamali twitir yorumcusundan farki yok benim gozumde onun!(Yelek giyince de korkuyorum aklima kötü seyler geliyor :)) bakin sasayi yagladi balladi kagit mukemmel niye cunku sasaya toz kondurmuyor kumbara yapiyor ya aklinca:)
Beklenti bitti, verdiler, devre kesti...
Taban ol, beter ol.
..........
İzlediğim kağıtların %90'ı kırmızı, bu tam kapanma iyi gelmedi...
Şaka bitti galiba, kağıt kaptıran var mı?
Aynen gerçi kapanışı görmek lazım
Zararda olanlar için sıkıcı ve bunaltıcı bir gün benim içi sorun yok umarım düzelir
737 altında kapanış olmaz ise sorun yok....
Kuzeyin oğlunun dediği gibi elimize ...................
....verdiler
737 üzerine atmalı 716 altında kapanışlar yapmamalı kapanış demiyorum kapanışlar
spk bolunme onayı verdiğine gore ne zaman gerçekleşecek bilen bilgi verebilirmi arkadaşlar
Pzt dahil her an bölünebilir şirkete kalmış
SPK'dan onay çıktı, genellikle onaydan kaç gün sonra bölünme oluyor?
Yeşil bir muma kapanışa ihtiyacımız var şu an beklemeyiz
surundurdun bizi jantsa. beklenti gerceklesti artik yukselir mi
bilinmez. ortam kotu oldugundan
Herkes satıp kaçmış elinde olan da versem mi vermesem mi diye şaşıp duruyor
Bölünmeden gidecek ve bölündükten sonra gitmeyecek diye bir şey yok şu an yataya saracak gibi ....