Neyse ben gideyim her gün kazandığım sayfama...
Size iyi "hus" günler dilerim.
Sarkuysan beklerim...
Kar
Bedelsiz
Temettü
Beklenti.
Hepsi var...
Canınız sıkılırsa "ihlas" olur mu
Benim gibi
Ekmek yemeden gitmem..
Az sabır....
Printable View
Neyse ben gideyim her gün kazandığım sayfama...
Size iyi "hus" günler dilerim.
Sarkuysan beklerim...
Kar
Bedelsiz
Temettü
Beklenti.
Hepsi var...
Canınız sıkılırsa "ihlas" olur mu
Benim gibi
Ekmek yemeden gitmem..
Az sabır....
Bacım...
Hüsniye...
Latifem....
Deseydim
Makbuldür galiba..
Erkek gibi konuşunca bozuldu garibim..
Zamane çocuğu mu desem
O bilgi de 40 altı olmaz...
Neyse hatalı olan biz olalım..
.....
kârı binler olan....
Leyle-i Mi'racınızı tebrik ve içinde ettiğiniz duaların makbuliyetini rahmet-i İlahiyeden niyaz ederiz.
.......
Leyle-i Mi'rac, ikinci bir Leyle-i Kadir hükmündedir.
Bu gece mümkün oldukça çalışmakla kazanç birden bine çıkar.
https://youtu.be/4AgAxTaLMTg
Bu guzel insan hanginiz ciksin ortaya:kahkah:
Cevahir senmisin yoksa
Söke unu inceleyecekmiş mali yapısını. Habere rağmen hareket yok. Sen önce kendi mali yapını bir incele ya hu .y.t.d
Özet Bilgi
Bağlayıcı olmayan teklif kapsamında mali ve hukuki inceleme hk.
Daha önce, 18.02.2021 ve 05.03.2021 tarihli özel durum açıklamalarımızda Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için bağlayıcı olmayan fiyat teklifinde bulunduğumuz kamuoyu bilgisine sunulmuştu.
Söz konusu bağlayıcı olmayan teklifimiz kapsamında Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. nezdinde mali ve hukuki inceleme ("due dilligence") çalışmalarına başlamamız kabul edilmiş olup, en kısa sürede çalışmalara başlanacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/916838
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye'nin 30 Eylül itibarıyla brüt*dış borç stokunun 435,1 milyar dolar, net dış borç stokunun 262,2 milyar dolar
hesaplandığını bildirdi.
https://twitter.com/i/status/1359511670767370240
Herşeyin ifrat ve tefriti iyi değildir.
İstikamet ise hadd-i vasattır ki, Ehl-i Sünnet Ve Cemaat onu ihtiyar etmiş.
Sayın siren
Fiili Duamı ettin hayırdır.
Söke Un satın alımı uzun yıllar sonra İhlas Holding'in ilk ciddi yatırımı olacak. Bu durum; ihlas Holding yönetiminin geleceğe dair olumlu bir yapılanma içinde olduğunun bir göstergesi olacak, hem de yatırımcıların İhlas Holding'e olan güvenini artıracaktır.
Bu gelişmelerin hisseye olumlu yansıması yakın gelecekte elbette olacaktır. Ancak şuan iplerin puştun elinde olduğu gerçeğini değiştirmemektedir.
Şahsi kanaatim devrede olan mucahit(benden küçük) değil...
Oyun kurucular İstedikleri kadar alamadı.
Yayı geriyorlar....
Bekleyip göreceğiz.çok beklemeyelim de.
Hayırlı olur inşaallah..
cevahir bizim oralarda bende bazen anlamam ne dendiğini amme velakin seni hiç anlamayrum,
bu dede de trabzonlu olabilir mi görünce hemen kanım kaynadı:oleyo:
#ihlas
el sikistigin adamlarla, son anda gotluk yapip cayarsan, soke un'u degil, Koc holding'i aliyoruz desen, fiyatin santim kimildamaz, aksine assagi iner.
adamlar, senin kaypakligin sayesinde kaybettikleri milyon dolarlari kolay kazanmadilar.
DALLAMA !
Kim ki o muhteberu kardesim tanirmiyiz
Ustalari ben pek bilmem de ondan mutevellit sordum yoksa yanlis anlasilmasin buralara gelip 2 cizik satir yapmis mi yaptiysa bilir severiz elbet
eskiler tanır abi hisse nette de çok takıldı şimdi twitte galiba yüklü ihlas da terse kaldı herkez gibi müco yalşağı birileri ile anlaşmış sonra kelek atmış adamlar 25 milyon dolar zararda mücoyu harcarlar umarım..:wave:
müco hariç herkezin miraç kandilini kutlar sağlıklar dilerim..
https://twitter.com/Carpathian__
Miraç kandilimiz mübarek olsun cümle topik ve site ailesi..Adam yatırım yapıyorum diyorsa bilinizki hisse fiyatını frenlemek hatta düşürmek için kullanır bu haberi yani alavere dalavereye hırsızlığa,dolandırıcılığa devam ediyor ,edecek sonrada bedellilerden gelen paracıklar kitabına uydurularak bu güne kadar nereye istif etmişse aynı yere istif etmiş gibi anlayabilirsiniz..Yıllardır sürekli bedelli yapıp hangi hayırlı hareketi yaptı yatırımcıların lehlerine,hayırlarına bilakis kan ağlattı bizlere..Allah yemeyi nasip etmesin çaldığı,aldattığı,kandırdığı sonrasında yediği bizim helal yatırımlarımızı alın terlerimizi zayi olmasın..
https://i.hizliresim.com/DcVU5t.jpg
twitte karadenizli nicli bir arkadaş..
url=https://hizliresim.com/DZVVpr]https://i.hizliresim.com/DZVVpr.jpg[/url]
“The motion, the bill has passed†says Speaker Pelosi.
The $1.9 trillion Covid Relief Bill has passed the House 220-211, with one Democrat ****ing ALL Republicans opposing. The #AmericanRescuePlan goes to the White House for the President’s signature .
Yukardaki doğruysa 1.9 trilyon dolar vayy be ne para ...
Merhabalar,
Herkesin geçmiş kandilini tebrik ederim.Güzel günleriniz olsun.
İhlas Holding te paradigma değişikliği mi?
Şirketin daha önce açıkladığı GİRİŞİM SERMAYESİ açıklamasını ve bununla beraber piyasa tarafından bilinen saygın GIDA şirketi
alım işinin ciddi bir ivme kazanması yine İstanbul'da bulundukları bölgede (iki ilçede) faaliyet gösteren hastane sahibi şirket ile olan
görüşmeler ve diğer gelişmeler (İha nın halka arzının onaylanması ve arzı) Holding te büyüme ile ilgili yeni stratejilerin ortaya
konması yeni bir doktrin anlayışının uygulamaya mı geçildiği sorusunu sordurmaktadır.
İhlas holding hisse performansı ile ilgili piyasada hakim olan düşüncenin pozitif yönlü değişebileceği Vertu, Gözde, Hedef ve İş
girişim sermaye şirketlerinin yıl içinde göstermiş oldukları performansı orta vadede yakalayabileceği anlayışına sevk etmektedir.
Paylaşımları mı kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz..
Artık hamle yapması gerek,çünkü hakikaten herşey pozitif ama düşünce negatif..hayırlısı,beklentim olmazsa burada olmazdım
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her canlinin dogustan gelen bir davranis karakteri ve biyolojik kodlari vardir bunlar degismez
Kimyan düzeldi mi?
Pardon miden?
08/12/2020 10:53 Karar gazetesinden alıntıdır.(ınt.)
Geçtiğimiz hafta içerisinde Borsa İstanbul da Türkiye Sınai Kalkınma Bankası ve Petkim Petrokimya Holdingdeki sert alış ve satışlarıyla gündeme gelen ünlü yatırımcı Cem Okullunun yaptığı alım, piyasaların radarına takıldı.
Ünlü yatırımcıya gelen nakit akışının hangi hisseye aktarılacağı yakından takip edilirken, Petkimde sert alışlar yapan Cem Okullu, yüzde 6 hisse satın aldı. Borsa İstanbul tarihî zirvesine ulaşarak yeni rekorlar kırmayı sürdürürken, geçen hafta fiyatlarda sert hareketler ve yüksek oynaklıklar meydana geldi. Bu hareketlerden biri ise Türkiye Sınai Kalkınma Bankasındaki tüm paylarını bir anda satarak hisseyi taban olmasına neden olan ünlü yatırımcı Cem Okullu¦
CEM OKULLU KİMDİR?
Cem Okullunun yaşı, memleketi ve hayat hikâyesiyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmadı.
Cengiz Okullu ve Cem Okullu, gıda sektöründe faaliyet gösteren Okullu Gıdanın sahipleridir. 1930lu yıllarda kurulan Okullu Gıdanın merkezi Ankarada bulunuyor. Okullu Gıda, Cem Zeytin markası ile üretim ve satış yaparken, 20 sene evvel de kurumsal bir yapıya büründü. Cem ve Cengiz Okullu kardeşler, baba mesleklerini devam ettiriyor.
2014te yüzde 81,5 hissesi OYAK (Ordu Yardımlaşma Kurumu) bünyesinde yer alan TUKAŞ, Okullu Gıda Maddeleri İnşaat şirketi, Cem Okullu ve Cengiz Okulluya satıldığı belirtildi. 1962 yılında Manisada kurulduktan 5 sene sonra ise OYAK tarafından satın alınan TUKAŞ, domates, salça ürünleri ve konserve üretimi yapıyor.
Satın alınan dönemlerde Cem Okullu, gıda sektöründe faaliyetlerini yürüttüklerini ve bu sektörde büyüme hedefleri olduğundan dolayı için TUKAŞı satın aldıklarını ifade etti.
CEM OKULLUYA DAHA ÖNCE İŞLEM YASAĞI GELMİŞTİ
Petkim hisselerini aldığını açıklamadan bir gün evvel yine Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yaptığı açıklamada TSKB'nin yüzde 7,1'ine denk gelen 199 milyon adet hissesini, hisse başı 2 ile 2.12 Türk lirası arasında sattığını açıklayan Okullu, KAPtaki açıklamalarına göre ekim ayı içerisinde yüksek miktarda TSKB hissesi aldığını duyurmuştu.
Daha evvel de TUKAŞ hisselerindeki işlemlerinden dolayı sosyal medyada oldukça eleştirilen Cem Okullu, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yaptığı işlemlerin ardından TUKAŞın hisselerindeki işlemlerden dolayı 6 ay boyunca işlem yasağı ile karşı karşıya kalmıştı.
2020 yılının haziran ayında ise İş Finansal Kiralama AŞ hisselerindeki işlemlerinden dolayı Sermaye Piyasası Kurulundan ceza alan Cem Okulluya, İş Finansal Kiralama hissesindeki işlemlerinden dolayı BİST yönetimince 3 ay boyunca açığa satış ve kredili işlem yasağı, internetten emir kısıtlama ve brüt takas cezaları verilmişti.
PETKİMDEKİ HİSSE PAYI YÜZDE 2,35TEN YÜZDE 6,19 A YÜKSELDİ
Cuma günü KAP a yapılan açıklamaya göre; hisse başına 4.30 ile 4.63 Türk lirası fiyat aralığından 97 milyon nominal Petkim hissesi alarak şirketteki payını yüzde 2,35'ten yüzde 6,19'a yükselten Cem Okullunun alım yapmasının ardından Petkim hisseleri cuma günkü yüzde 8,9 yükselişin üzerine yine ilk seansta yüzde 7,1 değer kazanarak 4.97 Türk lirasına kadar ulaştı.
Daha evvel KAP'a açıkladığı gibi TSKB'de büyük montanlı alım yapan Cem Okullu'nun cuma günü tekrardan KAP'a açıkladığı Petkim alımlarının ardından hissede yukarı hareketin sürdüğünün görüldüğünü belirten Alnus Yatırım Araştırma Müdürü Yunus Kaya, ünlü yatırımcı Okullunun TSKB den 50 günde yüzde 50 kâr ile 134 milyon Türk lirası kazandığına dikkati çekerek, 3 Aralık 2020 tarihinde TSKB den çıkarak Petkim hisselerine giriş yaptığını duyurdu.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.
Evet depoyu fulleme zamanı geliyor
Burada ki potansiyeli yurt dışındaki yatırımcılar görücektir.
Yoksa 10 Biyolojik çocuğun babası mı geldi?
Merkürüm biz o anki durum ne diyorsa onu söyler, onu yorumlarız. Cek'li cak'lı konuşmayız. İhlas'ın ve müconun karnesi hala çok zayıf, yatırım yapılabilir seviyede değil. O yüzden henüz çok yüksek beklenti içinde değilim. Uygun yerden depoyu doldurur, zamanı gelince beklemem, o yakıtı çatır çutur harcarım. :kahkah: Ha bu ara bizim çatır nerelerde acaba nick mi değiştirdi yoksa çalıların arkasında mı?:drunk:
Bedelli paralarını ne zaman yatırmıştık 22 Şubat değil mi?
Kaç gün geçti?Bugün 17. gün .Hissedarı olduğumuz şirketin vadeli mevduat hesabında ki değişim nedir?(varsayım ile)