Para girmesi beklenecek bankalarda. Simdilik cok yuk dustu ustlerine. Bir IMF falan yardimi olursa fena fiseklerler. Bakalim para babalari kendi halklarina dagittiklari gibi bizlere de dagitacaklar mi birsey.
Printable View
Para girmesi beklenecek bankalarda. Simdilik cok yuk dustu ustlerine. Bir IMF falan yardimi olursa fena fiseklerler. Bakalim para babalari kendi halklarina dagittiklari gibi bizlere de dagitacaklar mi birsey.
Garan ve THY ile endeks rakamını ayarliyorlar bana göre, diğerleri figüran. Genele yayılmış bir şey yok.
Davadan olumlu bir gelişme olsa bile gideceğimiz yer sınırlı.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadlar hepinize selamlar. Şu cuma saatinde Rabbim hastalarımıza acil şifalar versin. Hepimizi salı günü davanın olumlu sonuçlanması İle tavan tavan 12 lere kadar gitmesi ile satalım mı ben zararsız çıktım sesleri arasında ve kaça kadar çıkar yorumları yapmayı nasip etsin. Ülkemizi şu virüs belasından kurtarsın inşâallah.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun kızıldag
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm hastalara acil şifa dilerim.
Ben kilit noktalarda bilgilendirme yapayım.
Sevgili dostlar her ülke kendi imkan ve sosyal yapısına uygun korunma yöntemleri belirledi. Bizim bilim kuruluda bize en uygun olanı yapmaya çalışıyor. Basit 2 örnek vereyim, güney korede devlet evde kalın dediğinde kimse polis sokağa çıkmadı. Hindistanda ise devlet evde kalın dediğinde sokağa çıkanları sopa ile dövüyor.
Covid-19 tanısına gelince test şu anda çok bir anlam ifade etmiyor. Pratikte olan şey, klinik değerlendirme sonrası hızlıca göğüs tomografisi çekmek. Eğer tomografide sorun yoksa her türlü sizi eve yolluyor ve kendini karantinaya al, şikayetin olursa tekrar gel diyorlar. Covid-19 hastası ile yakın temas öyküsü ve ciddi semptomlar varsa test yapılıyor arkasından yine tomografi çekiliyor süreç aşağı yukarı aynı. Bu arada genel durum çok kötü değilse halihazırda yatış pek önerilmiyor zaten.
şimdi altın değerinde tüyo alo 184 hattı çok iyi çalışıyor. Sıkıntısı olan aradığında bir algoritmaya göre risk belirleniyor. Covid-19 enfeksiyonu olabileceği kanaatine varılırsa, 112 ye yönlendiriyorlar. Sizi evinizden 112 ambulans ile alıp en sakin hastaneye götürüyor. Muayene ve testlerinize baktırıyor, sonrada evinize geri bırakıyor. Yakın zamanda bu sistem işlemez hale gelebilir. Ihtiyacı olan kullansın.
Sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırım, arada girip okuyorum. Kendinize dikkat edin.
Sagol bu bilgiler icin doktor. Eminim arkadaslarin isine yarar bir durum olursa.
Sizlere korunmak icin ne gibi onlemler getirildi?
SAyin Escudo76,
Durum vahim, DAVA devam ediyor, Ama sizin ahiniz tuttu diyecez asagidakiler olursa :
-50 milyar dolar ceza. 20 milyar yapilan usulsuz islem. carpi 2.5 kat ceza
-Banka odeme yapmamasi
-Swapten cikarilma
-bankanin batmasi
Saygilarimla. Bu banka bir suru insanin ahini aldi. Olsa sasmam.
teşekkür ederiz Drexty arada bilgilendirirsen çok iyi olur allah yardımcınız olsun risk altında görev yapıyorsunuz bu halk minnettardır sizlere tüm sağlık personeline
Su akd ye bakarmisiniz?
Bunlara en iyi dersi ralli verir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fd506de9d0.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fe3e8e2d4d.jpg
Coronavirus: UK Prime Minister Boris Johnson tests positive for COVID-19
Boris Johnson #StayHomeSaveLives
✔
@BorisJohnson
Over the last 24 hours I have developed mild symptoms and tested positive for coronavirus.
I am now self-isolating, but I will continue to lead the government’s response via video-conference as we fight this virus.
Together we will beat this. #StayHomeSaveLives
Borisi de yemis korona. Teker teker telef oluyoruz.
Gelinen noktada artık Endeksi tutmanın yollarından biri Halkbank..Olumlu sonuç elzem...
Başka yolu yok...
Deli gibi sürmeliler yukarıya..
Gerekirse tavan tavan..
Yoksa çökebiliriz
Geri alımı yapsalar volatilite baya azalır hisse bu kadar düşükten işlem görmez.
Ama bugün bakıyoruz alıcı olan Halk ziraat ertesi gün satıyor,
NOT:666 veri paylaşımı için teşekkürler
+9 -6 vay anasini kumarhane yemin ediyorum... 16.80 4de birini koydum yerine
Havacilarda hareket bitti. Dun ABD'dekiler guzel yukselisin cogunu vermisti, bugun de eksideler. Pazartesi Pegi'de de biter, sonra verilere gore hareket ederler artik.
Hulk bugün nedense çok etkilenmedi düşüşten, sağlam durdu.
Tabi göstermelik değilse :)
Bence mahkemeyi bekliyor.
Corona sürecini soran arkadaşlara yanıtım, nisan ortasına kadar pik yapıp sonrasında 6 hafta içinde tamamen salgının geçmesini bekliyorum. Pik noktada vaka sayısı 100 k mı olacak 30 k mı ? Onu alınan tedbirler ve halkın tepkisi gösterir. Kabaca % 5 vefat olası. Ben iyimser olmak için kendimi zorluyorum.
En büyük şansımız geç yakalandık. Çinden gelen ilaç çok işe yarıyor. 1 personelde covid-19 pozitif çıktı. Klinik bozulunca yatırdık. 5. Günde covid-19 negatif oldu. Şikayetleri geriledi, bugün taburcu edildi.
GK ileri bir tarihe ertelenmiş, evrak hruska ya gönderildi mi acep ?
Bankamızın 2019 yılı faaliyet dönemine ait, 03 Nisan 2020 Cuma günü, saat 14:45'te Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4/1 Ataşehir/İstanbul adresindeki Genel Müdürlük Binası'nda yapılacağı duyurulan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın, koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında daha ileri bir tarihte yapılmasına karar verilmiştir. Yeni tarih daha sonra ayrıca duyurulacaktır.
Genel Kurul yerine Board of Directors (Yonetim Kurulu) demisti galiba Huruska. Berman da o belgeyi sormus zaten en son girilen dokumanda dosyaya.
Mahkeme telekonferans yöntemi ile yapılacakmış 31 aralıkta.Hayırlı sonuçlar çıkmasını temenni ediyorum.Bu dava uzlaşma olur veya başka bir karar olur lehe sonuçlanırsa tüm borsa ve ekonomiye doping olur CDS ler aşağı gelebilir.Yani risk primimiz düşebilir.
İğneden ipliğe zam gelirken enflasyonu düşürmeyi başaran tek ülkeyiz.:)
Nasılsın dostum özledik bir hatır sorayım :)
Bu bitsin gitsin işleri hiç bitmiyorki :)
Tav için ahl kapandın gitsin dedik başına gelmedik kalmadı.
Her neyse; genel itibariyle oynaklığa müsait bir piyasamız var. Sürekli hareket en doğrusu gibi. Asla tüm kurşunu kullanmamak gerek şu konjöktürde.
Şu virüs işi bir geçsin s400, idlib bir dolu meselemiz var. Tabi o günleri görebilirsek...
Havacılık son alınan tedbir kararlarıyla büyük darbe yiyebilir. Tüm yurt dışı uçuşlar durduruldu. Yurt içi seyahatlere ciddi kısıtlama geldi izne tabi olacak seyahat gerekçesi istenecek. Pozisyonlara dikkat! Hulkta zaten battık, bana birde petkim kazığı girdi. Şimdilik havacılığa bulaşmaktan vazgeçtim, oralarıda batırmayayım...