İzin veriyorlar.
Hatta bazı ülkelerde espirisi konusu oldu,sokağa çıkmak isteyenlere köpeklerini kiraya verenler oldu.
Printable View
bu saattte böyle pat diye olurmu yaww,söyle hafta içi herkes kendini hazırlasın,millete yazık ğünah hem 2 ğün garantinanın kime ne faydası olucak o da ayrı bi konu
Kızım karşıdaki markette çalışıyor patron çağırmış şimdi marketi açacaklar
Sarımsak yok evde Napıcaz
market kapalıymıs
fırınlar acık
Sadece Cumartesi Pazar
Bile sokağa çıkma yasağı uygulanması bana göre kesin çözüm değil
Benim tahminime göre yığılma olmasın DİE böyle tedbirler alıyorlar
Yani 200/300. Bin kişi bir anda hastanelere gitmesin DİE
Bana kalırsa devlette biliyor tüm ahaliye bulaşacağını
Ama gel görki gelen haberlere göre 2 günde bulaşmasın DİE aldıkları tedbiri kuyrukta millet hastalanarak gitmiş olacak
Bu süreci yönetmek gerçekten zor
Milleti evden çıkarmasan bir ABD değilsin
80 milyon insana nasıl bakacaksın felan zor işler çok yara alacağız
Zaten yeni krizden çıkmıştık birdaha krizde bulduk kendimizi
Hafta başı söylenmesi lazimdi. İhtiyaç sahiplerine de öncesinde gıda ve temizlik maddeleri dagitilmali idi.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle doğrusunuz. Düşünün hastanede 20 kişi sırada ve bunların sadece 2 si virüslü olsa ve henüz bunu bilmeseler. O arada yakınındaki insanların bu kişilerden etkilenmemesi ve hastalanmaması tamamen bir şans işi..Kısaca zincirleme bir bulaşılık oluşabilecektir..
açık olacak işyeri, işletme ve kurumlar
a) ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamül ruhsatlı işyerleri,
b) tüm sağlık ürünleri ve tıbbi malzemelerin (tıbbi maske dahil) üretiminin yapıldığı işyerleri,
c) kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler,
d) zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları (huzurevi, yaşlı bakım evi, rehabilitasyon merkezleri, acil çağrı merkezleri vb.)
e) her bir 50.000 nüfusa bir adet olmak üzere göre valilikler/kaymakamlıklar tarafından belirlenecek akaryakıt istasyonu ve veteriner klinikleri,
f) doğalgaz, elektrik, petrol sektöründe stratejik olarak faaliyet yürüten büyük tesis ve işletmeler (tüpraş, termik ve doğalgaz çevrim santralleri gibi)
g) ptt, kargolar vb dağıtım şirketleri,
h) hayvan barınak, çiftlik ve bakım merkezleri,
Muhtemelen marketler kapalı yada açıklayıcı bilgi olmadan tahmin üzerine market kapalı olursa evde tırtıl gibi yenecek bir şey kalmaz
Anons yapılıyor vatandaşlarımızın ekmek ihtiyacı karşılanacaktır diye
Prestij diyorsan :Macallan Decanter ..
Cok kotu oldu cok. Gelen videolar, fotolar korkunc. Koca hafta sonu olmayacak bulasin misli misli fazlasi su birkac saatte olmustur.
Ya öyle ağır şeyler yazmak istiyorum ki anlatamam...
Tüm gün ne iş yaptınız allahın belaları, neden söylemediniz de çat diye şimdi açıklıyorsunuz..
Bu ayak takımı 20 yıldır bizi yönetiyor..Ülkeyi sattılar, ülkenin içini boşalttılar bir de insanlara ızdırap çektiriyorlar..
Dışarı çıktım ekmek, sigara alayım diye ekmek bitmiş tabi, sonra opete gittim sigara alayım diye 50 kişi falan vardı kuyrukta döndüm..
Bunlar defolup gitmeden bu ülkede kimse mutlu olamayacak...Bunlar gerçekten allahın bir belası bize.
Marketler kapalı arkadaslar
Yukarıda acık olacak yerleri paylastım
Benzinciler açıkmış, genelde içinde market oluyor. Petrol Ofisi bayilerinin bir kısmında Migros Jet var, konserve, sebze ekmek oluyor.
haberlerde mesafeyi korumazsan ceza kesildiğini bu akşam öğredim,hakkaten şeş kaza yaşıyoruz,,500tl cezası varmış sanırım
Antreye gümüş suyu ve kekik yağı koydum onu koklamadan ve gargara etmeden kimseyi eve sokmuyorum. Üst baş da komple değişiyor banyo yapılıyor Konya'da kız markette sosyal mesafe vs hiç bir kural yok. Virüs bana deyse Abbas yolcu olur. Bu şekilde bugüne kadar sağlıklı geldik
Öyle sacma oyle salakca bır kararkı yayılmayan virüs bu gece yayılır
2 saate insanları sıkıstırıp panikletiyorsun
Son 2 günde olduğu gibi akşam seansı kapanışına doğru bi alım dalgası geldi. Yükselişe devam demek mi oluyor bu
Fırınların ve su bayilerinin açık olacağını baştan söylüceklerdi orda hata yaptılar herkes fırınlara koştu...
İşte o yüzden parlementer sistem diyoruz
550 mv ne işe yarıyor bu memlekette
Koca bir hiç
Eger parlamenter sistem olsaydı bütün kararlar mecliste alınırdı
Bu akşam binlerce yeni vakaya merhaba diyin..
Şayet yasak uzatılmazsa önümüzdeki hafta yasağı 15 gün olarak uygulayabilirler