Olsun ben öle demedim. Dedi dendi çünkü.. allah'tan fark ettim.
Printable View
Olsun ben öle demedim. Dedi dendi çünkü.. allah'tan fark ettim.
Şu Şant manukyanmıdır ekonomistim diye geçiniyor konuştukları boş ya ............hiç mantıksal , bilimsel , ekonomik hiç bir değeri yok , adam ses olsun diye konuşuyor.Yani ben bir çok ekonomisti dinlerim değerlendiririrm ama boş adam ya , soyadının arkasına gizlenmiş ermeni soyadı gibi manukyan felan bunun dişi versiyonuda gizem küresel piyasalara çıkar..... Yani böyle şeyler yazmak hoş değil insanların arkasından konuşmak asla adetim değildir.Ama böyle 85 milyon Türkiyenin önünde konuşmayı hak etmiyorlar.
130 u gören borsa 8 i gördü altın bazında. Daha benden fazla düşürebilen olur ise saygı duyarım.
Takdir de ederim. :oleyo:
+7000 gap gelmedi yine. Neşelenemedik iyimi. :drunk:
Günaydin arkadaşlar
Günaydın cümleten, bol kazançlar. Gün içi beklenen önemli bir veri göremedim, var mı bir gece haberi, bilgisi olan ?
Sabah Sabah yine sağlam kasaya
Jeton atıldı 10 binin üstünde poz değişimi gözüküyor vadeli de
Jeton atın ısındı yine makine..:wave:
Bugun icin iyimserim
Günün ilk jetonunu atıyorum
Aktif 123.250 den 1 takım short 🐻
Toplam 11 takım jeton ile masada devam
Günlükte 2 tane daha hakkın olmasına karşın dün anlık karı da masaya koyduğumdan 1 jeton hakkımı daha kullanacağım
Spot vadeli arasında 2300 puana geçkin makas var
Gırnızıyı özledik yaw her gün yeşil hergün yeşil olmuyor pala, milleti otnan besliyor ishal olur bak sona demedi deme
Shortumu indirebilecek
Longcu arıyorum 😊😊
https://i.hizliresim.com/szDxwh.jpg
günaydın
msdownloaderden veri gelmiyor.dün sabahta oldu.bu problemi yaşayan var mı,yoksa sadece benimle ilgili möi?
Köylerin tüzel kişiliği kapatılıp mahalle yapıldı tüm meralarını ve su depolarını kaybettiler ne koyunu yav.:oleyo:
123.625 aktiften günlükte 2 parti short 🐻
Günlük hakkımı bitirmiş bulunmaktayım
Artık bugün elleşmem
4 iş günü 12 takım short ile yola devam
Palanın acelesi var herhalde. Görmemiş gibi sarıldı gene.
Spot vadeli arası 2.500 puan makas ile devam ediyoruz
Sabahki jetonlar iyi oldu makine ısındı biraz.:bravo:
bıraz daha sort uzak vade.....burdan sort yapmazsam kendıme ıhanet etmıs olurum
Bugünün ilk siftahını yapalım,
1 jeton da benden
Bastım shortu. Saldırın ayılar.
Şimdi degil de ne zaman?
Toptan telef durumu mu olacak
Herkes makinaya jeton atıyor:cool:
Son gunlerde foruma pek giremedigim icin kacirmis olabilirim. . Muhtemelen forumda spot ile vadeli arasindaki bu kadar genis makasin sebeplerini tartismislardir.
Vadenin henuz basi. Fark 2500 puan. Daha oncede Viop da boyle bir makas farki yasanmismiydi acaba ?
tüylerim diken diken:)
108263 son düşüşün 61.8 fibo düzeltmesi biraz orda teknikçi avlasınlar bakalım 97500 106 arası short yapanları batırmadan düşmez bu borsa daha garan yeni başladı hedef 8.94 herkese bol kazançlar esen kalın.
124.200 Bana göre hassas nokta
2 gündür tersteyim bide forumun habire jeton attığını görünce iyice moralim bozuluyor..umarım forumca kazanırız:)...
124200 den short(%50) gerisi 124600 (%50) den olacak...
belli yere stoplossumu koyarım.108800 e dikkat.
anlaşılan toptan,hepimize hesabı kesecek.
xtum endeksi sağolsun. oradakiler mutlu olsun biz mutsuz olalım.
hareketın gercekcı olması ıcın saat 11gıbı yapmalıydı bu hareketı.....cok erken yaptı bena gore feyk hareket tekrar gerı gelecek....pıyasa tecrubem bunu soyluyor...
26.150 puan aldılar vadeliyi dipten...az değil...