bugün ve cuma bakarsak: güzel bir formasyon var..terkedilmiş bebek mi-çekiç mi...farketmez.
Printable View
bugün ve cuma bakarsak: güzel bir formasyon var..terkedilmiş bebek mi-çekiç mi...farketmez.
Bu o değil tam bence
Yani
Zenginlerde farkında sistem Artık daha yürümeycek
Ondan Günah çıkarıyolar
Ahahahah ah
Zengin demeye bin şahitte
Onlarlan bir
Büyük çarpışma öncesi cenin pozisyonu alacam Bende vallak
Emme
Onlar mefta
Ben hala hayattayım şarkısı:)))))
Asla unutmaan
Sıpartaküs der ki
Survival is the best revenge
ralliye inanmayan kaldımı
ana sistem hala al da.(günlük sistem)
ama saatlikler perşembe sat verdi.60 kontrat shortladım.tamam dedim bu sefer oldu,arkadan günlükte sat verebilir dedim...temenni ettim. ama olmadı....
4.000 puan kardan 1.000 puanla poz. kapandı(bu sabah saatlik al verdi)..
saatlik sat versin yine shortlarım,umarım ki düşüş devam edince arkadan günlükte sat versin.ümit dünyası..
Bazı büyük hisselerdeki açıkçılara kabaran bişey var sanırım
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pala ucuz ucuz kaptın malları roketlersin tamam anladık 119.500 ü sabah göstereceksin de acı biraz millete ne don bıraktın ne başka şey bari iki yaprak verde kapatsınlar önü arkayı.
Alman siyasetçi Florian Hahn, "Türkiye ile AB müzakerelerinin sonlandırılması gerektiğini" söyledi.
1-9 temmuz arası aps 100.000 arttı..long mu short mu?
82bin'den buralara gelen borsa hep bahsedilen küçük yatırımcının işi değil.
Daha önce 2017'de "herif" diye birisi girmiş borsayı 72 binden 121 bine taşımıştı, muhtemelen yine benzer bir durum söz konusu.
DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ/TEDROS: BİR ÇOK ÜLKEDE TEHLİKELİ ŞEKİLDE ARTIŞ VAR
Alman siyasetçi Florian Hahn, "Türkiye ile AB müzakerelerinin sonlandırılması gerektiğini" söyledi.
Bu tip haberler shortlar için tehlikeli.
Bize olumlu haber lazım.
Globalde bozulma olmazsa yola devam
Dolar bile gevsemeye başladı. Bu hafta yukseliş haftası
Son 10 tane 5dk bar yeşil.
Bu piyasa değil başka bir şey
ama adını bulamıyorum.
viop haricinde pek bakmam ama en az yükselen kağıdın %5 yükseldiği ortamda hala kriz vs çığrtkanlığı inandırıcı değil. Sermaye el değişmiyor. Bu durum borsayı etkilemez. Zaten ay sonunu getiremeyen adamın borsayla işi olmaz. O sebeple kriz fakirin krizi. Borsa bunu takmaz.
yaw nerden biliyorsun müneccimmisin.. bu kadar iddialı konuşmak için ne tür bir motivasyonun var ??
hiç realizasyon yapmıyormusun ?*
yapmayacak mısın?
eğer yaparsan short poz açmış olmuyormusun ??
eğer yapmıyorsan kaç endekste kar al yapacaksın ??
var mı bunların cevabı?? bu kadar konuştuğuna göre hala sürekli yeni long poz açıyor olman lazım.. eğer açmıyorsan başka bir hesabın var demektir..
İmamoğlu, Kanal İstanbul’un uygulama imar planına itiraza hazırlanıyor: "Burada usulsüz bir şekilde çıkar elde etme söz konusu. Niçin bu insanlar, 30 milyon metrekareyi son 8-9 yılda satın aldılar?" https://bbc.in/3iWW0y1
o kadar geriye gitmeye gerek yok..
net cevap lazım..
sürekli long yönlü konuştuğuna göre ve hatta milletle dalga geçtiğine göre o zaman şu anda long poz açıyor ve eskilerini de sürekli taşıyor olman lazım.. yani "zaten hiç düşmeyecek ve bu nedenle kar al yapmam gerekmiyor" mu demek istiyorsun ???
bunu net olarak anlat, bu foruma borcun var bu konuda.. zira çok emin konuşuyorsun ve insanları zarara sokabilirsin..zira yarın düşmeyeceğinin bir garantisi yok.. sen aksini düşünsende bu durum böyle..
TAM BİR TUZAK ALANI. HERİF cuma günü 20 günlük yataylığı aşağı kırdı.çoğu kimse shortladı(ben de SHORTTUM))..sonra bir günde %3 ile dirençlerin üzerine çıktı ve edilen zararlar ,bozulan psikolojiler...
BURADA HER TÜRLÜ OYUN VAR.
bizim sinai endekste abd nasd** gibi oldu.
hemen hepsi gitti sinai endekste tuprs hariç.
Bu Pala'nın acelesi var galiba. AB den yaptırım kararı falan gelir mi.
Uzun zamandan beri yokum. Ne var ne yok forumdaşlar. Short'lar Tanga modu devam mı yoksa onlarda içeri kaçtı mı ?
Çevirdiler, hisselerde muhtemelen 3. dalga gelecek. O bakımdan LONG olan hisseleri yerine koydum tekrardan.
ARCLK,BIMAS ekstra al-satlık yarın için long girildi.
PETKM, EREGL devamdı...
Yavaş yavaş yükselen borsa bu mu? :rtfm: