maşallah...
İŞSİZLİK ORANI HAZİRAN AYINDA: 13.4 % (ÖNCEKİ: 12.9%) - TÜİK
Printable View
maşallah...
İŞSİZLİK ORANI HAZİRAN AYINDA: 13.4 % (ÖNCEKİ: 12.9%) - TÜİK
aynı oyunu TUPRS; PETKIM..
değişik oyuncularla sahneye koydu.. Afferin
leş borsamızda hala spot alana, temettü kovalayana, uzun vadeli düşünene şaşırıyorum.
imkb tüm-100 hacmi daha büyük. kimse yatırım peşinde değil. herkes kısa yoldan parayı katlamanın derdinde.
titan zincirine şapka çıkartırız.
Valla her bilançoyu tek tek incelerim. Varsın biz yatirimci onlar kumarbaz olsun gün gelir onların devri biter bizimki başlar istifimi bozacak değilim. Viop ekledik işte kumari da burada oynuyoruz. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün yükselemeyen GARAN bugünde şimdilik düşemiyor...hakikaten zıvanadan çıktı borsamız...
Çok geçmiş olsun. Öncelikle moralinizi yükseltin, çocuğa hissettirmeyin. İyi bir doktor bulun ve ameliyatı yaptırın. Düzelir abi, ameliyatı ve tedavisi var. Sonra çocuk ufak, erken tespit edilmiş. 2-3 yıldır hastanelere o kadar çok gidip geldim ki(hasta olarak,hasta yakını olarak) adım gibi eminim düzelecek. Moralinizi yüksek tutun, çocuğun moralini de yükseltin. Toplayın kendinizi.Alıntı:
Alıntı Originally Posted by *bozkurt
hepten bırakmak lazım bu işlerde kazanılan para bi şekilde senden çıkıyor olmalı.
Kızım 10 yaşında ve sağlıklı bir şekilde hayatını sürdürüyordu,biz farkedemedik tesedüfen skolyoz olduğunu yeni öğrendim. Iki gündür gitmedik doktor kalmadı hepside ameliyat diyor. Moral sıfır şu anki ruh halim tabana yapıştım o derece yani
Bu işten para kazanmak çok zor abi. Kaybetmek çok daha kolay. ''Bu işten kazanılan para, bir şekilde çıkıyor'' demek sağlıklı değil. Bunları bir tarafa bırakın, kendinizi suçlamayın...Toparlanın...
Çok geçmiş olsun. BT çektirebilirsiniz.Alıntı:
Originally Posted by vicente
Abim cuma gecesi belirtiler gosterdi hemen ayirdik evden onu ertesi gun test yaptirdi negatif cikti ama 6 gundur gecmiyor belirtiler devam ediyor
Bunlara guvenmiyorum pek hafif orta gecirenlere yok diyip gonderiyorlar mi bu daha tehlikeli bir durum
https://www.drozdogan.com/covid-19-t...-tomografi-bt/
Petkim kaçta devre keser? Keserse tabi.
1 gün aldı..bugün veriyor..
böyle borsanın....
Teşekkürler. Hesaplarınız marcin görmesin :)
Bozkurt abi çok geçmiş olsun,rabbim şifasını tez versin,moralini bozma abi, arkadaşımın oğlu da bu yaşlarda geçirdi hastalığı,şimdi turp gibi,,
Inşallah kızımızda iyi olucaktir, slmlr,,
Matriks bilgilerinde yine hata var gibi. Geçen BIST açıklama yapmıştı, GARAN da olunca dikkat çekmiş olabilir. Devre kesicilere bakarken gördüm, GOLTS en yüksek değeri grafik ve Matriks'de farklı
https://i.hizliresim.com/Oh58AS.png
Bugun petkm hacimde 1. bitirir:)ters salvo gelebülür tahta yapıcı olsam ben öyle yapardım:oleyo:
Bugun top banka , kuş, krdmd,asels bu badem style üzerinden tutabildikleri kadar tutmaya çalışıcaklardır.
Yanlış anlama ile enerji düşerken spor canlandı, ekonomi tarafından iyi haber umudu yok gibi.
bu adam kasımda gitse daha iyi bence..
Trump'tan Erdoğan yorumu: İlişkim ne kadar acımasız olursa o kadar iyi anlaşıyoruz
Son dönemde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la "iyi anlaştığını" defalarca tekrarlayan ABD Başkanı Trump, verdiği röportajda “Çok komik değil mi? Yabancı liderlerle ilişkim ne kadar sert ve acımasız olursa onlarla o kadar iyi anlaşıyorum" dedi.
10 Eylül 2020 10:25Güncellendi: 10 Eylül 2020 10:27
https://www.veryansintv.com/trumptan...yi-anlasiyoruz
Trump'tan Erdoğan yorumu: bir lider ne kadar sert ne kadar acımasız olursa o kadar iyi anlaşıyorum.
psi psikopatım
vallah yaparım
Türkçe meali : tencere kapak misali
Garanı çıkartıp çıkartıp veriyorlar
şu anda eşim covit kızım oğlum ve bana tets yapmadıalr hepimiz karantinadayız.
semptom göstermeyenlere kesinlikle test yapılmasını yasaklamışlar
ilk testi belirtiler başladığında yaptırmışsan negatif çıkma ihtimali var sonra yeniden test yaptırmıyorlar böyle geçsin diyorlar
şimdi yeni bir şey çıkarmışlar 50 yaş altına ilaçta vermiyorlar.
arkadaş 51 yaşında eşi 47 ikiside covit oldu
arkadaşa verdiler eşine vermediler
kızımda hiç belirti yoktu testte yapmadıalr
şu anda ateş ishal ve kusma var 182 yi arayıp ambulans isteyin diyorlar
oradan ambulans gelmiyor ama siz kızınıza çift maske siperlik eldiven ve uzun elbise giydirin sizde aynı tedbirleri alın acile götürün diyorlar
acile gidersek yeniden test yapacaklarmış ancak ateşi yüksek görürlerse ve eyrde avrsa kıza el koyacakalr seni yanına almıyorlar.
kesinlikle ialç vermiyorlar ahstanede de sadece yatıracaklar
o yüzden götürmüyorum evde kendim muz cola prinç lapası haşlanmış patates buzlusu bez alnına idare ediyorum
sen acile git t0mografi iste çekerler
tam 2 gün filyasyon ekibi bekeldik kimse gelmedi hal sağlığında bir genel müdür yardımcısı bulduk zorla bi ekip getirtti adam
gelenler 2 kişi ikiside doktor değil
ellerine bi kutu ilaç verip yollamışlar papağan gibi 20 cümle ezberletmişler onun dışındfa birşey söyleyemiyorlar
ilacın ayn etkisinden bile haberdar değiller
şeker tansiyon ve kalp hastasıyım bana tets yapmayacakmısınız diyorum
semptom göstermiyorsunuz yapamayız diyorlar
2 çocuk var onlara yapın diyorum
semptonm göstermiyorlar yapamayız diyoralr
e semptom gösterirsek ne yapalım diyorum
182 yi arayın ama muhtemelen yoğunluktan ambulans gelmez iki maske takın en yakın acile gidin diyorlar
filyasyon ekibinin başındaki genel müdür covit olmuş.
test yapan yok
ankarada 6 yada 7 özel hastanelere günlük 50 kit vermişler fazlasını yapmaları yasak hele temaslı var ise yani evde 1 covitli var diğerleri belriti göstermiyorsa kesinlikle tst yapmıyorlar (bulaş riski fazla belirti yoksa hafif atlatıyor vaka sayısı artmasın diye)
biz eşimin yanında olmadığımızı tatilde olduğumuzu eşimde covit çıkınca ankaraya dönmeye karar vermek istediğimizi ve test yapmak istediğimizi söyledik yerolamdığını sabah erkenden gelip sıraya girersek ve ilk 50 de olursak yapacakalrını söylediler
özel ahstaneye torpil bulduk kişi başı 350 tl test parası bayıldık oğlana 500 tl ekstra verip antikor testide yaptırdık ( eşim bankacı olduğundan özel hastanelerde tüm sağlık giderleri klarşılanırlken test ve antikor testi parasının karşlılanmaması talimati geldiğini (test sayısını düşük tutabilmek için) öğrendik bu arada toplam 1550 tl ödeyip tets yaptırdık neyse 3 ümüzde negatif çıktık ama bu negatiflikten bir gün sonra kzımda ishal ateş ve kusma başaldı ve hiç ir yere götüremiyoruz testte yaptıramıyoruz.
14 günlik akrantinada ölmeden atlatmayı bekliyoruz ne ialç ne doktor ne hastanede nede başka test mest yada filyasyon ekibi gelmesi yok şeytan diyor al hanımı çık git parti emrkezleri,ne her yere öksürt hanımı çık gel eve birazda o ****ler kıvransın
her gün mecliste ve sarayda herkese tets yapıyorlar günlük 5000 in üzerinde test meclis ve saraydakilerle ile üst düzey bürokratların kodamanların kendilerine ve akrabalarına harcanıyor
Ayhan başkan geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
10 gunde halam 2 cocugunda
2 diğer kuzende
3 yank komsumuzda covid cikti , biraderinki belirsiz
Kac hasta yazalim bugune ?? 1600 yazin gitsin
Saatlik bolinger ortaya yalandan takılmış görüntüsü veriyor, güzel bastılar ben devamını beklerim. 1234.25 çıtır lönk denedim ama tutacak gibi durmuyor güzel satış var. 1232 önemli rakam dünkü pivotumdu esas orada destek beklerim.
Haberle alsat borsasına hoşgeldiniz bana hava hoş önümde iki ekran kodum ayrı sorgum ayrı tekniğim ayrı temelim ayrı. Otomatize edebilsem hiç dönüp bile bakmam yazsın paraları her gün.
A1 KOZAA satıp KOZAL alıyor. İlginç olan KOZAA da %97 tek satıcı.
Borsada hacim arbitraj ile sağlanıyor gibi
Dün yine gazcı manipülasyoncu çetenin oyunu kısa sürmüş.
Borsa yükseliyor diye atlayanı öpme dönemine girmişiz.
Sn. hkm geçen açıklamıştı, 1600 rakamı yanlış değil, EKSİK, 1600 kişi HASTANEYE YATAN yani hayati tehlikesi olan sayı her gün, eskiden bunu "vaka" sayısı olarak açıklıyorlardı, şimdi vaka sayısı istatistiksel olarak bunun en az 10 katı, yani yalan yok, eksik var biz de yanlış anlıyoruz ne olacak canım biraz ayık olacaksın bu ülkede...
Geçmiş olsun,
10 gün önce dayımın oğlunda ve yengemde pozitif çıktı, dayım diğer oğlu negatif çıktılar,
şu anda ikisi de negatife döndü, karantinaları bitti,
2 gün önce de amcamın oğlunda pozitif çıktı, hiç bir belirti olmadığı halde özelde test yaptırmış,
şimdi o karantina da, eşi, annesi, babası, kız kardeşi hiç birine test yapılmadı ama tamamı karantinada
2-3 ay önce de halamın oğlu atlattı eşi ile birlikte,
bu üç olayda da birbirleri ile ilgileri yok, hiç görüşmezler,
üçü de izmirde yaşıyor ve farklı bölgelerde, biri buca, biri bornova, biri karşıyaka
özellikle son 1 aydır çok fazla duymaya başladık,
Ayhan başkan geçmiş olsun Allah şifanızı versin..
Sirkeyi sulandırıp günde bir defa burnunuza genzinize gidecek şekilde çekmeyi unutmayın..
15 gün ..
Svg ..
ilk bejiktaş düştü.