Dolar göz yaşartıyor.. 7.76
Printable View
Dolar göz yaşartıyor.. 7.76
Piyasalar dünkü tartışmadan sonra nasıl görünüyor?YTD
Bu son ifade zaten Ana awrattanda ote
Ama bidon kafa ayib eylemis
Insan eccuk ayile cocuu olur ya
Kavgada soylenmez
Zate abi dunyada 3 yer var yonetirken aldigin pohpohlara degmiycek olan
Bunnar sira ile abd caponya ve bi yer daha
Caponlar da az kafa sey yapmiyan bi toplumsal yargilarla donatilmis adamlar degil ha
Basin rahatsa bidon kafa hic girme be o ise
Turuncu gafa sevdi o isi zate
Birak devam eylesin yeaue
Senin gafan irahat ossun Gafanin ici
evet dolores 7,76 oldu artı gap beklentilerini alalım..ben 1275 açar diyorum yani akşam kapanışına göre 9 points..
Dxy endeksi,brent düşüşü ve Abd seçimlerinin satın alinması...YTD
hafif artı bi açılış net eksi bi kapanış bekliyorum:)
30 yıl sonra,''Trump niye turuncuydu'' diye tartışacaklar.
1 TL en az 100.000 dolar olacak. Çok az kaldı. Biz Abd hazine bonolarını satıp altın aldık. Bizde eksi 40 milyar dolar rezerv varmış.
Ulla niye 140 milyar dolar değil, hatta trilyon dolar eksi rezerv olsaydı çok daha iyiydi.
Mevcut dolar ihtiyacını swapla kiralayarak karşılıyoruz.
Bu arada Karabağ'da kamikaze dronlar, s300 hava savunma sistemini ve 5 Ermeni tankını imha etmişler. Bizde de kamikaze dron var ama araştırdım bunlar bizim değil. İsrail yapımı Harop Kamikaze dron bunlar. 26 kg patlayıcı taşıyabiliyormuş.
İşler iyi...
ayucuklarım vaziyet alın durum bizim için kötü gibi pusuda bekleyin elma deyinceye kadar çıkmayın :oleyo:
Eksi açılış olur. 500 600 puan
Globalde heryer kırmızı. Artı açılış olsada 1 saat sonra eksiye döner tahminimce
bakalım neye bakacak? yurt dışına mı dolara mı? biden trumpı fena pataklamış...
F-16 yalanı ile tepeden -3.000 puan ver,longları stoplattır .Hatta short açtır.
sonrada haber tamamen yalan çıksın. bir de üstüne sabahleyin piyasa dostu kararlar alınsın.
tüm bu ala vereye borsa diyoruz.
Sayın Türkoğlu;piyasa artık seçimi..Diğer konuda brent..Eğer abd başkan değişirse ne olur?Bu tip soruların yanıtını düşünüyorum.Bistte ise xutum grafiklerini bir incele😊YTD
son günlerde vob pastalar çok enteresan.
diğerlerin farkı; short veya long lehine 10-20.000 oluyor.
genelde bu kadar fark olmazdı.
+400 puan gibi şu an...yurt dışına bakmadı en azından şimdilik...
127 açtı ya la :vk::vk:
Şeytan Aralık 2021 vade 9.XX den dolar shortla diyorda xlbank gibi kuru orası da
Yatırım tavsiyesi değildir
Açılışı biraz abarttın pala. Yarın AB zirvesi olacak galiba ondan önce şortçu bırakmamaya çalışıyor
dün ayucuklarıma tuzak attı ben ve bazı ayucuklarım bu tuzağa düştük elimizde short dolanıyoruz ortalıkta bazı boğacıklarıma da panik pozisyon kapattırdı yani her zamanki gibi kazanan pala oldu :(:(
bence alınan kararların bir ekstra etkisi olmayacak.. zaten yapılmaması gereken düzenlemelerdi aylar önce.. klasik akape.. bir şeyi boz sonra tekrar eski haline getir.. herkes alkışlasın..
pardon.. halk alkışlasın.. piyasa bu komedilere kanmıyor, borç ödeme takvimi ve rezerv konusunu yakından takip ederek hamlelerini yapıyor..
bu keyfi açılış neden ki? Biden mi?
Son 4-5 aydır dünya borsalarına göre inanılmaz pozitif ayrışıyoruz , vardır bundada bir hikmet diyelim...
dün artı kapatmasında aselsan devredeydi.. daha once de konuştuğumuz gibi "borsanın mükemmel yukselmesi" ekonominin de ne kadar "mükemmel" olduğunun göstergesi olarak telakki ediliyor hükümet cenahında.. bu amaçla yedek kulübesinde bimas, krdmd, tcell, aselsan gibi oyuncular sürekli dinlendirilerek kullanılıyor..
bu durum düşmeyecek demek değil.. global bir sell-off'ta satışları yukarıdan değil aşağıdan karşılamak isterlerse veya pozisyon gereği satış/realizasyon gerekirse düşer.. veya başka nedenler.. trader hepsine hazırlıklı olmalı.. tek söylediğimiz bir çok durumda ciddi düşmemesi için çabalıyorlar ve bunun için ellerinde hem kagıtlar, hem "müjdeler" ve hem de matbaa var..
benjamini kullanıyor pala,ara servis faiz:he:
GARAN +2.17.. tuprs +0.25..ayıp yahu...
arkadaşlar linki açabilenler bunu mutlaka izlesin :he:
adamın balkondan aşağı kaçmaya çalışması TL nin macerası olarak yorumlanmış.
bayıldım ya süperdi.
ama kurgu olma ihitmali var. hangi arada o kadar çarşafı birbirine bağlamışlardır ki..
https://twitter.com/nikolaysecond/st...509302792?s=24
ayın 15 de aynı sahtekar açılış var.. sonrası malum..
Ekonomik radyoları değerlendirdim. Uzak doğu ve amerika verileri ni hesapladım. Pi sayısını 3 kabul ettim.
vakıf yat malı citi takasından düştü...
böylece devletin hisse sattığı kesinleşti bence...
https://i.hizliresim.com/UikxNA.jpg