vatan sagolsun dolari yukselttik borsayi dusurduk dis guclerin amk koyduk bugun fransa yerinde abd yerinde olan ali ye veliye mehmete oldu yaziklar olsun..bugunden sonra gram para yatirmam mevcut iktidar degisene kadar bu kacinci kaziktir
Printable View
vatan sagolsun dolari yukselttik borsayi dusurduk dis guclerin amk koyduk bugun fransa yerinde abd yerinde olan ali ye veliye mehmete oldu yaziklar olsun..bugunden sonra gram para yatirmam mevcut iktidar degisene kadar bu kacinci kaziktir
Abi vade sonu showu bir iki gün cok dikkatli ol veya aralik vade takil derim naçizane sen daha iyi bilirsin.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yan tahtacılar isyanda ve maalesef henüz yeni başlıyor...
bunalımlar, intiharlar.
vebali alanlar nasıl rahat uyuyor ne aklım alıyor ne vicdanım kabul ediyor.
Ya bahane ya düşürmedi demek ki iyi deyip alsa da alırdı tammmamen bahane.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim elemanlar bugün ariyor abi napalm diye. Lan bana artistlik yapıyordunuz? Neyse dedim zarar kaç para? Ikisinde toplam 10 bin. 10 bin liraya borsa özel dersi aldiniz dağılın şimdi dedim :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
palagöz doğru söylüyor.
sağlam bir borsamız var.
veya sağlam şekilde tutulabilecek bir yapısı mevcut.
nihayetinde bist devre kesmedi ve alıcısız tahta yoktu.
Zabah bir tarafa gaplen açacak bence.
konjektür eksi yönünde şimdilik.
Promter harici ilticaen konuşmalar tehlikeli.
Minübüsçü eve ekmek götüremiyoruz dedi ambiansı bozdu, diğeri başkanım araçlarımızı değiştiremiyoruz dedi ama iş işden geçti.
Ne güzel ülke hergün dahada fakirlesiyoruz. Yarın acaba yüzde kaç fakirlesecegiz. Fransiz malini boykot edecekmişiz. Ulan millette para kaldı sanki. Zaten zorunlu olarak herşeyi boykot ediyoruz. Boykot etmediğimiz bi ekmek kaldı. Yakında ekmeği boykot edecek millet parasızlıktan.
borsa bu ya iner çıkar takmayın kafanıza..
bundan dolayı viop oynarken daha dikkatli olun , sermayeyi fransiza yüklemeyin..
viop kumardir , unutmayın..
bugünkü dersimiz buydu..
açlık zararlı olsaydı oruç tutulmazdı... a haber bunu telıfsız kullanabilirsin...
bu vinçento safı, herbişeyi kendi biliyormuş kibim sana sataşıyor.
neymiş başkanlık kötüymüş.
başbakan olsaydı ne olacaktı?
farklı mı olacaktı sanki?
Şimdi en azından ortada bir başarı var ise,
kimin gururlanmasının haklı olduğunu görüyor herkeş.
Az bişi de sen fırçala. asdas. :he:
Hala savuncam diye yirtiniyor zavalli
Bunlari gorunce coluguna cocuguna uzuluyorum
Adam batircam hedefim.bu dio acik acik
Zavalli savuncam diye yırtınıyor
Gorse keriz e bak hala savunuyor diyordur
maaşını dolarla mı alıyorsun,diyor.
kocaman ekonomiye bu şekilde bakmak, ekonomik tüm hataları içinde barındırır.
ameriga da yardıra yardıra satıyor ......... :bravo:
emin olmadığım için burada ifade etmek istemedim.ama 100.000 APS.NİN long olduğunu düşünüyordum ve bu mantıkla bu haftanın iyi geçmesini beklerdim..ama demek herif SHORT açmış.
pozisyon olmadığından vob düşüşü etkilemedi ama aps. hakkında düşüncem buydu.
Biz iç politika ve dış politika olarak bakıyoruz da fiyatlama 2.dalga korona fiyatlaması olmaz umarım.
Borsayı geçtim bu sefer gerçekten de iş güç olarak da batarız.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ay canımmm,
trupun sesi titriyor.
biden is loading i think.
demokraside kaliteyi,
halkın kendisi belirler.
kalitesiz halk, kalitesiz demokrasi üretir.
Allahtan biz amerika gibi kalitesiz bir halka sahip değiliz.
yoksa trup gibi popülist politikalar ile ekonomik ve sosyal yapımız tarumar olurdu.
biz buna kısaca pilaton paradoksu diyoruz. :he:
Sabah tsbk sayfasında yazdım.. %40 arttırmış manipülatörün iş ortağı. Piyasa beklediklerinden erken çürüdü KY ye mal verecekler açıkçılara zırnık koklatmamaları lazım. Ancak 1 masa 1 sandalye şirketlere ceza verir SPK. Şu kağıt ta geçen hafta 3. tavanda brüt takasa almalıydı gerçek manipülatörlerin bir numaralı iş ortağı.
Şişe de ayrı bir komedi herifler taban yapacaktı utanmasa.. tüm borsayı alan da satan da aynı çete.. kimse yabancı kaçıyor vs demesin..
pilaton sokratez de olabilür paradoksu,
acı reçeteler veren doktor ile,
datlı şeyler veren şekerci hikayesi ile açıklanmıştır.
Yeterli düzeye gelememiş vinçentolar hep şekerciyi tercih edeceklerdir. :he:
çörçilin büle bir söz söylediği iddia ediliyor;
churchill once said, the best argument against democracy is a 5 minute conversation with the average voter!
Adam baskanlik basarisi dio
Moderator den izin alcaksin
Kalin bi sopa yer misin yemez misin sabaha kadar :)
Buranin en bos beles adami bu sahit
Hocam 1088.00 mi görünüyor grafikte rica etsem bir baksanız.......
Hasılı başkanlığı dengeleyecek,
anayasa ve devletin özerk kurumlarını gözetecek,
senato vari bişeye ihtiyaç var.
Bence.
ABD'de seçime 8 gün kala son anket
ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine 8 gün kala, ulusal çaptaki anketlerde eski Başkan Yardımcısı ve Demokrat başkan adayı Joe Biden'ın, rakibi mevcut Başkan Cumhuriyetçi Donald Trump'ın 7,9 puan önünde görünüyor.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu BIST30 da bile çok baba 3-4 kağıt dışında açık satıp kapatmazsanız gün sonu gecelik. %0.5-1 faiz yersiniz. Yan tahtada açığa satış serbest olsa ne yazar olmasa ne yazar.. bırakın çöpleri 50.000 TL lik alım yapın ampul gibi yanarsınız. En son bu Gömlekçi gel gel tayfa 2011/2012 de aktifti 1-2 sene daha ekmek çıkar onlara..
Tarihi gün Tüm bankaların 2 taban yediği: yani %20 düştüğü gündür.şubat 2001
veya garantinin ve vobun tavan yaptığı gündür.