https://i.ibb.co/1fZQj60P/Resim236.jpg
Printable View
ne anlarsan anla diyor iþte....
bu akþam msci deðiþimleri var.
Rus ruletÝ olmuÞ hÝsse
bölünmeden önceki dinamikliði de kalmadý....
camýþ gibi oldu....
Rus ruleti ama silah kursun dolu.
Herkesi vuruyorlar.
yoo gayet iyi. al sat yapıyorsun100 bin işlem var en kötü günde. son 6 ay gayet güzel geçti.
her satýþýmda %2 civarýnda kazanýyorum. niye kol bacak keseyimki. ortalamam hala 1,70 civarýnda.
ayrýca, düþmeden önce yada düþtükten sonra alma diye bir al-sat yapmýyorum. her %2 de inerse al , her %2 çýkarsa satan biriyim. endeks kaçmýþ, fiyat düþmüþ çýkmýþ, temel, teknik napýyormuþ. beni ilgilendirmiyor. 40 tl ye kadar çýksa satacak hissem var
kol kesme, bacak onarma, manikür yapma yerleri ortopedi yada güzellik salonlarýdýr. borsada yalnýz deðilsiniz. yapay zeka ile alýþveriþ yapýyorsunuz. bunu idrak etmeniz gerekiyor.
hem de ACÝLEN.
haala
STOPLOSS, GÜN ÝÇÝ VURUP KAÇMA gibi klasik tekniklerle kýsa gün ticareti yapacaðýný düþünenler varsa,
güzelim vakitlerini burada geçirmesinler.
yapay zeka, robotlarýn karþýsýnda durmak istiyorsanýz,
ortopedik, kuaförlükle bilgilerden faydalanmak sizi kurtarmaz.
ZÝNCÝR EMÝR verme ihtiyacý hissetmiyorsanýz.
bilinki buradan para kazanamayacaksýnýz.
bir benmiyim;
1.5 yýldýr zarar eden....
Bu fiyatlardan satan herkes zarar eder.
Borsada esas olan para kazanmaktýr. borsaya yatýrýlan paraya zaman ömrü çizmek yanlýþ. o zamaný tahtacýya býrakmayanlar para kazanamaz.
2 TL nin altý bu hisse için her zaman alýnabilir.
dahasý. bu günler mal alýnma zamanýdýr.
tabi saat 5 te öcalan konuþma olayý söz konusu.
Bunun sonucunda borsanýn yön tayin edeceðini düþünüyorum.
1,40-1,141
SIMSIKI TAÞ GÝBÝ.
Hayrýna biri Fractag dökse üzerine,
çoðalsa
1,37 - 1,38 arasi bugun de.
Gozu toprakta.
Bilanco tarihi belli mi?
Gerci bilanco diyince bir gulme geliyor.
Kol gibi zarar gelir herhalde.
Elektrik üretimi Þubat 2025'te yýllýk %4 artýþla 26.419 GWh'ye yükselmiþtir. Üretim 2A25'te yýllýk %3 artýþla
54.907 GWh'ye ulaþmýþtýr.
• Elektrik tüketimi Þubat 2025'te yýllýk %6 artýþla 27.983 GWh'ye yükselmiþtir. Tüketim 2A25'te yýllýk %4 artýþla
57.825 GWh'ye ulaþtý.
• Ortalama spot elektrik fiyatlarý Þubat ayýnda yýllýk %25 artýþ ve aylýk %1,2 düþüþle 2.507 TL/MWh olarak
gerçekleþmiþtir. 2A25 rakamlarýna bakýldýðýnda, elektrik fiyatlarý yýllýk bazda %26 artýþla ortalama 2.523 TL/MWh
olmuþtur.
• BIST Elektrik Endeksi (XELKT) Þubat ayýnda %5,3 oranýnda gerileyerek BIST-100 endeksinin %1,8 altýnda
performans gösterdi.
• Elektrik üretim þirketleri arasýnda ENTRA, BIST-100'e göre %10 daha iyi performans göstererek ayýn en iyi
performans gösteren þirketi olurken, AKENR %12 daha düþük performans göstererek ayýn en kötü performans
gösteren þirketi olmuþtur.
• Aylýk üretimde ENKAI %1366 ile geçen yýla göre en fazla artýþ gösteren þirket olurken, CANTE %58 ile en fazla
düþüþ gösteren þirket olmuþtur.
• Þubat ayýnda elektrik üretiminde geçen aya kýyasla en büyük artýþ %56 ile AYEN'de gerçekleþirken, en büyük
düþüþ %67 ile ODAS'ta yaþanmýþtýr.
• Genel olarak, Þubat ayýnda elektrik üretimindeki hafif iyileþmeye raðmen, saatlik spot fiyatlarýn 3.000 TL/MWh'lik
bir yasal üst sýnýra sahip olmasý nedeniyle elektrik fiyatlarýndaki artýþ enflasyonun altýnda kalmaktadýr. Bize göre
bu durum, 2024 yýlýnda olduðu gibi enflasyon muhasebesinin uygulandýðý bu yýl da elektrik üretim þirketlerinin
karlýlýðý üzerinde baský yaratmaya devam edebilir.
gerçekten acýnacak durumda þirket.
https://imgbb.io/image/ARlE
https://imgbb.io/image/ARlE
geçmiþ olsun hepimize. Keþke burada düzgün paylaþým yapan karþýt görüþdeki arkadaþlarý tu kakalamasaydý bazý çok bilmiþ arkadaþlar
bana laf çarpiyorsan sanada yazýk. karþýt görüþ ne demek. burada ilkokul gibi münazara yapmýyoruz. herkes gibi bende bildiðimi söylüyorum. borsa analisti deðilim. kimseye de. al sat demiyorum. bir sistemim var. ona göre alýp satýyorum. parada kazanýyorum yýllardýr. þu anda 1,39 dan CANTE almýyor ve burda výr výr yapýyorsan . sen söyle bakalým amacýn nedir? bu yukarýda koyduðun aylýk üretimden ne anlýyacaðýz. ne olmuþ? cante yi sat demek mi. al demek mi. defalarca söyledim. hergün alýp satýyorum. 1,36 dan hisse aldýn mý 1,39 a sattýnmý. eðer bunu yapmýþ biri isen konuþ seni dinliyorum. konuþacak bir þeyimiz var demektir.
2025 yýlý Ocak ayý sonu itibarýyla ülkemiz kurulu gücü 116.516 MW’a ulaþmýþtýr.
2025 yýlý Ocak ayý sonu itibarýyla kurulu gücümüzün kaynaklara göre daðýlýmý; %27,6’sý hidrolik enerji, %21,1’i doðal gaz, %18,8’i kömür, %11,2’si rüzgâr, %17,4’ü güneþ, %1,5’i jeotermal ve %2,3’ü ise diðer kaynaklar þeklindedir.
Ayrýca Ülkemizde elektrik enerjisi üretim santrali sayýsý, 2025 yýlý Ocak ayý sonu itibarýyla 34.104’e (Lisanssýz santraller dâhil) yükselmiþtir. Mevcut santrallerin 765 adedi hidroelektrik, 70 adedi kömür, 378 adedi rüzgâr, 66 adedi jeotermal, 332 adedi doðal gaz, 32.027 adedi güneþ, 466 adedi ise diðer kaynaklý santrallerdir.
Ben de deneyim dedim.
1,38 den aldiklarimi bugun 1,41 den sattim.
Bereket versin
Az da olsa elimde bir miktar tutuyordum.
Kalani sattim.
Hissenin onundeki tek engel bendim.
İtiraf ediyorum. Sattim ve hissenin onunu actim.
Tutanlar guzel getiriler elde edecektir.
Selamlar
Tavan kapatabilir bu sebeple.
Guzel bir bilanco aciklasa da ters kose yapsa.
Sahi bugun neyi fiyatladi bu ?
Bu arada Trabzonspor’dan sonra en dusuk fiyata sahip hisse bu galiba.
ben de 1.38 aldým ama daha satmadým... ancak yarýn elimden alýrlarsa da itiraz etmem... bundan sonra, gözüme hoþ geldiði sürece kýsa paslarla oyuna devam edeceðim...adam olacak çocuk 1.51 ve üzeri... haftalýklarda üzerinde fiyonk olan bir kýrmýzý bar bekliyorum.. kahve güzel bir sinyal gibi dursa da kadýn gibidir ne yapacaðýný pek kestiremezsin... vezir de eder rezil de..
https://i.hizliresim.com/9eyukzt.png
Bilancoyu bugun aciklayacak galiba.
Sanki iyi bilanco gelecek gibi bir fiyatlama var.
Ama bir milyar civari zarar aciklamasini bekliyorum.
Umarim yanilirim.
12 aylik konsolide net donem zarari :
- 1.233.028.597 TL ( Onceki 645.027.971 TL)