Haram zikkim olsun hepsine , herkes bir yerde tutturmus somuruyor sirketi . Tek uzulen var bu denklemde biz ortaklar
Printable View
Zannetmiyorum , burada Socar polymer bilancolarini inceleyen arkadaslar sirket degeri 1 milyar gozukurken ( biz 100 milyona aldigimizda) gercek degerinin 400-500 Milyon Dolar oldugunu soylemisti , borclar yuzunden . O yuzden alirken kazikladilar , Google bilgisine gore analiz edebilecegim bi durum degil acip sirket bilancosunu analizden sonra degeri anlasilir benim nezdimde. Muhtemelen son donemki karli surecten sonra fk ya gore oyle bir degerleme olmus olabilir sayin bozoklu
http://abc.az/mobile/view.php?id=38003&lng=en
Yapılan yatırım 816 milyon dolar ve bunun % 60 ı borç
Tekfen borca da ortak oldu
Gerçek değer sadece % 40 ı
Versin PwC raporu 1 milyar dolar
1 yıl sonra 500 milyon dolar
Görün, daha da düşecek
Sayin Balikci , attiginiz baglantida Haci murat ve cahit Oklap var . Mailleri eksik etmeyin !! Onlar utanmiyor biz mi utanacaz .
Sirket ile ilgili sikayet , tepki , isyan , hakaret, tehdit mailleriniz icin
Berker kizlari : simplelife@simplelifehome.com
Haci Murat : murat.gigin@tekfen.com.tr
Etkisiz eleman Saksi Zekeriya ( yk baskani ): Zekeriya.yildirim@tekfen.com.tr
Pandora : Ali.pandir@tekfen.com.tr
Dinazor Cahit : cahit.oklap@tekfen.com.tr
Bunlara ek olarak maillere isini duzgun yaptigini dusundugum su isimlere de atiyorum
Esin.mete@tekfen.com.tr
Hakan.goral@tekfen.com.tr
Mahalle kadinlari gibi burada birbirimizi yemeyelim, direk sizi dolandiran zarara ugratanlara yazin , zannetmeyin mailler okunmuyor bal gibi okunuyor. Ben her gun 3 tane pisliklerini yuzlerine vuracak sekilde mailimi atiyorum , artik tehdit safhasina gectim . Bakin buralarda yazmakla olmaz ; eger hakkinizi almak istiyorsaniz baski kurun maille , namuslu 1-2 yonetici de var bu sirkette hakan Goral gibi Bu isimler donecek dumenlere izin vermeyecektir. Mesela su Socar imzasini atan cahit Oklap a falan yazin , hirsiza hirsizsin demekten korkmayin . Benden korksunlar, onumuzdeki genel kurulda yuzlerine tukurecegim hepsinin bu is boyle devam ederse . Fiyat odakli olmayin , bugun borsa cokerken arti oldu diye son 3 senedir yaptiklari pislikleri unutacak degilim , sosyal medyada her yerde Rezil ediyorum bunlari , utanmayin cekinmeyin hakkimizi alacagiz !!
Ortak Prensip olarak haklısın
Ama adamlar zaten hırsızlığı ve ağırsızlığı kabullendi iseler, yüzlerine e-mail ile vurmak ne işe yarar?
Sosyal medyada en azından başka insanların da öğrenmesini sağlıyoruz
Öte yandan kovuk abla damadına iş verdiyse işini ne kadar “düzgün” yapmış tartışmaya açık
Bu şirketin % 49’ u halka açık ve hiç kimsenin damadına, anasına, babasına, akrabasına iş vermeye Hakkı yok
Yedi nesillerinden çıkar inşallah
Ne oldu pokfen yönetim şikayet edip buradaki herkese ceza mı verdirtti
sabah 23.50 lilerdeydi....
şimdi 22.90 lara gelmiş....
Sizler çalı arkasında bekliyorsunuz da maximetu bekleyeceğini sanmıyorum site ceza vermiş olabilir
Ceza falan yok ortak , yazacak bir sey yok . Ben direk patronlara yaziyorum
Şu yaptığı son hareketten sonra diyecek söz yok. Bugüne kadar yeterince sövdüm sıvyadım ******** köpekleri
Kagidin hareketlerine bakmak yerine patronlarin ve ceo nun basiretsizligini yuzune vurup onlari baski altina alirsak yapilmasi gereken icraatler konusunda sirketi daha aktif olmaya zorlariz. Yoksa Su ortamda bi beklentisi hikayesi olmayan kagitta boyle git gellerle tahtaci vurur gider parayi . Twitter da falan o kadar cahil var ki kazanirken cizgiler havada ucusuo eksi olunca kimse yok . Bu kadar cahil yatirimci varken daha cok soyar bizi bu iblisler , o yuzden burada yazmak yerine patronlara Ceo lara yk uyelerine her gun 2 doz mail atiyorum , attiriyorum. Sahipsiz olmadigini bilsinler sirketin
Maillere devam et ortak , 3-4 sayfa geride mail adresleri var . Mailler goruluyor biliyorum , cekinmeyin yazin bikmadan usanmadan . Pandir denen 31. Hikaye yazacakti bakalim , nasil hikaye yazacak hizlandiririz en azindan
Diger kagitlar mesela Thy 10 liradan 55 e cikti da dusuyor , bizimki sanki Gecmis 3 senede cok artmis gibi dususlerde yine basrolde. Zaten kelepir daha da kelepir oluyor . Son 10-15 gun Endekse gore bir nebze iyi ama hala ayni Rezil firma hala ayni Rezil yoneticiler basta
Haftalıkta son dibi 18 lere inerek yaptığımızı düşünüyorum patron spek istediğini yapsın artık düşüş trendi bitmiştir 3 sene yükselsin de 3 senedir süründüğümüz günlerin sefasını sürelim al-satçıları ilgilendirmiyor bu yazdıklarım cefakarlar için 😂
YTD!!
https://www.toros.com.tr/documents/f...k/index.html#6
Sirket hakkinda tarihsel bilgilere ulasmak isteyenler icin bulunmaz bir nimet !! Ozellikle 200. Sayfadan itibaren almanyada alinan sirket ile ilgili yazilari kacirmayin. Size bazi seyler hakkinda ipucu verecektir
Süzme operasyon çocukları. Bu kadar asansör yapılmaz BIST 30 hisssi
Kademeler o kadar bos ki , bir anda 30 kademe dusebiliyor
Hadi artık zamanı geldi kap mı gelir zevkine mi sürersin ne yapıyorsan yap spek efendi sür yukarı saat 15:00 a kadar vaktin var
21 altina surmesinler de :(
2 gunde kagidi yuzde 10 bastilar ne guzel giderken , Viopculara ona buna resmen govde gosterisi yapti . Onden yukleme yapti Endeks dususu oncesi yine cekti 450 Milyon bandina sirket degerini Kelepir fiyata dusurduler yine firmayi . Twitter ufurukculerinin hepsi de kayboldu , Yarin bir gun artinca yine rt yaparlar sikko eski twittelrini
Onlar formasyoncu parasını alır gider biz hancıyız artık kalıcı yükseliş başlaması lazım diğer BIST 30 kağıtlarından bazılarıyla ters korelasyon var yani robotlar ordan sat burdan al yapıp endeksi tutuyorlar ürkütmeden öpüyorlar kısacası ama Tekfen için artık çok vakit kalmadı endeksle beraber mi olur endekse rağmen mi olur orası belli olmaz ne olursa olsun yukarı gitmeli burdan aşağı olacak dönüşler artık bana bu şirketi zararına sattırır zaten bu olursa şirket harbi bataktır biz bilmiyoruzdur
Onlar o analizleri yaparken ben bunu yazmıştım adamlar 4 5 TL marj yakalamış onlardan iyisi mi var trade ederken ne yaptığını bilen adam düşerkende kazanır burda asıl yanan 3 5 kuruş tasarrufuyla bişeyler yapmaya çalışıp onların lafıyla hisse alıp bekleyenler
31. Pandir tekfenin hikayesini yaziyordu haber alan var mi kendisinden, sikko bir analist toplantisi bile nasil etki etti bir yol plani bir umit verse piyasa coreklenecek sirkete ama bu 31. 17 aydir bombos dolaniyor. Nerde seref yoksunu herif nerde yeni isler , yeni projeler, yeni planlar ??
Su beladan kurtulursam elbet bir gun ( Imkansiz Ama umut iste ) gidecem Kucuk kagitlara gozu kapali basacam . 7 nisandan 15 tl den radarima gelen smart gunes enerjileri 25 tl oldu 3 ayda . Daha da ucar gider . Bu gibi Egser , tire , uluun gibi gozdelerimi bu seref yoksunu hirsizlar yuzunden kacirdim . Gerek yok kar zarar edio mu hikayesi olsun trendi olsun Kucuk kagit her zaman bi sekilde kotu gitse de en kotu spek girio kaldirio . Bu seref yoksunlarinin sirketinde degil artiya cikmak , duzlugun kenarina bile gelemedim . 3 dolar ustunden aldigim kagitlari da 1.25 dolara vermek bi de enflasyon etkisini dusununce dolarda nerdeyse 1/3 u . Cikmaz bu zarar buralardan , ciksa da kacanlari vs dusununce bana Oyle boyle gecirmediler . Gidip hepsinin suratlarina tukurmek istiyorum genel kurulda ama nezaret falan cekemem avukat vs . Oyle boyle mailler yazmadim hirsizlara, keske dava etseler . Bana o kadar sey yazilsa alay edilinse insan icine cikmaya utanirim bunlar Gercekten insan degil artik hepsi profesyonel hirsiz olmus ne desen bos yani , insan biraz utanir sikilir kosele olmus hepsinin suratlari
Organize olacaksanız tahtada olacaksınız mahkeme kapılarında değil.. 5-6bin kişide bu hisse varsa herkes 50-100 lot gücü yeten 1000 lot 1000 lot çok ufak olanlar 20 lot 30 lot toplasın bakalım ben o tahta yapıcıyı robotunu göreyim.. Bu tür tahtalar 100.000 lot alıp yatıp beklemeye gelmez.. Çemberin daraldığını patrona tahta yapıcıya tek kanıtlayacağınız yer tahta.. Mesela ben yarında alacağım bayramdan sonraki ilk günde.. Yoksa brezilya dizisi gibi konuşur durursunuz.. Sallıyorum üç sene sonra tahta çok yükselince kimse bana ben bağırdım çağırdım yükseldi demesin.. Ama bilin tahtada toplayıp çemberi daraltan beyaz pelerinliler var.
200 Milyon lot var piyasada , tahtayi sallayacak gucum olsa buralarda olmazdim Alidelta , alir toplar bu seref yoksunlarini bu sirkete yaklastirmazdim , adi ustunde kucuk yatirimciyiz
Ben de onu diyorum.. Küçük büyük herkes daimi alıcı olmalı.. Piyasadaki lot toplanmaya başladığı zaman büyüklerin dikkatini çeker ve milyon lotçular tahtaya yaklaşır.. bu piyasa böyledir sinerji oluşmayan tahtaya hareket gelmez.. Bız bunu hektaşta yaşadık ve çok karlı çıktık.. Bu hisse sanki 2026 lara göz kırpıyor.. Anlıyorum para lazım bu gece lazım deniyor ama zamanı değil.. halbuki millet twitterda burada yırtınıyor ama boş.. tahta sahibi devamlı alıcılar çoğalınca her zaman panikler.. Tecrübe ile sabit.
Alidelta , Bu sirkette Gercekten yatirimci olan 20 tane adam var Ky olarak , 3 senedir sosyal medya buralar vs tekfen camiasina yakinim .Hadi diyelim gunlukculeri de kat , 250 kisi olsun . Bizim ayda alacagimiz lotlarla bu kagit kalkmaz , sinirsiz paraya sahip olan adamin Borsada ne isi var . Ayda 10 bin lot olacak olsam mesela ne isim var burada gider Miami de latinlerle ezerim :) bu kagidi yabanci fonlar gelmeden kimse kaldirmaz , onu getirmek icin de piyasayi ikna lazim onu da bu yoneticiler yapmaz . Oyle bi yaziyorsun ki sanki kucuk bir tahta da biz aldikca alalim sonra sinerji olussun:) benim cevremde evini vs satmis etmis yakin arkadaslarimda 100 bin lot var zaten aldirdik adamlarin yuzune bakamiorum simdi . Varsa zengin cevren toplat
Hayırlısı olsun tahtayla ilgisi yok tabi bunun.tahtacı efsanedir 3 senedir takipteyim ben böyle şrfsiz görmedim çok akıllı hele robotlar algoritmalar desen başka hissede bulamazsın ama siz yinede deneyin tabi 5 10 bin lot toplansa bi şaşırır mal elimden gidiyor diye heycan yapabilir .