alım girdim hala vermedi saat 13,10 da girmiştim kaçta belli olacak
Printable View
alım girdim hala vermedi saat 13,10 da girmiştim kaçta belli olacak
13:55 de belli olacak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
468 girdim
20 lot girdim 40 da vardı
yeter bu kadar bu tahta için
475,80 eşleşme 10 adet alişta. Sormadan soyledim :))
Bunlar Cif ile siler Atakan hocam merak etme
Tahtadan silebilirler ama ruhumuzdan asla :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abidik gubidik ne kadar hisse varsa x3 x5 yapti..isbir farkinda misin?
Bugün silmeyecek aksine eşleşmeyi yükseltecek gibi bir his var içimde. dile kolay tam 7 yıllık zirve rakamındayız şuan 466,00 tl. 7 yılın emeği söz konusu tahta yapıcı açısından. burayı geçtiği anda artık uzay boşluğunda nerede durmak isterse oraya sürecek eşşek gibi. yani bu şu demek, eğer şuandaki 466,00 tl yi aşarsa bilin ki tahtanın sahipleri istedikleri lotu ellerine geçirmişler...
akşam 17:55 e doğru kahveleri hazırlayın dostlar. vaziyet alın. buralar karışacak :oleyo:
Artık hakettiği yeri bulsun bir tavan yakışır bugün.:)
Bence 466 kapayacak
Tavana alış girelim mi birer lot , silici şaşırsın))
Şu an kaçtan eşleşiyor o zaman.
Benim hislerim hep bir gün sonra gerçekleşiyor!
Bir kademeyle yanilmisiz :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tweter'da bir yatirimci dostu paylasmis, bilginize,
Kağıdı, Ocak 2019'dan beri, her gün 20-50 bin TL hacimle, sabırla azar azar her gün topladılar ve devam ediyor.
toplayan kişiiçerden haber alan birisi.
Ya bedelsiz verecek ya ortaklık yapacak.
Ama yolda bi KAP haber yakındır https://t.co/dmhbrLk90n
sari cizmeli memet aga..bu tur soylemler, maiplasyona girer..kagitlar sirayla ortaklik ta yapar, bolunurde..bende sunu soykeyeyim..en son bedelsuz bolunen sip hissesi, dipte iken bedelsizi patlatmisti..
Sayın meho belkide ISBIRDE yüksekten bedelsiz açıklayacak şöyle 800 900 lerden bedelsiz açıklarsa hisse uçak hızında gider herhalde. Ytd
Isbir de asil odaklanmamiz nokta ciro ve karlilik. Bedelsiz olursa balli kaymak olur ama ben 2 ay sonra aciklanacak bilancodaki kar rakamini daha cok onemsiyorum. Bedelsiz sermaye arttirimini beklersek zamanla sabir direncimizi kirar elimizden alirlar hisseyi.
hocam sosyal medyada her paylaşımda bulunana itibar etmeyiniz.bence o tarafta çok fena dolaplar dönüyor;insanların başı ciddi derecede ağrıyacak.benim spk lisansım olduğu halde yorum yapmaktan imtina ediyorum,bi bakıyorum,adamlar dan dun ne yorumlar geçmiş..birileri üstad olmuş,birçok kişi mürid;şeyhlerini uçuruyorlar :)
ayrıca ben de sizinle aynı fikirdeyim;işbirde ciro karlılık ve nakit akışı bence bedelsizinden çok daha önemli.
Arkadaşlar Alarko gy.506 bedelsiz açıkladı durum ortada bedelsizden ziyade
Normal pazara veya günde 10 defa işlem görür duruma gelmesi halinde bir ivme yakalanır tabiki karlılık devaminin sürmesi gereklidir.
Sosyal medya gazı geçici olup mağdurlar yaratmaktadır.
Temel olarak bir sıkıntı yok ama tek fiyatta 6 kez işlem görmesi yatırımcı talebini kısıtlıyor.
Gerçi bu durumda olup epey prim yapan hisselerde oluyor.
O zaman akla şu geliyor ya bizim hisse sahipsiz yada zamanıni bekliyor belki eli kulağında.
Ağır ağır gitmesi daha sağlıklıdır kanaatindeyim.
Birde belli bir yerlerde dikkat edersek hacim yapılıyor intibasi oluştu bende.
Birde bu hisse herhalde 100 TL.civarindan geldiği tarihten bakarsanız primli diyede düşünebilirsiniz
Ama 400 den alanlar için primsiz diyebiliriz.
Sagliklar
Yy.tv.degildir
466 geçildi...guzel
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
499 dan 470 e çekti
Her defasinda silecegini biliyorum ama bi yandan da diyorum ki ulan birgun yazacak ve hepimiz yine silecek derken silmeden supurup goturecek :)
Ac tavuk dari ambari hikayesi gibi oldu sanirim :)
Hergun artıyor az az , böyle gitsin ben razıyım. Tavana gerek yok.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacim çok zayıf sonuçta
2 yada 3 tane uzun yeşil cubuk dikmenin zamani gelmis gibi duruyor. Bilanco zamani yaklastikca tansiyonlar yavas yavas yukselecek ortaklar.
Eşleşme varmı arkadaşlar?
490
17 eslesen 1 alista bekleyen
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boktan bir hareket işte. İşlem var artmıyor işlem yok artmıyor. Sahi daha ne bekliyoruz ki?
Bu kadar işleme eşleşme olmalı artık.Eşleşme verebilecek olan varmı
Değerine gelmiyor bi türlü borsa hep böyle gidecek değil bir çöküşte işbir ne olur hiç düşündünüz mü
Ben düşündüm. En kötüsü başa döneriz. Yani 229.3 TL. maliyet Sadece altı ay zaman kaybı. Bir dosta borç para vermiş olduğumuzu düşünelim.
Daha da kötüsü mü? Fark etmez. Finansbankı 89 TL.den almak için sırada bekleyenler var. Torbayı tamamen doldururuz.