yumurtalık haberini daha önce bilen badem spor oyuncu hareketleri ,
vakıf yatırım oyuncuları
kolay gelsin
Printable View
https://i.hizliresim.com/hx1xnei.png
geçen hafta eregl ve yonca da birileri yukarı götürmemek için aşağı basıyor dedik.
yonca nın ipini kopardık ,eregl de 34.88 üzeri kaldığı sürece 36-39 bantları mevcut kısa ve orta vade ,
petrol fiyatları tahtanın ivmesini bozuyor , burada top badem bofasında endeks ağırlığından dolayı şimdilik.
stah İzmir adlı kullanıcı beğendi
T24
@t24comtr
·
8s
Bakan Nebati: Biz bir yol ayrımına gittik; enflasyonla birlikte büyümeyi tercih ettik, yoksa enflasyonu düşürmek için çok sert tedbirler alabilirdik
euronews Türkçe
@euronews_tr
·
2s
Bakan Nureddin Nebati: "Dövizi düşürmek için yüksek faiz artışı yapabilirdik. Ama o zaman üretim bundan olumsuz etkilenirdi. Enflasyonla birlikte büyümeyi tercih ettik"
Yukarıda söylediklerini geçen akşam gece toplantısında söylenmiş medyayı kullanın diye .
Yoksa bunları söyleyemez NASSSS
Merkez bankası başkanı enflasyon raporunda bu kadar net yazacak mı:)
Bankacılıkta içeriden öğrenme olabilir.
ABD'de fiyat daha geride kaldı.
https://i.hizliresim.com/40rw339.jpg
Yonca yerinde duramayan kısrak gibiydi
memed de gidiyor 16-18 lerden halka biniyor.:)
sonra teknik yok de.
3047 fiskirtti ve short deniyoruz bakalim.
Tahtanın speği yaptılar,patronun adamı olduk ,ama en güzeli ozamanlar yorumlarımızla alıp çok güzel paralar kazananlar oldu.Özelden sağ olsun arıyorlar helallik istiyorlar.Allah herkesin gönlüne göre versin.Bu tahtayı alıp tutanlardan bazılarının bende çok değişik hikayeleri var.
sasa 100 milyar piyasa değerinde, sahol 42 milyar, kim satmıştı bu sasayı :)
sabancı şimdi de aksigortayı satacakmış, dikkat etmeli ..
Bu cosku korkutucu... aman dikkat.
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fişi çektiler
Enflasyon döneminde sigorta genelde çok karlı olamıyor.
>>>>
https://www.bloomberght.com/sigortad...azildi-2307806
Türkiye Sigorta Birliği, sektörün ilk çeyrek bilanço sonuçlarını açıkladı. Branş bazında incelendiğinde kaskoda uzun süreden sonra 1 milyar 256 milyon liralık ciddi oranda zarar yazıldı. Trafik sigortasındaki zarar ise 2 milyar 936 milyon lira ile endişe verecek seviyeye yükseldi.
...
Genele bakıldığında ise sigorta sektörü, reasürans şirketleri dahil, 1 milyar 867 milyon liralık bilanço kârı elde etti. Reasürans şirketleri toplamda 278 milyon lira zarar ederken, hayat ve hayat dışı şirketlerinin toplam kârı 2 milyar 146 milyon lira olarak kayıtlara düştü. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde 1 milyar 748 milyon lira kâr eden hayat dışı şirketlerin 264 milyon liraya gerileyen kârı dikkat çekerken, hayat şirketlerinin kârı ise artış göstererek 1 milyar 882 milyon lira olarak gerçekleşti.
Öte yandan sigorta sektöründe 2022’nin Ocak-Nisan döneminde toplam 57.4 milyar TL sigorta primi üretilerek, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 77,4 büyüme yaşandı. Ancak enflasyonla mukayese edildiğinde sektör sadece yüzde 4,4 oranında reel büyüme gerçekleştirdi.
Bu konuda biraz farklı düşünüyorum.
Seçimin ilanıyla birlikte büyük bir fırsat oluşacak ve muhtemel bir iktidar değişikliğine oynayan yerli-yabancı fonlar, kurumlar, kişiler borsaya gelmeye başlayacak.
Beklentileri gerçekleşirse bu fon akışı özellikle seçim sonrası çok hızlanacak.
Haliylen doların hareketine tam tersine olabilir.
Erdoğan: Bu iktidar faizi arttırmayacak, tam aksine faizi düşürmeye devam edeceğiz
hadi iyisiniz longcular... rte verdi yine gazı şeye de borsaya da... enflasyon da yokmuş, hayat pahalıymış sadece :)
TL short kalan her şey long devam...
Yarına kallavi kırmızı yakışır
Hiç enflasyon oluşturmadan ve kuru böyle cildirtmadan da istedikleri politikayı yapabilirlerdi.
Yalan konuşuyorlar. İlk asgari ücret zammı verildiği gün böyle olacağı belliydi. Sene 2016 mi ne o zamanlar foruma yazdık popülist politikalar enflasyon yapar başka bir şey yapmaz diye.
Halk fakirlesti, kendileri de fakirlesmis olsa idi bence sorun yoktu! Ama bana gelince kütür kütür sana yarabbi şükür deyince ayıp oluyor...
Ayrıca bütün süreci çok kötü yönettiler. Bütün yabancıyı kaçırmadan da bu politikalar uygulanabilir ve fakirlesme etkisi çok daha hafif olurdu.
Bu arada short pozumda ısrar etmedim 3030 flat Allah'tan karşı bacağı Dohol long idi onu da kapattım flat.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
enflasyon yokmus hayat pahalılıgı varmıs bu ne demekkı hatta enerjıyı cıkarsak carı fazla varmıs hatta gıdayı cıkarsak enfasyon bıle yok dıyecekler neredeyse ...kım yazıyor acaba bu metınlerı
şu duvar adam olur ben olmam coming comingmete olan :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
şu aç ve sefiller de olmasa ne güzel ekonomimiz olurdu beeee :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Seçim yok anladım, seneye iyileştirme olacakmış
Çanakkale yolcusu kalmasın... sonraki durak haftaya Çankırı....
SPOT kapanış, satan TERA geri almış,
https://i.hizliresim.com/gvz5zwo.PNG
Enflasyon yoktur hayat pahalılığı vardır. Bunuda ekonomi literatürüne sokalim girerse
Herşeye rağmen halen %35-40 hatta 40'ın da üzerinde oy alıyorlar. Sebebi de krizin yükünü muhalif seçmenin yoğun olduğu orta sınıfa yıkmalarından kaynaklanıyor. Ülkedeki en ağır vergi yükünü ödeyip devlet kaynaklarından en düşük faydayı sağlıyorlar. Kendi kemik seçmenini sosyal yardımlarla desteklemeye devam ediyorlar. Öte yandan bu ekonomi politikası patrona yaradığı için de istihdam halen güçlü.
Kriz ile fakirleşen, ezilen orta sınıfın da gidebilenleri yurt dışına gidiyor ilk fırsatta.
Daire başına 50 bin yalıtım kredisi verilecekmiş.
Yalıtım sektörü yararlanır.
Aynen ne enflasyonu
Hayat ta ucuz olmamalı
Pahalı olmalı ki değeri olsun.
Herkes yaşamamalı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik diye bişii yok dayu :kahkah:
Cash tüm hızıyla otobanda halk memnun, dolar yükseliyor kazanıyor, borsa yükseliyor yine kazanıyor,
biraz çarşıyı dolaştım esnafın nabzını yokladım, vatandaşın sesini dinledim. çok memnunlar
Seçimde yine silme götürürler, bu politika tuttu
Gene tarihi bir gün oldu ..3045.50(uzlaşma 3043.25) kapattı.