Akçay , gümüş ve altın ons u nasıl görüyorsun......
Printable View
https://media.licdn.com/dms/image/v2...QZoj0pFn9-snXY
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Her türlü yolsuzluğu örten pişkin bir zihniyetle karşı karşıyayız,Ünlü bir düşünür demiş. Forum sakinleri acaba kim demiş,size asrın sorusu?
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
·
39d
Ocak aylık enflasyonunun %5,03 olması, Şubat’ta %3,8 civarında bir enflasyon gelebileceğini gösteriyor.
Bu durumda, yıllık %21 resmi tahminin tutması için, enflasyonun kalan 10 ayda aylık ortalama %1 olması gerekiyor.
Neredeyse imkansız.
https://img.stock3.com/charting/2025...45/7877929.png
Bu parite ile.!!!!
İhracat yapan şirketler.!!!
Nalları diker.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Şubat ayında tuik sağlam kalem oynaması yapması gerek mart faiz indirimi olması için gerçi talimat geldin mi herşey ülkede normalmiş moduna geçiliyor veriye bakan olmuyor:)
Joseph Goebbels:
“Suçlamaları tersine çevirin, karşı tarafı kendi yaptığınız şeyle suçlayın.â€
1 pariteye gelince dolardan euroya geçme durumuna ne dersiniz?
100 günlük (ema) şimdilik iyi çalışıyor..
23-24 Aralık
13-14-15 Ocak da oradan döndürdüler endeksi.
Bugün de oradan tepki aldı...
İlaveten kısa vade trent kanal desteği burası..
Yuvarlak olarak 9750 altı saatlikler başlarsa oyun sıkıntıya gider. Tüm hafta satış ağırlıklı beklerim..Üstünden daha güvenli alanda..
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Mehmet Simsek
@memetsimsek
Ocakta yıllık enflasyon geçen yıla göre 23 puan azalarak yüzde 42,1â€â•e geriledi.
Kararlılıkla uyguladığımız politikalarla temel mallarda yıllık enflasyon yüzde 24 ile son 38 ayın en düşük seviyesinde. Hizmet enflasyonu ise geçen yıla göre 27 puan gerileyerek yüzde 62,9 oldu.
Dönemsel etkilerle aylık enflasyon arttı. Ancak programımızın diğer adımlarıyla birlikte bütçe imkânları dâhilinde enflasyon hedefiyle uyumlu belirlediğimiz yönetilen ve yönlendirilen fiyatların da katkısıyla son 4 yılın en düşük ocak ayı verisi gerçekleşti.
Maliye politikasındaki duruşumuz, talepteki dengelenme ve arz yönlü adımlarımızla enflasyondaki düşüş devam edecek.
temmuzda 6 aylık enflasyon fark en aşağı %14-15 arası böyle giderse.
askeri ücrete bir zam daha çıkar diye düşünüyorum.
mali disiplin ve piyasayı denetleme olmadığı sürece ben birşey değişiceğini düşünmüyorum.
yönetmeye aday olanlar yönetemiyor birde ürünlerde aç gözlü satıcılar mevcut nasıl enflasyon düşücek
Copy paste problemi yaşanmış. Benim gibi mesajı okumakta zorlananlar için karakter düzeltmesi yapılmış halini paylaşayım. yorum Emre Bey'e aittir:
"100 günlük (ema) şimdilik iyi çalışıyor. 23-24 Aralık, 13-14-15 Ocak'ta oradan döndürüldü endeks. Bugün de oradan tepki aldı. İlaveten kısa vade trent kanalı desteği burası. Yuvarlak olarak 9750 altı saatlikler başlarsa oyun kötüye gider. Tüm hafta satış ağırlıklı beklerim. Üstünde daha güvenli alanda."
:) alıntılayınca düzgün gözüküyormuş. Boşuna uğraşmışım
Ücretleri hedeflenen enflasyona göre artirmaliyiz diye beylik laflar et. Daha ilk aydan hedefi tutturamayacagin ortaya çıksın. Sorumluluk duygusu hisseden var mı?
Faiz indirimleri????
............
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
Ocak aylık enflasyonunun %5,03 olması, Şubat ta %3,8 civarında bir enflasyon gelebileceğini gösteriyor.
Bu durumda, yıllık %21 resmi tahminin tutması için, enflasyonun kalan 10 ayda aylık ortalama %1 olması gerekiyor.
Neredeyse imkansız.
İris Cibre
@iriscibre
·
7d
Merkez Bankasının 2025 hedefi olan 21%'e ulaşmak için, bundan sonraki 11 ayda, aylık ortalama 1,30% enflasyon gelmesi gerekiyor
(bu ay dahil 12 ay ortalama aylık 1.61%)
Global konjonktürü de hesaba kattığımızda bu pek mümkün görünmüyor
Adamlar endeksi ne zamandır satmaya başlamış. Yabancı payı %75 den..Şimdi %25 lere gelmiş..
Bu adam Ykbnk,Akbnk ı kaç dolara sattı da gitti?
THY-Pegasus ,Kchol falan ??
Şimdi sattığının çok üstüne mal neden alsın ki? Ben olsam hayatta almam. Bana promosyon yapacaksın ki ben mal alıp tutayım. O da ancak olursa bir kriz sonrası olur.. Bu fiyatlar yüksek..
Biz bu sene trader yabancılar (bıyıklı-kısa vadeci fonlar vs) ile beraber oluşacak akıntıda yer alıp indiregandi yapacağız inşallah..O da olmazsa zaten tatsız bir yıl olur..
Yabancı olmadan da bu endeks gider. Ama o zaman yerli yatırımcı da halka arza olsun, hisse fonlarına olsun , kendi hisse alışlarıyla olsun deli gibi para soktu..Şu an o tablo yok ve insanların güveni de kırıldı..Asıl sorun o..
Diğer önemli konuda milletin maliyeti yukarda kaldı.Pala hisseleri yukarı alsa kafasına da kurşun gibi mal yiyecek. Onu da biliyor.. O yüzden bulabilirse çok ballı haberler ile yukarı alır yoksa malı taşıtır..
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
12s
İsrail Başbakanı Netanyahu, Washington’da
Salı günü ABD Başkanı Trump ile Beyaz Saray’da görüşecek — Davet edilen ilk lider
Orada olacağız
https://x.com/yunuspaksoy/status/1886164827434807344
suriyeden askerleri çekmeyin biz biraz daha yayılalım diye konuşma başlar.:)
ppf ve borçlanma fonlarındaki bu para olduğu sürece kısa vade buraya oradanda para gelmez bence emre , bu işler stopaj oynama vs ile olmaz oradaki yatırımcı 7-8 aydır orada zaten pıst 100 de patide.yabancı girişi olmadan 14-15 binler bence hayal 2024 son çeyreği 2.10-2.25 beklentimdi bu bölgelerden oyuncu çekiceklerini düşündüm şimdi dolarda yukarı ufak ufak giderken bizde bantları yukarı aldık bakalım grafa göre hareket edicem acele edilcek birşey yok 2025 ilk yarısı için yalnız bir seneryom var hükümet onu sokmaya oynarmı bakıcam gelen veriler onun hazırlığı gibi
Trump abi ve ekibi short pozda heralde. Sürekli ateşi odunluyor..
İris Cibre
@iriscibre
Trump: "İngiltere çizgiyi aştı. Ancak Avrupa Birliği gerçekten çizgiyi aştı. İngiltere çizgiyi aştı ancak bunun çözülebileceğini düşünüyorum.
Avrupa Birliği, yaptıkları bir vahşet."
Ab'ye de yakında tarife geliyor belli ki
https://i.hizliresim.com/onjjbkw.png
28.01.2025 paylaştığım xbank soruluyor özelden 2 formasyondan bahsetmiştim büyük formasyon devrede .
yalnız ilk etap daire içindeki gap bölgesi var burası takip edilmeli bana göre 14.000 ler bu bölge çalışmazsa 13500 aşağıda .formasyon hedefi 11500 yalnız bu bölgeye hareket için daha olumsuz haber gerekli gibi ben bu şekilde takip ediyorum.
Varlık fonu ve şimşek le beraber bıyıklı ekip hsbc müdahale yapıyor belli tahtalar üzerinden ana makina bofa öncülüğünde.
oyun yine 16.30-18.00 arasındaki minyatür kale maça kaldı:)
2.72 altı çoklu günlük kapanışlarda 2.58-2.60 bölgesini takip ederiz benim graflarda.
forumda biri nisanda 14,000 görülecek diyordu...
gerçekten hatırlamadım kimdi o...
5,500 karaduman onu biliyorum...
İngilterenin neyi kaldı dayı :oleyo:
bitti o günler.
game ovaaaaa.
Finans merkezi 3 şirketinin değeri 10 trilyon doları geçen yerdir.
https://geoim.bloomberght.com/2025/0...64ade69bfb.jpg
Çöken ekonomi modeli.!!!
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Kaos tüm hızıyla otobanda.!!!
Ayvaların turpların büyükleri heybede.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Cemal Enginyurt
@cenginyurt52
·
3s
Enflasyon düşüyor,Faizler iniyor,Ekonomi iyi diyorsunuz.
Borsa İstanbul da SOYGUN devam ediyor.
@spkgovtr
uyuma.
Yazmayayım diyorum ama küçük yatırımcı kan ağlıyor.
Söyleyin
@borsaistanbul
neden düşüyor?
Hırsız var.
Cemal beyde terste kalmış anlaşılan:kahkah:
yav bu sistem olmasa borsa daha aşağılarda olur Cemal bey.
mesala neyi fiyatlayacak varmı bir hikaye faiz indirimi ne zaman yansır bilançolara bir baksın millet,
global anlamda vergi demek Avrupaya bizim zaten dövizden tokat yiyen ihracatçı bu sefer Avrupaya gelen vergidende tokat yiyecek,içerde oluşturulmuş bir sistem var ınsıder alıyor haberi tahtalar arası trade ediyor yok başka elimizde malzeme ama yakında birşey olabilir sizede iş düşer milletvekili olarak.:wave:
https://pbs.twimg.com/media/EXvbUyRW...jpg&name=large
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Zafer Haber
@Zaferhaberr
ZAFER PARTİSİ 3. PARTİ OLMAYA ÇOK YAKIN!
Area araştırma'ya göre ocak ayı anket sonucu:
AKP % 29.3
CHP % 29.1
MHP % 9,5
DEM %8,1
⬜ï¸ZP % 7,6
İYİ % 7,0
YRP % 3,2
bu ankete inanan varmı :)
borsadaki 5 yıllık trend bana göre akp nin son hamlesiydi..ve tahminim hem dolar-enflasyon hem borsa enkazının altında kalmak istemeyen chp, zamanı var diyerek İmamoğlu veya Yavaş ı öne sürmediler..tam da bu süreci yaşıyoruz sanki..
ne zaman dolar baskıdan kurtulur dengeler oturur enkaz akp ye kalır ( olması gereken de bu zaten) o zaman chp de beklenen adayları görecez..o zamana kadar borsaya alıcı geleceğini düşünmüyorum..particilikle falan alakası yok dediğimin..güvenle alakası var..
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
5s
AKP Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan:
Ne paylaşsak altına ‘zıkkım yiyin’ yazıyorlar.
https://x.com/Darkwebhaber/status/1886289512784970164