ekrem baba size elektrik gaz su benzin ve gıda zamları olarak geri dönecek merak etmen.
ekremden öyle kolay kolay kurtulamayacanız.
faturuları öderken ekrem gelecek aklınıza.
neeeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :kahkah:
Printable View
ekrem baba size elektrik gaz su benzin ve gıda zamları olarak geri dönecek merak etmen.
ekremden öyle kolay kolay kurtulamayacanız.
faturuları öderken ekrem gelecek aklınıza.
neeeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :kahkah:
Mevzu
@m3vzu
·
4s
Kadir Topbaş tarafından Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlileri Vakfı'na tahsis edilen yerleşke Ekrem İmamoğlu tarafından "Gençlere Vereceğim" denilerek boşaltıldı.
Yolsuzluk operasyonu ardından tarihi malikaneye İmamoğlu ailesinin yerleştiği oraya çıktı.
https://x.com/m3vzu/status/1902779852807172271
Doğru mu bu haber..? :wu:
Böyle de bir haber var..
https://www.sozcu.com.tr/imamoglu-nu...-cikti-p152874
- Borçlanma araçları fonlarında dün gibi bugün de -3,5 civarı götürüler mevcut.
- para piyasası fonları da tahvil ağırlıklarına göre +0,05 +0,07 arasında gelen var.
- dün (19 Martta) ppf'lerden 50 milyar TL'lik çıkış gerçekleşti.
- dün (19 Martta) hisse senedi yoğun fonlar ortalama -7,39 götürü gerçekleştirdi. -16,28 değer kaybeden NHY adlı hisse senedi yoğun fon var. muhtemelen yoğun kaldıraçlı longları vardı detayına bakmadım.
bunları niye yazdım? hisse senedi yoğun fonun bir günde -16 yazması çok ilginç geldi.
ppf'lerde tahvil zorunluluğu sebebiyle gecelik borçlanma 46'ya çıkarılmasına rağmen getiriler düşük kaldı.
borçlanma araçları fonlarının "düşebileceğini" bilmeden yatırım yapan yerli yatırımcıya kötü sürprizler oluyor bazen.
ppf'den çıkan paranın nereye gideceğine bir bakmak lazım pazartesi günü. Daha ppf'de duran 1 Trilyon 400 Milyar TL var.
Sant Manukyan
Cok uzak olmayan bir vade de buyuk cokus yasayacagiz demisti..
Mart 11 sanirim..(ABD icin soyledi, piyango bize vurdu)
Gecen haftalarda tavan olan AKBNK
alisik olmadigimiz 2 taban yedi..
3/4 gun once 143 vadeli GARAN
Dun 112.. 31 TL fark..
Neyimiz dogru ki, borsamiz duzgun olsun!
Insanlarimiz, borsamiz, politikacilarimiz, ekonomimiz, dokuluyor..
Akepeli nohut, iki gözünün kör çiçeği, haber doğru mu diye soruyor, yani o son cümle akepeli olduğu gizlemek içindir, tanımayanlar varsa tanısın diye yazdım. Kim nerede otururuyor konu buralara geldi. İlk gün umutsuzdum ama dün umutlandım, bu halk ayaklanması 1-2 günde bitecek gibi değil.
Parasızlık için yapanların zamanlaması çok kötü, aç olan halkın tepkisini ödeyebilmek için seçim zamanında ki nass gibi dağıtacak cülus bahşişi de yok, diyelim ki iş Bankası vs ile 50 milyar dolara çöksen bile yeterli gelmeyecektir, hazır halkın kredi borcu 20 trilyon, memur maaşları döviz bazlı düşüşü bile faiz borcunu ödemez, batma noktasına gelmiş firmaları ucuza alsan bile cülus bahşişi 100 milyar dolar olursa belki işe yarar (faizi tekrardan indirmek gerekiyor).
İnen faiz ile mayıs seçimi gazı ile borsa tekrardan yükselişe geçebilir..
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"ülkede muhalefet yok" diye geviş getir..
muhalet edenlere daha doğrusu hukuk arayana bunları yab.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...smanla-2311447
sizi daha çok meeeletirler.. emekliler kar'ın altında 2 saat halk ekmek kuyruğunda çok beklersiniz daha :he:
:drunk::drunk:
reyizin en sevdiğim sözü..
" - ben çobanım "
merak eden bakar.. tdk veya sözlüğe.
çobanın kelime anlamına.:dvr::dvr::dvr: :drunk:
denizli avpgy 50 ye gelirse yavaştan alırım.... :drunk:
66 dan çıkmıştım. şuan 55 :)
Demokrasi olmayan yerler büyüyemez abd yakında küçülür demedi demeyin.:):whistling::oleyo::p
Denizdenizli61 adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
bence bankalar eşliğinde endeksin aşşa daha çok yolu var gibi.
tepeden feci hacimli düştüler. :drunk:
zıplamalar olacaktır.
Basketbol takımı bile 6.1 milyar bedelle satılmış.
ABD'li iş insanı Bill Chisholm öncülüğündeki konsorsiyum, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Boston Celtics'i 6,1 milyar dolarlık rekor bedelle satın alma konusunda anlaşma sağladı.
Borsada bu adamların elinde, dolar viopda 2018-2019 yıllarında 128 milyar doalrı batırdıkalrında borsayı çözdüler. Muhtemelen cumartesi pazar Ekrem İmamoğlu tutuksuz işine devam edecektir. Bugün son dökülenler toplanır. Pazartesi gaplı açılış olur. Çünkü bu adamlar bir işi iki şey için yapıyor, birisi para, diğeri borsa.
Daha önce de yazdım.Zamaninda ülkenin Genelkurmay Başkanı'nı bile terör örgütü yoneticiliginden 3 yıl yatırıp( pkkli gizli tanık ifadesiyle)pardon denilen bir yerde ne hukukundan söz ediyor bazı arkadaşlar.
Bu kadar mı ülkesinden daha çok kendi çıkarını savunur hale gelmişler?
Sürekli onun/bunun malına EL KOYMA haberleri
yatırımcıyı soğutur..
Yeni yatırım var mı? sanayide, bilmiyorum.. Tevsii yatırımlar olabilir..
Gençlere çok üzülüyorum, evlatlar hepi izin,hasmımın evladı bile olsa ihtimam ğösteririm,
burda ödtlüleri hep ğörürüm, kızarım, her türlü hallerini ğördüm,sürekli muhalefet olurum ama dün akşam çok üzüldüm onlara, genç onlar ğenç,hepsi genç, körpe onlar, böyle olmamalı,ben evladıma kızarım anası sarılır,ne bilim yaw,sabah sabah
İmamoğlu olayında sağcı solcu fark etmez, halkı ikna edecek bir kanıt ve suç yok. Halk ikna olmazsa sağcı solcu bir arada bu hükümetten hesap sorar. Ortada bir husumet olduğu, suçun varlığından daha öncelikli. Birde Allah insanı iddası ile vurur. Gezi olayları diye 10-15 yıl önceyi gündeme taşırken, geziye benzer bir durumu Türkiye genelinde başlattıklarının farkında değiller.
Ben tam tersi abi, şuan 45-75 yaş arasına üzülüyorum, çünkü bu bahsi gecen gençlerden 100 tanesinin 50'si sanal kumar oynuyor, 10 tanesi okulu liseden önce bıraktı, diğer 10 tanesi asgari ücretle bime girdi, başka bir 10'u kpss kurs diyerek ana babayı soymaya devam ediyor, belki içlerinden 10 tanesi doğru düzgün okudu. Bu nedenle bence gençlere değil abi 45-75 yaş arasına üzül, çünkü bu adamlar başarısız çocukları için bu yaşda çalışmaya devam edecek. Gençliğin çok sucu var, son 23 yılda akp ile aynı dönemde okumadan sınıf gectiler, okumadan hayattan pay istediler.
EBEVEYNLER için ilerleyen yaşlarında en büyük sorun evlatlarının geleceğini inşa oluyor..Eğer güçlü bir maddi yapı yoksa ve evlatların sağlam bir sürekli geliri yoksa,EVLİLİK-GEÇİM-EV ALMA VS. çok büyük sorun oluyor.
Bunun için eğitim ,çıkış rampası oluyor. ÇOCUĞUN,Sağlam ve gelecek vaat eden bir okul-meslek kazanması bir açıdan ailenin kendileri için yaptığı bir iyilik oluyor.
Bunun için özellikle liseden itibaren çocuğun eğitimi için tüm tuşlara basmak lazım.
Bu sorun yoksa,ev kira değilse, ortalama 2 emekli maaş ile gayet ortalama bir hayat yaşamak mümkün.
Etrafımda gördüğüm de bu.
Zorunlu eğitimin 12 yıl olması hata.Pek çok eğitimci eş-dost-akraba var.Bazı öğrencilere matematiği anlatamazsın.Ama aynı öğrencide öyle yetenek var ki;Uçağı 100 parçaya ayır,onları monte eder.
Bu ülkenin nitelikli ustalara da ihtiyacı var.ALLAH,herkese farklı bir yetenek vermiş.
Ankara-ostimde-sanayide;parasını gece pavyonlarda yedirmeyen motor-kaporta ustalarının kazancı öğretmen maaşını 4 e katlar.:)
12 yıl zorunlu eğitim-herkes liseyi bitirecek anlayışı doğru değil.Bir de adam gibi sınıfta kalma olayı olmalı.
Çünkü MEB 10 k öğretmen alırken.Eğitim fak. 50 k mezun veriyor.23 yaşında mezun olan çoğu genç artık bu yaştan sonra ne yapsın?
YKS ye sağlam baraj getirilmelidir.Öyle ki öğrencilerin %50 si kazanabilmeli..Ve kazananlarda yeterli istihdam olacağından mesleğe atılabilmeli.
Diğer gençler ustalığa yönlendirlmeli ve ÜMİT TACİRLİĞİ YAPILMAMALI...
Hafta sonuna hisse ile girmek mangal gibi got ister.
https://x.com/Ahmet_Davutoglu/status...69355381301394
bunlar doğrumu DOĞRU , hadi hodri meydan yargı harekete geçsin ama herkesin istediği gibi bağımsız yargı imamoğlundan tut burada ismi geçenlere kadar yargılasın yapabilirler mi .
Sayın ABKA, yazınızı okudum, borsa acıldı, fakat bir cümle ile cevap vereyim, bence gençliğe güvenmeyin, ben kendi çocukalrıma güvenmiyorum malasef. Zor zamanlar zor insanları, kolay zamanlar kolay insanları yetişririr. malasef 2001-2021 bu sürede doğan yetişen gençler kolay olanlar.
Baştan bende senin gibi düşünüyordum chp nin Ekrem imamoğlu üzerinden ateşinin ölçüleceğini pazar CHP nin cumhurbaşkanı belirlemesi olacak gözaltı süresi bile oraya göre hesaplanmış , sonra biraz yandaş kanalları izledim siyaset bu kanallara neyi servis ediyor diye Cem küçük seyret yeter bir duyum aldım diyor yazıyor veya ekranda konuşuyor o olay gündeme geliyor , dün kayyum hikayesine başladı imamoğlu dosyasına önce kck yı koyacaklarını sonra apo süreci sekteye oynar diye dkpc koymuşlar teröre sokmak için okuduklarımdan bu kayyum kilidi için yapılan hamle , yok yolsuzluk vs onların hepsi bana göre boş terör iddiasının etrafını süslemek için ortaya verilen malzeme , çünkü tarihinde görmemiş bir mali müfettiş denetlemesi yaşamış İBB birşey olsa çoktan çıkardı , söylenen kişiler şikayet etti bu devirde yalancı şahit bulmak kadar kolay birşey yok onun nasıl olduğunu biraz insanlar hafızalarını zorlarlarsa bulurlar zaten.Aşama diploma,gözaltı,tutuklama,kayyum üzerinden gidicekse dünde faiz koridoru yukarı alındıysa piyasada birşeye hazırlanıyor.Ha şu olabilir chp duruşu sesin halk tarafından daha fazla olabileceği ülke sıkıntıya düşer mi diye iktidarda gerek sahada gerek kolluk kuvvetlerinden bilgi alıyordur kararı verecek adres belli .
bas pala bas.....
:drunk:
Akepemmmm tutuyahhhh borsayı :drunk:
Şahitler itirafçılar muhtemelen Kılıçtaroğlunun ekibinden. Kılıçtaroğlu vb adayı benim desin CHP yi ona yeniden teslim ederler
10 bink altında alıcıyım.... x30
:drunk:
ne oldu yokluk fonunun parasımı bitti...