dgzte topiği kapandı mı yahu... kimseler yok
Printable View
dgzte topiği kapandı mı yahu... kimseler yok
3 kişi kaldı
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdayız malları demirören e teslim etmeden bir yere gitmek yok.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar 6,01 olarak hesapladığınızda temettü düşülmüş olarak çağrı fiyatı 8,18 TL. Hisse başı bu fiyattan Demirören zaten alıyor. Çağrı en az 10 iş günü sürecek. Siz Demirören’in piyasadaki tüm hisseleri alacağını inanıyorum diyorsanız hisse fiyatı bunun üstüne çıkmaz. Ki borsada hisse fiyatları çağrının üzerinde seyretmiştir benim bildiğim tüm çağrılarda. Bu oran % 5 yada % 50 gibi değişir. Çağrı başlasın bakalım ne olacak.
Yaklaşık 45 günlük faiz ilavesi olacak....
Çağrıdan sonra az Lot kalırsa, orta/küçük boy spekler dalabilir...(Demirören bildiğim kadarıyla 10 yıl satamaz)
Çağrıya verilen tutarı ve kalan kısmı analiz edecem, bu nedenle Kar kısmını çağrı son günlerine veya sonuna bekletmeyi düşünüyorum.
Hayırlısı artık..
Günaydın. Bugün TCMB kuru açıklanır açıklanmaz net fiyat içeren düzeltilmiş bilgi formunun son halini düzenleyip SPK ya verirler ve onayı alırlar diye düşünüyorum. Kurlar yine yükselişte yarin çağrıya başlamak isteyebilir tüpçü.
Matriks linki olan var mı acaba. Kademeleri bir görsek
Hayret ya ,şu anki kurla bunun 8.4 lerde olması gerekmiyormu? En azından 8.3 gibi..
Faizi nasıl hesaplıyorsunuz?
galiba bizi duydular 817
Bugün açıklama yapılırsa Cuma kuru mu alınacak arkadaşlar ? (Cuma kapanışı 6 )
Kur 6 olursa çağrı fiyatı 8.25 olur
Libor 2.82. Bunun % 50 fazlası 4.23. Yıllık oran bu. Geçen gün sayısına göre fiyata eklenecek bu faiz.
An itibarıyla. 6.22x1.41585=8.80
8.80×4.23/12 ×2 ay=0.06
8.86-0.29 temettü=8.57 çağrı fiyatı anlık çağrı fiyatı.
yatırımcı ilişkileri yetkilisi ile görüştüm, çağrı başlangıcı heran gönderebiliriz dedi.
bu akşam gönderse, yarın başlasa çağrı 6.24 e göre 8.55 civarı olacak net..
02125056111 burçe bey
asla yatırım tavsiyesi değildir, lütfen telefon açıp konuşun, telefon yukarda
heran derken, bugün yarın gibi düşünmek daha mantıklı gibi
Hala 100de 5 kazanma şansı veriyor tüp kafalı tüpçü.Şaşıyorum. Parası olan alsın yani taş attında kolunmu yoruldu.
Saat 1000 ile 1500 arasındaki her saat başı kurunu toplayıp ortalamasını alıyormuş hocam ,şimdi baktım.
Oda ortalama 6.2 gibi olur sanki.
6.1901 MB alış kuru
son 3 ay hergeçen gün, spk nın her geç gönderdiği bülten lehimize oldu... şimdi inşallah aynısı demirören için olur. haftasonu gönderseydi 5.99 dan hesaplanacaktı, şimdi 6.19 lara çıktı, bugün göndermez ise bakarız 6.40 lar olur belki...
4 - 5 aydır ha bugün ha yarın meraktan çatladık... son birkaç günümüz kaldı nirvanaya, inşallah...
VOIP işlemi yapabilen arkadaşlara duyrulur....
Ben 6.22 den yarısını hedge ettim, yani 8.52 civarı
Şu an için 6.19 ve 8.48 civarında hedge edilebilir
dolar yükselirse VOİP de zarar edecem, ama DGZTE çağrı fiyatı artacak..
dolar düşerse ve çağrı açıklanmaz ise, VOİP den kar edecem, DGZTE çağrı fiyatı aşağı gelecek...
yani karı/zararı nötr yapabiliriz... 8.45-8.55 arasına razıysak
balıkadam, efila, ibrahim bey ne dersiniz?