yeni bir çoban çıktı satın diyen Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir
Printable View
yeni bir çoban çıktı satın diyen Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir
Sakın böyle konuşma ağzına biber sürerler. Sat o zaman kardeşim.
Bende dayak yiyen maymun hikayesine döndüm. Birde kurbağa başlama hikayesi var.
Kurbağa yı sıcak suyun içine atarsanız hemen zıplar ve kaçar. Soğuk suyun içine koyup ateşi çok hafiften verirseniz bu kurbağa nın hoşuna bile gider. Oh 40c yi geçmez 50c yi geçmez derken kurbağa haşlanmıştır. 2 den düşmez 1.80 altı olmaz 1.5 da destek var 1 i görmez derkeeeen... Zaten kurbağa haşlandı. Muhterem karabiberle sos ayarlıyor.
ben dardaneli balık üreticisi zannediyordum yalan makinesi üremeye başlamış buralarda laf yarışına sokup tes etmek için Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir
OPET istasyonları mini 'AVM' oldu
Akaryakıt dağıtım şirketi Opet, Türkiye’nin dört bir yanındaki istasyonlarında yer alan ‘Fullmarket’lerini, perakende zinciri ‘UltraMarket’e dönüştürdü
09 Ocak 2019, Çarşamba
OPET istasyonları mini 'AVM' oldu
Ultramarket’lerde gıdadan kişisel bakıma, teknolojiden oyuncağa, ev gereçlerinden oto aksesuarına kadar birçok kategoride ürün sunan Opet, böylece akaryakıt istasyonlarını adeta mini bir alışveriş merkezi (AVM) haline getirdi.
YAŞAM ALANI GİBİ
İstasyonları günün her saatinde her türlü ihtiyacın karşılanabileceği yaşam alanlarına çevirdiklerini belirten Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca, “Bu dönüşüm için Divan, Lipton, Starbucks ve Dardanel’le işbirliği yaptık.
Ayrıca evle ilgili her türlü fikir ve çözümü sunan Koçtaş, kişisel bakım markası Rossmann, teknolojik ürünlerin adresi ’Ttec’ ve ’Automix’ araç bakım ürünleriyle istasyonlarımızı zenginleştirdik” diye konuştu.
10 KATEGORİ, 1000 ÜRÜN
İlk etapta İstanbul, Ankara, İzmir ve Balıkesir’de bulunan 20 istasyonu UltraMarket’e dönüştürdüklerini söyleyen Cüneyt Ağca, şöyle konuştu: “Yılsonuna kadar 100 istasyonumuzu birer perakende noktası yapacağız.
UltraMarket’lerde gıda ve gıda dışı olmak üzere 10 kategoride binden fazla ürün bulunuyor. 2019’da Antalya, Bursa, Manisa, Adana, Mersin, Konya, Kayseri, Eskişehir, Kütahya gibi şehirlerdeki istasyonlarımız da dönüşecek.”
MARKET GELİRİ ARTACAK
Yurtdışında istasyonlardaki market alışverişlerinin önemli bir gelir noktası olduğunu belirten Cüneyt Ağca, şunları söyledi: “Türkiye’de istasyonlar 7/24 hizmet veriyor.
Bu bir avantaj. Şu anda bizim market gelirlerimiz tüm gelirlerimizin içinde yüzde 5 oranında. Bu dönüşümle birlikte bu payın toplam gelirin yüzde 15’ine kadar çıkabileceğini düşünüyoruz. Beklentimiz market ve yakıt alışverişinin artması.”