Originally Posted by
alicemal
Bugün starbaks günümdü, döndüğümde endeksi üçyüz beşyüz yukarda yada aşağıda bekliyordum. Endeksi yukarda buldum ama tahminimden biraz fazla.
Dünki sıradışı kırmızı hareketin sebebini bilmiyorum, uzun vade için önemlide değil, bu yılki planımı bozmaz. Ama japon kurum nomura nın adını duydum. Sanırım nomura biraz TR varlığı satınca doviz yukarı kıpraşmış. Doviz yukarı kıpraşıncada bizim SÜRÜ doviz çıkışı başladı diye hücum etmiş.
Bi türlü eğitemiyorsun bu sürü yü. Eğitemezsinde.
Genetik bir süreç, 100bin yılda belki kendi çocuklarına kurşun sıkmanın zararını öğretebilirsin, ama bu 100 bin yıldada bedeni terk etmiş ruhlar dünyasında olurum. Tabi garanti değil.
MB geçen yıl güzel kazanç sağladı. Kazancın %20 si inanılmaz ama yahudilerin cebine girdi. 35 milyarın %20 si ne eder, 7 milyar.
7 milyar, hiç çalışıp terlemeyen yahudilerin cebine girdi. 1 yılda.
Yılda 7 milyara ben bu ülkenin tüm fakir çocuklarını süper eğitir, hırsız ve tecavüzcü olmalarını engellerim. Uşak olma potansiyellerini yok ederim. hem de tüm ülke garibanlarının.
Ama şeytanın yarattığı dünyada bu para hiç bir emeği olmayan yahudilerin cebine girerken, o yahudiler, hırsızların nerden çoktığını bir türlü anlayamıyor. Lan sen soyduğun için çıkıyor ....
Acaip depresifim. Acaip hakaret etmek içimden geliyor.
Ama maalesef, ülke yahudi ürünü. gerçeği söylersen erol14 gibi kara cahiller seni şikayet ediyor ve mahkemelerde sürünüyorsun.
Anlat anlat, 40 sayfa yaz, aylarca emek ver... Sora biri çıksın "yahudileri çok büyütüyorsun" desin ve karalar bağla..
O zaman genetiği hatırlarsın. Anlatmanın hiç bir işe yaramadığını tekrar tekrar kafana vururlar ama yinede anlatmaktan vazgeçmezsin. Senin yapın bu çünki. Şeytan senide acı çekesin diye yaratmış.