Hannibal'in kardeşi var, Hastrubal...
Hastrubal niye komamiş?
:)))))))))))))))
Printable View
Hannibal'in kardeşi var, Hastrubal...
Hastrubal niye komamiş?
:)))))))))))))))
Abi sual e tam cvp olur mu bilmemde
Sual e icabet etmeme olmaz
Türk Kültürü bildiginiz gelmiş geçmiş en eski köklü olanı
Çin min hikaye değilde yanında ufak kalır
Hatta kinem etraftaki batılı özenti zuppegiller bana hep ilginç gelmistir
Simcik abi
Ana yapı şu
Eseği suya goturun
Doğe doge iciremen
Ama bekle içer
Her eşek içer
Gazoz bilmez esek
Motto danda anlamaz
Susuzluk hecbisey gazozzuzluk efsane felan
Yalan u
Bu minvalde dağa coh hatruballer gelecektir
Hastruballer ölmez abi
Hastruballer içimizde
Onlar ölmez
Bi dogsalar olceklerde
dogmuyolarki bi aq larım :-)
Yani dogmayan ölmez o sebeb herhal ismi de konmaz
Off be uzun oldu ama iyi bagladik
Ama su konuda temin ediym dostum
İnternet dünyası yakın gelecekte oldukça hastruballesecek
Bu konuda fark etmesende
ileri goruslulugun taktire şayan
Soole reel ve sanal dünyalar iyice bi saflari siklastirsinlar hele
http://m.hurriyet.com.tr/galeri-amel...ndi-40681656/1
Yani ben demiom medya dio
Ayvagubek abi yazilarim asla dalga yollu değildir
Pas Attın gol e cevirduk abi
Saygılar
Borsaya nasil basladima devam edeyin ben.
Abi şinci benim bir halam var, biliyon nu? Sapanca Kaymakaminin hanimiyla cok samimi arkadasti. Hafta sonu davet etmisler Sapanca'ya, halam da beni cigirdi, beraber gitcemisiz.
Adabazari trenine pindik, gidiyoz. Izmit'i gectik, tren boyle kus ucmaz, kervan gecmez bir estasyonda durdu. Lem bakiyon etrafta hicbir yerlesim yok. Bir adam elinde 2 kova, icinde kucuk saksilar icinde ciceklerle trene pindi, bizim oturdugumuz koltugun karsisina oturdu. Abi cicekler cok guzel be ya...
Halam sordu, siz mi yetistiriyonus, satiyonus mu deye? Adam yok didi, estasyondan yokari dogru toprak bir yol gidiyor, ordan 2 km yuruyunce bir duzluge geliniyormus, bu cicekler orda kendiliginden yetisiyormus. Ben estasyonu da adamin tarifini de kafaya yazdin tabe...
Ertesi hafta sonu, aldim elime 4 kova, yanina da 30-40 dene ufak saksi pindim Adabazari trenine. Tren ogrenci dolu. Izmit'te ogrencilerin cogu endi. Bunlar Yildiz'a bagli Kocaeli muyendislikte okuyorlarmis. Bir de Adapazarinda Itu'ye bagli Sakarya Muyendislik varmis. Trenle uraya gidenlerde vardi.
Sinci bunlari gorunce bendeki girisimcilik ruhu depresiveriyore biliyon nu? Abi nerde bi insan toplulugu varsa urdan mutlaka yontulcek kerizler cikar.
Neyse ben kus ucmaz, kervan gecmez estasyonda indim, adamin tarifine uygun yolda ilerledim, tepenin etegine dogru sanki bir cicek tarlasiyla karsilasiverdin. Envai cesit cicekler durup duru. Abi el kuregiylen kokleyip, ufak saksilarin icine yerlestirdim begendiklerimi. Kovalari doldurdun, tekrar estasyona, urdan dogru Haydarpasa'ya, urdan bubamin burosu vardi, Taksim Ayazpasa'ya.
16 yasinda felanim...Abi cicekleri, bizim buronun onune dizdin...Lem kadinlar basima ususme mi, 2 saat surmedi hepsi satilivedi abi, yarisini travestiler aldilar. Peralari cukkaladik tabe...
Abi cicek isine buyle devam ederkene, bir taraftan da Sakarya ve Kocaeli Muyendislik bolumlerini etud etmeye basladin. Once bunlarin kitap satis yerlerine gittim, baktim dogru durust kitap yok. Sonra Yildiz ve Itu kitap satis yerlerine gittim, baktim onlarda ulmayan tonla kitap var, kitap fiyatlari cok ucuz. Buralardan baslangicta 200 dene kitap aldim, kitaplar ortalama 1 TL bile degil, biliyon nu? Sonra bunnarin fiyatlarini kalemle karaladim, 1 TL olana 10 TL olacak sekilde hepsinin fiyatini degistirdin. Kitaplari buyuk, tekerlekli cantalarin icine yerlestirdin, sonra pindim Adabazari trenine, once Kocaeline, sonra Adabazarina gettim, kantinlerde masalarin ustune kitaplari yaydin abi. Lem herkes basima usustu, 2 saatte butun kitaplari sattim abi.
Bi teraftan cicek, bir taraftan kitap derkene abi ben 1, 5 senede neredeyse sifir bir tomofil alcek kadernpera yaptin abi.
Tabi bu arada bir arkadasla kofte ekmek isine de girdik. Varan terminalin onune kofte ekmek arabasi koyduyduk biliyon nu? Bir keresinde Akm'de Cumhurbaskanligi Senfoninin konseri var, kofte arabasini Akm'nin onune surduk. Abi cok iyi giyimli insanlar, papyonlu mapyonlu tipler, bize once acayip acayip baktilar biliyon nu? Sonra bi tanesi yarim ekmek kofte aldi, yemeye basladi, abi sonra hepsi birden kuyruga girme mi? Ne kofte kaldi, ne ekmek kaldi abi.
Netice itibariyle abi bende 17 yasinda bir tomar para vardi. Bir gun Sali Pazarinin urda Amerikan Pazari vardi biliyon nu? Uraya gittin, ustume basima bir seyler alceyn. Fus bir kot, bir sweatshirt, bir de Nike ayakkabi aldim, ustume de iyi uydurdum biliyon nu? Filinta gibin giyinmisim, eskileri de bir posetin icine doldurup, firlatip attim cope, elimde mi tasicem abi?
Amerikan Bazarindan Karakoye dogru, kovboy gibin yuruyon, bir teraftan da dusunuyon, cepte bir tomar pera var simci ne yapem deye...
Didim ulla, buraya gadder gelmisken ben bir de kerraneye gidem. Alt yoldan yurumeye devam ettim.
Biraz yorudukten kelli, baktim ki bir binanin altinda insanlar toplanmis. Abi bir topluluk gordun nu icine dalma huyum var biliyon nu?
Insanlar bir cesit kagitlari veriyorlar, para aliyorlar, peralari veriyorlar kagitlari aliyorlar. Abi burasi borsaymis.
Iste bule abi, benim borsayla tanismam aynen bole oluverdiydi.
:)))))))))))))))))))))
Güzel renkli bir hikayeymiş teşekkürler paylaşımınız için
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.