Printable View
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Bol kazançlar dilerim üstadım. Sağol veba kardeşim rast gelsin.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Sağol veba kardeşim rast gelsin. Üstad teşekkür ederim
Alıntı: Originally Posted by regal1 altın fonları ne yapar bugün + 0,5 civarı olacak
Alıntı: Originally Posted by ibrahim16 + 0,5 civarı olacak Evet ibrahim beyinkisi daha doğru. Atak yapmış sarı kız.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Evet ibrahim beyinkisi daha doğru. Atak yapmış sarı kız. Resmen turk garibini sovusleduler Alimlar hizlandi Viop cok hizli topluyor Caktilar resmen
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad teşekkür ederim kolay gelsin üstad
Alıntı: Originally Posted by Webster Resmen turk garibini sovusleduler Alimlar hizlandi Viop cok hizli topluyor Caktilar resmen şeker 1,37 de verdi hemen kaçtı, şekeri seviyorum baba hisse
Alıntı: Originally Posted by Webster Resmen turk garibini sovusleduler Alimlar hizlandi Viop cok hizli topluyor Caktilar resmen baktım -%10 olmuş 2 tane EGGUB aldım. 😂