Malûm ben oralıyım, neden benim mennekete Kötü nahiye dediğim, belki biraz anlaşılmıştır.
Mikrop lazımsa buraya gelin, mutlaka bulunur.
Printable View
Allahtan Reyisin kesin onayı var en az 3 dene deye, yoksa bizim valilik o malum iş haftada en fazla bir defa deye, genelge yayınlayacak.:he:
Amerika'da da polis dehşeti kameraya çekildi ve neler oldu bu olay çok konuşulur da mükemmel gündem oluşturuyor .
Federico Fellini nin, Nina Rota nin müzikleriyle Amarcord 'u tekrar izlemek lazım, izlemeyenler içinse iyi bir zaman değerlendirme olacaktır.
Biden ilk seçildiğinde Trumpdan çok da iyi olacak TR için demiştim..
Şu anda benim anladığım kapalı kapılar ardında Biden le anlaşılmış..
Hem iran petrol anlaşması..
Hem bi türlü başlayamayan HALKB davası..
Soykırım tanıma..
Bizim kanal istanbul ve montrö girişimlerimiz..
Bu durumda rahip ve s400 lerle başlayan 2018 kriz öncesine dönebilir miyiz bunu bence bu artık masadadır..
TR 2016 sonrası koptuğu ABD batı ve NATO eksenine yeniden geri dönüş çabası içinde
Özellikle rusya tonu değiştirilsede çin ile didişmeye girmek üzere olan ABD nin tr de bu 2 ülkenin bir ayakları olmasını istemeyecektir..
Erdoğan ülkeye sıcak para çekilmesi iyice tıkanan ekonominin yeniden açılması uğruna buna evet diyecek diye düşünüyorum..
https://www.resimyukle.link/img/XA3o1.jpg
Bilim adamı dediğin işte böyle olacak kesin tarih vermiş, neden 28 Ekim veya 1 Kasım değil, bari saati de vereydin.
Ulen yarın ne b. olacağımız belli değil...