DDKKM'yi pas geçtim (yarısı TL muhabbetine)
Şu aşamada (önünü görme anlamında) 34 gün (seçim öncesine) mevduat yapmak mantıklı değil mi?
KKM 92 gün ve %22 (bir ay içinde bu oranın yükselme ihtimali olamaz mı?)
Seçimi 6 lı masa ve KK alırsa gelecek yıl belediye seçimlerindeki asgari ücret vaadi 20 bini, emekli maaşı 15 bini rahat geçer. Hatta bu kez Cumhur ittifakı 25-30 bin asgari vaad eder.
Tabii yeşil soğan da bu ortamda durmaz 40-50 bine yelken açar. Et, 1000TL yi rahat geçer.
Demirel ne diyordu, Ecevit ne vaad ediyorsa ben 2 katını vereceğim....
Yalnız şöyle bir şey var NZOR da kısmiyetli satış yaptığınızda, bono olduğu için, hesabınıza işleyen nemayı(faizi) margarinlemez. İçerdeki paranızın cücüğünü koklatır. faiz içerde kalır, anaparanız bozdurduğunuz cücüğü dışarı kanatlanır (cebe)... içerdeki faiz de donuk olarak öylece kalıverir, getirisi olmaz.
Uygulamada 29.75 gösteriyor. 250 üzeri.
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi sube acaba. Iyiymis SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Swift yaparken OUR yazdırın (Biz/Gönderici), masraf almayacağını söylesin. Yoksa sonradan illa bi yerden tırtıklıyorlar. Alıcı abla biz de almayacağız dediği halde gönderen SHA yazdığı için 50 dolar buhar oldu. OUR=Gönderen, BEN=Alan, SHA=Yarı yarıya..
Yamyam gibi piyasa..kaçenzi..
barış soydan da aynı şekilde yanılmış. bunu ekonomi yönetimine (varsa öyle bişey:) serzenişle birlikte şöyle düzeltmiş.. 3:42 - 4:52 arasında
https://youtu.be/a9O-h1MfVbM?t=222