*kremlin, "güney kore devlet başkanı 21-23 haziran'da rusya'yı ziyaret edecek, 22 haziran'da moskova'da üst düzey görüşme planlanıyor"
Printable View
*kremlin, "güney kore devlet başkanı 21-23 haziran'da rusya'yı ziyaret edecek, 22 haziran'da moskova'da üst düzey görüşme planlanıyor"
*ab/barnier, "brexit müzakerelerinin hızını artırmaya hazırız"
*ab/barnier, "son günlerde geri çekilme anlaşması üzerinde ilerleme sağladık"
*ab/barnier, "28 haziran'daki ab zirvesi öncesinde bazı problemlerin çözülebileceğini düşünüyorum"
*kanada'da mayıs'ta işsizlik oranı %5,8 (nisan'da %5,8)
*kanada'da mayıs'ta işsizlik oranı beklentisi %5,8
*kanada'da mayıs'ta istihdam -7.500
*kanada'da mayıs'ta istihdam beklentisi 23.500
*kanada'da mayıs'ta işgücüne katılım -10.900
*kanada'da mayıs'ta ortalama saatlik ücretler yıllık %3,9
*kanada'da mayıs'ta tam zamanlı istihdam -31.000, yarı zamanlı istihdam 23.600
*kanada'da mayıs'ta işgücüne katılım oranı %65,3 (nisan'da %65,4)
*kanada'da 1.çeyrekte kapasite kullanım oranı %86,1, önceki döneme göre değişim 0,5 puan
*ab/barnier, "çözülmesi gereken iki büyük konu bulunmaya devam ediyor, bunlar geri çekilme anlaşması ve irlanda sınırı"
*ab/barnier, "irlanda konusunda sonbahara kadar bir çözüme ihtiyacımız var"
*abd/trump, "adil olmayan ticaret uygulamaları ile mücadele edeceğiz"
*abd/trump, "adil olmayan ticareti düzelteceğim"
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 535 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 300 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 4,50486, en düşük 4,50140, en yüksek 4,51750
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,50110