Bende yıllarca borsada dolar bazında zarar eden borsacilari anlayamadım[emoji39]
Bende yıllarca borsada dolar bazında zarar eden borsacilari anlayamadım[emoji39]
kaç aydır burada konuşuyoruz ayvayı yiyenler tasarruf sahipleri dolar tutsa bile ayvayı yediler borçlanarak mal mülk alanlar sağlam yere kapak atıp yüksek maaş alma imkanı olanlar abad oldular aselsan tarzı yerlerde çalışan pek çok mühendis arkadaşım 40k maaş alıyor hepsi ucuz krediden faydalanarak konut araba kredileri çekmiş ev araba fiyatları patlayınca oradanda abad oldular Double abad hepsi birer Gıdıvan olmuş :)
Büyük bir haksızlığa imza atıyorlar.bunun acısı ileride çıkacak.eninde sonunda fiyat doğru yere gider.
Ağırlıklı olarak yerli birkaç kurumdan alımlar var özellikle Ahlatçı sağlam alım yapıyor bir de emeklilik fonları yoğun alım yapıyor. Borsa çok ucuz kalmıştı şu an f/k 6.5 oldu, ortalama f/k 9 olduğuna göre daha %50 gitse bile ancak tarihi ortalamalara yakınsar. Buradan borsa %15-20 düşse benim icin fırsat olur ağırlık artırırım seçime kadar iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
Bastirrrr Nebati..
Kim tutar seni?