ben bir şey anladıysam arap olayım... Ne karışık işler... Allah sonumuzu hayr eylesin...
Nerdesiniz uzun zaman oldu hala çözemedinizmi bu karışık işleri
12-01-2025, 23:32
2onur2=
Alıntı:
Originally Posted by garibanca
Keşke doktor olsam. Çevremdekileri yardımcı olabilsem.
Evet iyi olurdu aslında sanal dünya ile gerçek dünyayı insanlar artık algılamakta zorlanıyor yapay zeka metrikste ve jurassic parkta kullanıldı biz daha yeni baş parmağı kullanmayı öğrendik kredi çekeceğiz ya işimizi görecekler.
12-01-2025, 23:38
2onur2=
Alıntı:
Originally Posted by MEHMET52
Kapanıpta yeniden borsaya dönen var mı ??? Geçmiste...
şu an yaptığımız havanda su dövmekten öteye geçmiyor... Geçmeyecekte ... Umutlandıkça bişey olmuyor ... Hep kendimiz kandırıyorz... Kabullenip şu ızdıraptan kurtulmam lazım... Yersiz yere umut vermemek lazım elinde delil olmadıkça... Lütfen arkadaşlar .... Yaramız kaşıdıkça kanıyor...
Anlamış olman lazım bazı şirketlerin ünvanını değiştirerek tekrar borsaya döndüğünü. Bu sorunun cevabını aramadıysan boşver gitsin bulduğun sana yetiyor ve mutlusun demektir.
12-01-2025, 23:43
2onur2=
Alıntı:
Originally Posted by akant2017
ne diyim herkesin bakış açısı benim önüme en ufak bir fırsat geçse satarım yaramız artık kangren olmuş tüm vücuda saracak yoksa düşünmekten kalan beynimiz.kaldı onuda bu nalçaklar için kaybedicez bu gidişle yaptığın paylaşım güzelde bunu zaten bu dakikadan sonra bunları anlasak ne olur de diğin gibi avukataysa gerek yok cumhuriyet savcılığına suç duyurusu bunlar için yeterli nazar boncuğu gibi dolaşıp dursunlar onla onuda spk yapmış bende kısa zamanda yapicam.yatırım şirketimden istedim hisse bilgilerimi gerisine şu andan sonra pel kafa yormanın anlamı yok canımız yanıyor düşündükçe herkez için hayırlısı.
SPK yaptıda ne yaptı kimin yaptıklarından haberi var veya neyi tescil etti bir üst makam biz işimizi yapıyoruz dediklerine göre yapmayan kim onuda söyleseler.
12-01-2025, 23:51
2onur2=
Alıntı:
Originally Posted by Akça
Valla benim unutup mezara gömdüğüm , helallesmeyi ahirete bıraktığım hisselerim de bir umut yeserttiniz. Insaallah bir show veya film değildir. Lakin mezardan cikarip tekrar gömmek ilkinden daha fazla travma yaratabilir. Sağlikla
6 yıl olmuş umarım iyisindir. Aslında unutmak mümkün değil alışırsın acılarla yaşamaya kaşımadığın kaşıyan olmadığı sürece unuttuğunu sanırsın.
13-01-2025, 00:05
2onur2=
Alıntı:
Originally Posted by akant2017
pek anlamıyorum yönetim işlerinden ali bey kaç yıllığına seçilmişti çoğunluk hisse kimde bunları bilmeden yazıverdim sakın ha tansiyon çok önemli ben günde tedbir amaçlı alıyorum .daha kompeti patlatıcam:party::halay: halay çekiçem takma kafaya iş oluruna varır.
2018. Den bu zamana geldik kim ne yapıyor bilmiyoruz olurundan vaz geçtik olmazıda tescil eden yok kafaya takamıyoruz oda varmı yok doktorun tesciline bağlı.
13-01-2025, 00:17
2onur2=
Bende kafa yok demekle bile iş çözülmüyor. Battık ama nefes alıyoruz vergisini zamanında verdik şimdi pipetle aldığın nefes gibi hep idare.
13-01-2025, 13:53
akant2017
Alıntı:
Originally Posted by 2onur2=
Bu şirketler nasıl birleştilerse esas sözleşmede süre koymuşlarsa bölünerek, tekrar blaçoda yerini alacaklardır veya şirketin iştiraki oranında öz kaynaklarında olan rakamı blançosuna yansıtacatır Ali beyin işi gerçekten zor.
verdin çoşkuyu ne güzel günlerdi 2 onur 2
geçmişten alıntılar yola devam