-
Ankara'da 18 yaşından küçük olan iki genç kız bir sosyal medya paylaşımından ötürü davalık oldu.
Baro tarafından atanan Avukat S.K., S.Ç. adlı genç kızı cinsel ilişkiye yönlendiren sorular sorarak, cinsel organının fotoğrafını gönderdi.
Sonra da diğer kızı taciz etti.
Açılan davada avukat toplam 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Ancak istinaf kararı bozdu.
Avukatın cezası 2 yıl 6 aya düşürüldükten sonra hükmün açıklanması ertelendi.
-
Antalya'da, 8 yıldır birlikte yaşadığı kadının 88 yaşındaki annesi Z.K.'ye cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan Mülayim K. 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
-
Çorum'da yaya geçidinde çarptığı Ayşe Tütüncü'nün (43) ölümüne, oğlu Engin Tütüncü (7) ile akrabası Mustafa Aksunun (41) yaralanmasına neden olan otomobilin sürücüsü Halil K. (59) kazadan 6 saat sonra yakalandı.
Kan testinde 0.74 promil alkollü olduğu belirlenen Halil K., "Ben çarpmadım, onlar bana çarpmış olabilir" dedi.
-
Sakarya'nın Ferizli ilçesinde zihinsel engelli 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen öz babası ve 2 amcası ile sevgilisi ve bildiği halde istismara göz yumduğu öne sürülen anne, tutuklandı.
Kız çocuğu ise koruma altına alındı.
-
-
Muğla'nın Milas ilçesinde lüks bir otelin sahiline kamyonlarla mermer tozu dökülerek plaj yapılması tepkiye neden oldu.
-
Bursa'da mahalleyi havaya uçurmakla tehdit edip doğalgaz borusunu patlatan, çaydanlıkla komşulara saldıran kadın, bu sefer de tırpanla komşularının üzerine yürüdü.
Bir mahalle sakini, "Biz öldükten sonra kadınlar ölüyor diye haber yapmayın" şeklinde tepki gösterdi.
-
Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki lüks bir villada bir ailenin 4 üyesi evde silahla vurulmuş hale ölü bulundu.
İlk belirlemelere göre ailenin erkek çocuğunun anne ve babası ile kız kardeşini tüfekle öldürdükten sonra intihar ettiği üzerinde duruluyor.