CD den
Len şirket ne Zaman kurulmuş ortakları kim geçmişi ne kadar eski bilen var mı
Printable View
CD den
Len şirket ne Zaman kurulmuş ortakları kim geçmişi ne kadar eski bilen var mı
Evetttttt noluyor şimdi
Boş boş bakıyoruz.Kasaplık koyun gibi.!!!!!!!!
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakalım gelecek 1 kac hafta ne getirecek inşallah güzel bir haber alırız
Ilk defa 21-22 kapatmış oldu
Ek 18116
Ak yatırımdan birisi endeksi fırsat bilip yarın başka bir hisseden zarar çıkarma peşine düşecek belliki
iş yatırımın maliyet 0,250 halk yatırımın ise 0,239 görünüyor. bugün 22-23 arası gidip gelen kapanışlarda nasıl oluyor bu iş??? anlayan birileri açıklarsa memnun olurum.
Ek 18120
Yorumsuzz
Batan geminin malları mı...[emoji3]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yarin daha önce görmediğimiz rakamları görebiliriz diye düşünüyorum
Bugünkü kapanis çok capsiz oldu
Cuma namazlarında imam efendiye diyelim karagiraylara mendil açalım şirketi kurtaralım yazıktır sevap işleyelim
Portföyümü burada %100 yapmak istiyorum...
Ya beni zengin edecek ya da patronla beraber bende bayacağım...[emoji13]
Bir babayiğit yokmu spiğin şu satıştaki lotları alsa...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
la sen ne ******** bi kagıt cıktın
Bütün maçlarda atılan goller bizim kaleye sayılıyor...ytd
tüm sitelerde yorumları takip ediyorum anca kız gibi tripleşiliyor şöyle adam gibi bu işi bilen öngörüsü olan borsadan anlayan biri cıkmıyor 78 maliyetle bekliyoruz eskiden bikac arkadaş mantıklı yorum yapardı onlarda sattı galiba yoklar ne olacak bu iş batıcakmıyız yoksa bi ümit varmı dostlar
Dostum, beklenti belli alacaklıların alacaklarını şirket sermayesine dahil ederek tahsisli sermaye artırımı teklifi yapıldı. Akgirayın açıklamasına göre olumlu cevap verenler de var olumsuz cevap verenlerde. Çoğunluk anladığım kadar hiç cevap vermedi. Bir kaç gün içinde gelmesi beklenen bilanço ve 14 Mayıs son tarih olan beyanname tarihi bu işin miladı. Ya istiklal ya iflas. Iflas durumunda bankalar ve tahvilciler ile diğer alacaklılar alacaklarının üzerine soğuk su içecekler. Biz de öyle tabii. Ytd
Bilanço için ben 24 Mayıs diye biliyorum son tarih hangisi doğru sizce 14 mü 24 mü
Pardon mayıs değil Nisan yani 24 Nisan son diye biliyorum çünkü bir aylık ek süre istemişti
24 nisan a kadar izin aldılar
Bugün e kadar bir aciklama gelmemesi ve hissenin bu kadar düşmesi tedarikçilerle anlaşılamadığını mı gösteriyor acaba.
Yaklaşık 2 yıldır taşıdığım bu lanet hisseden bugün itibariyle kurtulmuş bulunmaktayim.bir yılı aşkın süredir sizlerle burada çoğu zaman dertlestik çoğu zaman atistik ben sizlerden birilerini kirdiysam özür dilerim benden yana hakkimi helal ettigimi bilmenizi isterim inşallah sizler karla çıkarsınız temennisinde bulunayım ben bu şirket sayesinde çok para ve çok zaman kaybettim allaha emanet olun hoşçakalın
Tedarikçilerle sorun yok. Web Sitesi kiralama olayı hikâyeden. 24 Nisan bilanço için verilen ek sürenin son tarihi.
Alacaklıkara yapılan borçların sermayeye eklenmesi teklifinin hayata geçirilebilmesi için tabii bu teklif kabul gördüyse, 14 Mayıs şirket sermayesine eklenmesini de içeren beyanname için son tarih.
Bunlar İhlah-sız grubuyla akraba süründürmek karakterlerinde var
Ali bey buraya çok emek verdiniz çok yorum yazdınız sizin satıp çıkmanız artık bundan ümit gelmeyeceğine işaret 1 0 dan büyük diye düşündünüz sanırım içinizde küçücük bir umut bile bırakmadıki bu kadar zararla ayrıldınız en azından zararı kabullenip sattınız stresten kurtuldunuz bizim için stres sıkıntı moral bozukluğu devam
bilanço falan göndermesi zor savaş ortamı var iflas etmesi normal olur bu ortam da
dolar tarihi rekorlar kırarken şirketlerden iyi bir şey beklemek rüya olur bence
Hayırlı olsun...
En son sen satarsın diye düşünüyordum....
Bugün bende almaya cesaret edemedim...
İnşallah zararı başka hisselerden çıkarırsın....
günlük pasta paylaşırsa birileri memnun oluruz.
Ali kardeş bizimde hakkımız sana helal olsun üzüldüm yazdığınız zarara bende iki yılı geçti zarar 160 bin tl bu zürriyetsiz şirkete bulaştığım güne değil ama karagiraylara lanet olsun ama gider ayak bize kakaladığın hisse ile 0.21 fiyatı sen yaktın sanırım 😂 alllahtan taban yapmadın gider ayak
Sayın Alical kendi adıma gittinize üzüldüm.Herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 18164
Iş yatırım satışı sanırım Ali Bey'e ait...
İş değil ak yatırım ona ait sanırım 70 bin lot çivarı malı vardı
Bugün satılanları kim aldı acebe[emoji3]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın Alical rica etsem hangi bankadan kaç hisse sattınız.
Arkadaşlar iyi dilek ve temenniler için teşekkür ederim gündüz sattigimda sayın nargilimle istişare ettiğim için ordan biliyor hangi kurum olduğunu. Gündüz burda yazmak istemedim yanlış yönlendirme olmasın diye is yatırımda satılan 60 bin bana ait
Desene adamlarda her dümen var alışıda satışıda gizliyorlar özellikle şirketin bütün malı banka aracı kurumlarında olması nın nedeni de bu key banka kullanıyor