Ne zaman tahtayı takibe alsam en yüksek yerinden dönüyor bendemi bir gariplik var yoksa bıyıklı beni görüyormu ne :Sad: kafamda deli deli sorular..
Printable View
Ne zaman tahtayı takibe alsam en yüksek yerinden dönüyor bendemi bir gariplik var yoksa bıyıklı beni görüyormu ne :Sad: kafamda deli deli sorular..
5 olduk çok şükür ortaklar:)
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim hissenin bugün geleceği nokta zaten buralardı. 509 lara haber yüzünden gelindi o yüzden moral bozukluğu yok ... yarin 520 leri görürüz kozada bu gaza devam ederse ınsallah ortak
Şirketimiz tarafından 23.07.2018 tarihinde yapılan KAP açıklamasında,
İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün web sayfasında 3 Ağustos 2017 tarihinde yayınlanan "İzmir İli, Bergama İlçesi, Ovacık Mevkiindeki Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından yapılması planlanan Ovacık Altın Madeni projesi ile ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2009/7 sayılı genelgeye dayanılarak verilen Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararı hakkında bir kısım davacılar tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhinde İzmir 6. İdare Mahkemesinin 2017/1317 E. sayılı dosyası ile iptal davası açılmış olup, mahkemece verilen Yürütmeyi Durdurma kararının davalı yanında müdahil olarak yer alan şirketimize tebliğ olunduğu bildirilmiş idi.
Bahsi geçen davada mahkemece, şirketimiz lehine olarak davanın reddine karar verilmiş olup, gerekçeli karar şirketimize 13/11/2018 tarihinde tebliğ olunmuştur.
bu yeni haber hakkinda bilgisi olan var mi biseyden cikarilmis ama ne haltsa?
Msci global cap ensesinden çıkarılan hisseler içerisinde
Uyuz hisseyi kim ister abileri artı bu eksi yine
Tahtayı takip etmiyorum Bugün de günlerden İPEK kızın olsun inşallah hepimize bol kazançlar :)
ipeke 5,10 üzeri kanatlanır mı acaba?
citi kozaa'yı üzerine yapacak galiba
1,5m mal almış bugün tahtadan
Eksiye geçmesen amk buné be koza %2 primi bu eksiye geçecek
kozaada citi açıkçıları ipe dizdi , devre kestirir inşallah , alamayan gelsin ipeke verelim:)
Bir delikanlı aranıyor kademelerı kaldıracak nasıl olacaksa bende bilmiyorum
Görünen o ki her zamanki döngü yine başladı...
Şu an KOZAA zamanı...
Kozaa'daki hareket bitene kadar bu uyuzla uğraşmaya ve vakit kaybetmeye gerek yok...
Ne zaman Kozaa'daki hareket biter, bundaki hareket ancak o zaman başlar...
YTD...
kızımıza vermeye doyamadılar bugün , 5 üstü kapatsa bari...
Ya petkim le 497 lerde kafa kafaya girdik adamlar 5 08 kapadi biz 4 95 .. neyse artık yarın inşallah
Ulan ipek senin taaa kozaa daki gibi Yabancı alıcı olması gerek yoksa zor gelde sinir olma biri %4.3 bu eksi vay amk be zorla sovduruyor kendine is yatırımla falan olmaz bizim is yarın kozaa da bir eksi olursa yandı gülüm keten helva
Kozada deniz hoca içimi rahatlatti .. 4.88 altı kalmadıkça ipek te uçacak diyor onay alınmış .. Bakalım bu hafta olacak mı bu çıkış
Ben 8 44 maliyetle koza almıştım koza 8 94 ten aşağı 8 lere inmişti o siralar ipek te 6 50 7 lerdeydi .. işte koza da o düşüş ne zaman yaşanırsa esas cikistan sonra sira bizede gelecek inşallah .. bende ıpekte yim ve zarardayim hala 550 leri görmem gerekiyor maliyet icin
Öyle bi zaman gelecek ki ipek kozayi sollayacak ama biz olurmuyuz hissede bilmiyorum bol kazanclar
ipeke kırılım ve onay alınmış
4,91 altına kırmadıkca gider bu kağıt
https://i.hizliresim.com/ZXNkQa.png
Deniz hocam teşekkürler. Emeğine sağlık yarın gerceklesir mi bu çıkış beklentisi sence ?
5,08 içine atmalı
https://i.hizliresim.com/ZXNkYG.png
ipekede asıl sert ivmelenme 5,28 200 günlük ortalama kırılınca olur.
kozaa da kırıldı 200 günlük 2 gün önce
https://i.hizliresim.com/NnVAZg.png
İnat etme işte elin mahkum gideceksin
Kudurdu[emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olduk 28 :)