An itibariyle 5m lotun üstünde hacim olmuþ, %+5.38. En iyi alýcý Oyak 1.367.040 lot, ikinci en iyi alýcý 93.135 ile Gedik.
Printable View
An itibariyle 5m lotun üstünde hacim olmuþ, %+5.38. En iyi alýcý Oyak 1.367.040 lot, ikinci en iyi alýcý 93.135 ile Gedik.
Osmen tavan ismen %4. Infoya ozel bi durum yok sanirim.Araci kurumlarda genel bi alim var gibi gozukuyor. Bakalim birsey cikacak mi arkasindan.en son biz duyariz varsada her zamanki gibi.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Anlaþýlan infoda pek kiþi kalmadý, nispeten sert hareketlerin olduðu günlerde ortalýðýn sakinliðine bakarsak.
Yanlýþ hatýrlamýyorsam bugün 3.92'den 800.000 lot özel emir oldu Ýnfo'dan Ýnfo'ya.
pay alýmý yaptýlar hdfgs ile þimdi yukarý sürerler, kan emici bunlar biraz þiþirip yukardan ele verip sermaye arttýrýmý gelir ardýndan, günlerdir yatay olan iki hissede bugün ayaklandý , allah sizi bildiði gibi yapsýn
Her an roketleyecek gibi kemerleri baðlayýn
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Ikýn biraz hadi
Ýçinde patlayacak yoksa..
Bak artý puan da almýþsýn
Bu neyin nazý
Hislerim doðru çýkarsa bu hafta info ve gedik haftasý olabilir..
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Piyasa yapýcýsý olarak girdiði þirketleri %500 kere taþýyan ÝNFO yönetimi
Kendilerine alým yapmaya baþladýkça þirket deðer kaybetmeye devam ediyor
Ne yaman çeliþki deðil öi::))
Sn Namýk Kemal Gökalp’i izledim. Hedef yatýrým bankasýndan söz ediyor. Bu söylem hoþuma gitmedi. Doðrusu infoyu yatýrým bankasýna dönüþtürmektir. Zamanýnda info yönetim kurulu üyesi bu anlamda konuþmuþtu. Þimdi infoyu yatýrým bankasýna çevirmek yerine ayrý bir yatýrým bankasý olmamalý info yatýrým bank olmalý
Merak etme týpký gedikte ki gibi
Ýnfo da kurulan teni bankanýn ortaðý olur
Nerden biliyorsunuz ki henüz banka kurulmadý deðil mi
Info bugün viop da herkesi geride býrakýp 2. Olmuþ. Ykb robotunu geride býrakamamýþ bir tek, ona da sanirim yapacak bir þey yok.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnfo da gedik gibi bankanýn ortaðý olabilir
1. Þirketimizin 13.07.2021 tarihli, 69 sayýlý*yönetim kurulu kararý ile yakýn ve ciddi bir kayýptan kaçýnmak ve þirket pay*fiyatýnýn þirket faaliyetlerini, gerçek performansýný yansýtmamasý sebebiyle*pay fiyatýnýn istikrarlý ve gerçek deðerine uygun oluþuna katký saðlamak*amacýyla baþlatýlan pay geri alým programý dahilinde þirket sermayesinin*%5,07'sine tekabül eden 7.000.000 adet payýn, azami 30.000.000 TL kaynak*karþýlýðýnda geri alýnmasýna karar verilmiþ olup 05.10.2021 tarihi itibariyle*7.000.000 adet pay, 26.915.065 TL iç kaynak kullanýlarak pay geri alým programý*tamamlanmýþtýr.
2. Þirketimizin 13.07.2021 tarihli, 69*sayýlý yönetim kurulu kararýna konu yakýn ve ciddi kayýp ihtimali ortadan*kalkmadýðýndan, þirket pay fiyatýnýn halen þirket faaliyetlerini, gerçek*performansýný yansýtmamasý sebebiyle, pay geri alým programýna 1. maddede*belirtilip geri alýnan paylara ek olarak, Sermaye Piyasasý Kurulunun 21.07.2016*ve 25.07.2016 tarihli duyurularýna istinaden þirket sermayesinin %4,34'sine tekabül*edecek 6.000.000 adet pay ve iç kaynaklardan karþýlanmak üzere en fazla*35.000.000 TL kaynak kullanýlarak devam edilmesine karar verilmiþtir. Bu*kapsamda, yapýlacak ilk Genel Kurul'a kadar geçerli olmak üzere pay geri alým*programýnda alýnabilecek azami pay adedi þirket sermayesinin %9,92'sine tekabül*edecek 13.000.000 adet pay ve azami kaynaðýn 65.000.000 TL olmasýna,
3.*Yukarýdaki maddeler kapsamýnda, 13.07.2021 tarihli,69 sayýlý yönetim kurulu*kararý da gözetilerek geri alýmýn amacý, kullanýlan kaynak ile geri alýmlarýn*özeti mahiyetinde, mevzuat kapsamýnda gerekli olan tüm bilgilerin Þirketimizin*yapýlacak olan ilk genel kurul toplantýsýnda pay sahiplerinin bilgisine*sunulmasýna,
4.*Ýþbu kararýn Özel Durumlar Tebliði çerçevesinde duyurulmasýna ve Teblið*uyarýnca kamuyu aydýnlatma yükümlülüklerini yerine getirilmesine,
oy birliði ile karar verilmiþtir.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NNF fonundaki paylar duruyor þirket geri alým yaptýðý kadar bir alým daha açýklýyor . Ama gel görki yerinden kýpýrdamýyor .
Yerinden kýpýrdamamasýnýn sebebi temel olarak hacimlerin fos olmasý; gerçek sebebi ise patronun roket için zamaný deðil diye düþünmesi.
Zaten herkes umudu kesmiþ; bist ralli yaparsa coþar yoksa yýllarca sürünür.
Hedef holding halka arzý onaylanmýþ acaba onunla beraber biþey olabilir mi
Hacimler kýpýrdamaya baþladý; teknik olarak 4,5-4,6 arasýna formasyon hedefi var. Olaðanüstü olaylar olmadýðý müddetçe yön yukarý. 4.q iyi baþladý iyi devam ediyor. Asýl iþi 2022 1.q ve 2.q yapacaktýr diye düþünüyorum. Saygýlar
Yanýlmýyorsam 13 temmuzda pay alým kararý verildiðinde
Þirketin bu rakamlarý ve piyasa deðeri gerçek gücümüzü ve deðerimizi gösteremiyor
Bu yüzden destek amaçlý 30 000 000 alým yapýyoruz dediler; aldýlar mý evet
Karar açýklandýðýnda birim fiyatý 4.5 civarý deðil miydi?
Ýlk alým bitti ve aksine þirket deðer kaybetti(4 civarý)
Beklediðimiz etki olmadý 35 000 000 luk hisse daha alacaz dediler hâlâ 4.5 larý yakalayamadý
Piyasa yapýcýsý olduklarý aracý kurumlarý; etyat , euyo vs vs 60 kuruþlardan 5 -6 lý rakamlarý gösterdiler
Maalesef mum dibine ýþýk vermiyor...
Bir bit yemi var ama...
NNF 1 milyon adet satmýþ 4.49 dan .
Ýlginç þeyler oluyor sanki tam primlenmeye baþladý gibi fon satmaya baþladý normalde olsa taban yemiþti ama ona raðmen güzel durdu.
Birde %5 in altýna düþtüðü için elindeki oran artýk kap atmayacak sanýrým .
Son günlerde geri alým olduðu için yeþil kapatýyordu ama bazen bakýyorum geri alým haberi gelmediði halde yeþil kapatýyor.
Acaba baþka yerden mi topluyorlar :wu:
Bu 1 milyon vs hikâye bence
Þirket artýk uçuþa geçecek derken böyle satýþ vs sindirme ve býktýrmaya dönük gibi
Aksi olsaydý þirket taban olurdu
Hacimler toparlamýþken satmalarýný sektör olayýna baðladým ben. Bir sektöre yüzde 10 dan fazla giremiyolar gibisinden, cuma günkü ismen hacmini gördükten sonra infodaki bi kýsým payý belki oraya kaydýrmýþ olabilirler diye düþünüyorum.
Nnf nin satmasý kötü. Adamlarýn kendi þirketleri. Demekki gelecek görmüyorlar. Umarým sadece aðýrlýk azaltýyorlardýr; çok çok enteresan iþler bunlar.
Bir yandan patron milyonlarca lot geri alým ile topluyor; diðer yandan ayný patron sahibi olduðu fon üzerinden milyon lot satýyor .artýk hacimlerin yükselmesi dýþýnda bir çýkar yol yok.
Evet çok deðil 1-2 hafta önce bu durum olsaydý taban yerdi ama ona raðmen iyi durdu.Bence NNF de satýyor artýk algýsý yaratýp daha çok toplamak sanýrým .
Viop tarafýnda müþteri kaybý mý var; vede sonu etkisi mi anlamadým amcak yarý yarýya oran kaybý var þirketin. Takibe devam.
Neredeyse 1 liralýk bayrak mý var? Olur mu dostlar? Dönelim mi eski haylaza...
Hadi be oðlum baþkasýn artýk tavan serileri
Bu kadar bekledi ve silkeledi
Baþlamasý artýk tavanlarýnýn ya da yavaþ yavaþ çýkýþ devamý gelecektir
Yatýrým tavsiye deðildir
Formasyon hedefi eski zirve... hacimler fena deðil hala 2021 ilj çeyrek kadar deðil ama aþacaðýný düþünüyorum. Ýnfo hafif pazar kaybý var vade sonu etkisi geçsin durum netleþir.
Bilanço gelisinde bakalým patron karý yine hiç etmiþ mi?
Bu hafta senin olsun info
Ikýn biraz yeter artýk nazlandýðýn
Kemerleri takýn INFO cular :)
Çýkartmadýk ki :)SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baðýmsýz denetimin olmadýðý çeyreklerde güzel kar açýklýyor. 1 ve 3 q böyleydi. Ben þahsen büyük bir yükseliþ yada problem olmadýðý müddetçe 2022 1 q bitimine kadar hacimleri takip edip taþýmaya devam edeceðim. Ýnfoda iyi haberler önceden fiyatlanýr. Kurumsal bir yapýsý yok þirketin.