2019 Ocak yabancı işlemleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef06be4981.jpg
Printable View
2019 Ocak yabancı işlemleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef06be4981.jpg
Sıkmaya devam ediyor yürüyerek çıktığı yeri koşarak geri döndü.
Her zamanki hareketleri alıştırmaya çalışan sikipet elinde kalsın hirbo
son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-acik-ve-net-soyluyorum-dedi-cok-onemli-kentsel-donusum-mesajı
Afyon sen nelere kadirsin...
Lucescu milli takımdan kovulmuş afyon hedef 5.02
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şenol hoca milli takıma gecerse tavan oluruz
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nijerya da da doğal gaz bulunmuş seyret şimdi Afyonu nasıl tavan tavan yapar
harikayız arkadaşlar. demekki
gülebiliyoruz eğlenebiliyoruz.
önemli olan da bu değilmi...
Sağlıklı bol kazançlı günler inşallah.
her daim yıkılmadık ayaktayız inşallah...
bu da bizden olsun nasa mars da kuracagi us icin cimontoyu afyondan alacakmis sonra caymis oyuzden bu hale dusmusuz
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şurada yazılanları okuyup mala girilmesin yoksa afyonu çektirirler vesselam
Psikolojik bir hareket var.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.60 artık kötü olmaya başladı.Ne bekliyor ki?
https://invst.ly/a1nig HAFTALIK GARFİK YAKIN GIBI DİYOR COK İLGİNÇ
AFYON Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 3922964 Yıllık Değ%:-93
Bilanço beklendiği gibi kötü. Bu hafta bilanço etkisini takip edeceğiz. Almak için biraz daha takip iyi olur...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Afyon Çimento
Kapanış (TL) : 4.65 - Hedef Fiyat (TL) : n.a - Piyasa Deg.(TL) : 465 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 1.67 ?
AFYON Equity- Öneri :N.R Get.Pot.%: n.a Analist: eakalan@isyatirim.com.tr
Afyon 4Ç18 Finansal Sonuçları
Afyon 4Ç18'de 7mn TL net zarar açıkladı. Geçtiğimiz yıl aynı dönem 28mn TL net kar açıklamıştı. Şirketin satış gelirleri zayıf iç talep nedeniyle yıllık bazda %48 oranında gerileyerek 34 milyon TL olarak gerçekleşti. FAVÖK rakamı satışlardaki düşüş ve üretim fiyatlarındaki artış nedeniyle 6 milyon TL'ye geriledi (4Ç17: 22mn TL). Böylece, FAVÖK marjı 4Ç18'deki %34 seviyesinden %19 seviyesine geriledi.
Hadi bakalım gençler
Yeni hafta yeni heyecan
Anketimiz de çok ilginç sonuçlar var
Bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin...
Hem oy verme bir vatandaşlık görevidir.....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...96#post3173296
saygılar/başarılar
Afyon harekete geçmesi için Bedelsiz i açıklaması gerekir.
İye bedelsiz versin sermayesimi yetmiyor işler çok iyi sermaye az mı kaldı da gidecekse gider bunu hepimiz biliyoruz ama yarın ama 6 ay sonra
Helal olsun afyon a... bize borsayı öğretti...
game over
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 25.02.2019 tarihinde yapılan toplantısında
Şirketimiz tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" (II-14.1) uyarınca hazırlanan ve Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından bağımsız denetimden geçmiş 01.01.2018-31.12.2018 hesap dönemine ait finansal tablolarımıza göre 3.922.964,00 TL net dönem karı elde edilmiş Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak hazırlanan finansal tablolarımıza göre ise 12.883.823,32 TL dönem zararı oluşmuştur.
Şirketimizin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla 2018 yılı karından hesaplanan dağıtılabilir dönem karının dağıtılmamasına,
Bu hususun 27 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.
suyundanda koy...
Kağıtta kısa ve orta vadede bir beklenti yok. Sektörün toparlaması da uzun sürecek gibi. Kağıdın bilançosu da iyi değil. İyi yanı hissenin düşük olması. Endeks ciddi satış yerse Afyon daha hızlı düşecek gibi. Ancak yabancı alımları sürekli artıyor. Citibank son iki günde 300 bin civarı alım yaptı. Citibank 3.350.000 lota ulaştı. Neden acaba? 66 bin metre kare arsa hala satilmadi ve satışı her an olabilir. Acaba bunun için mi alıyor yabancı. Sanki bu aralar hisse yukarı gidecek gibi. Tabi yukarıda kalıcı olamıyor. Bir al sat yapsak mi diyorum... Ytd
Satacak artık çok durduk
Satacağım artık çok durdum.
en ucuz çimento türkiyedeymiş, 2. çeyrekte daha iyi olacakmış, içte daralmayı ihracatla çözeceklermiş diyor t.çimentolar birliği başkanı
Madem öyle beklentiyi satın almaları gerekmektedir.
play store den KAP (kamu aydınlatma platformu)
programını indirip istediğin hisseyi seçip o hisseler hakkında haber düştüğü an anında haberdar oluyorsun. paylaşmak istedim...
Bugün Citi ve Merrill toplam 130 bin daha almış. Yabancı alımı devam. Endeks yükselişine tepki vermeyen ender kağıtlardan Afyon... Bugün ben de kısa vadeli 4.74 ten alım yaptım. Afyona nedense dayanamıyorum... Alış sebebim yabancının alımları ve kağıdın 90 bin endeks seviyesinde olması... Bir tepki bekliyorum....
Hem özsrrnaye hem karlılık oranına göre piyasa değeri en pahalı çimento şirketi
Bir gün sonra tepki verdi. 4.92... Afyonu seviyorum. Tabi bu yükseliş konya cimento 'nin gazıyla oldu...
Aylikta dusen 90 ustunde kiriliyor konya gidiyor Allahtan
M.K.A.
Afyonu dönünce 4.99 'dan sattık... Al sat diyorum hep... Yoksa pek kazandırmaz...
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
YSK yıl geçmek zor