Çağrı muafiyeti talebi spk tarafından olumlu karşılanır mı kanısındasınız... Zira 1.05 e gelmesinin başka şansı yok...Bir duyuma mı dayanıyor bu söyleminiz yoksa bir tahmin mi?
Printable View
Hay hay.Tahtayı sen yönetiyorsan dediklerini yapalım. Yükseltmeye başlayacağın zaman haber ver boş yere üzülmeyeyim ben de. Beni bu kadar düşündüğün için çok teşekkür ederim.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir duyum almadım. Teknik analiz ve matematik, geçen haftaki sert düşüş sonrası düşündürdü bunu bana. Muafiyet bence reddedilir ki umarım öyle olur. Ancak o red çıkana kadar bu Kont Draculalar adamın kanını emer.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Derinlik34 ; madde18 c bendinin hürriyet gazeteciliğe uygulanabilmesi için , demirörenin , doğan holdingi komple alması gerekirdi . Çünkü satıştan önce hürgaz ın ana ortağı dohol dü. Dohol ü komple satın alacak , alırken de hürgaz ın yönetimini ele geçirmeyi hedeflemeyecek . SPK burada da dohol ün içinde hürgazın ağılığına bakarım, % 10 u geçiyor mu diye , vb. şeylere bakarım . diyor . ( Yani alanın niyetine bakarım , ana şirketi mi alıyor , yoksa içindeki değerli başka bir şirkete mi göz dikip onun yönetimini ele geçirmeye çalışıyor .) Kısacası HÜRGAZ ın satışında c bendini ilgilendiren hiç bir şey yok .
Tıpik ky.cı hezeyan ve saç baş yolma modu....yok öyle çile çekmeden kazanç..öttürecek kan kusturacak tabi..o tatlı kazançlar 30 yıl önceydi...ondan sonra sat...1050 gelecek de...komedinin ötesi...ıyı uykular...
Sen kımsin ki..Ada'm sana nıye ekmek yerdirsin kankasımısın.bura kumar masası gırmıssen bekleyeceksın...surunun ıcıne dalacaksın..çıktığın an..kafanı koparırlar....
Cok zor su an bu tahta...tek çare beklemek...
1.36 ne kadar lot var gorebilen varmi paylasabilirmisiniz ortaklar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekur ederim ortak
Bana CIMER´e yaptigim basvurudan su gelmis;
İlgi: 25.05.2018 Tarihli Başvurunuz
Dilekçeniz anılan başvuruya ilişkin Kurulumuzca yürütülecek incelemelerde dikkate alınmak üzere kayıtlarımıza alınmış olup, konuya ilişkin gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (www.kap.org.tr) ve Kurulumuzca gerçekleştirilen incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçlarını Kurulumuzun internet sayfasında (www.spk.gov.tr) yer alan Duyurular sekmesi altında yayımlanan Kurul Bültenleri'nden takip etmeniz mümkün bulunmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Başvuru Tipi: Görüş, öneri ve şikayet
Başvuru Tarihi: 25.05.2018 12:00:00
İnşallah hayırlı olur.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah.
162 hareketli de böyle olmuştu sonra si malum ama tek bir gerçek var Doğan'dan uzuza aldığı bugün olmasa da birgün hak ettiği değere gelecek inancındayım.
Yarinki önemli bölge 1,40 olacaktir. Oraya degerse muafiyet olayi bitmistir derim. Büyük Yatirimcilrin experti, mali uzmani, adli uzmani incelemistir ve muafiyetin hukuksal olarak cöp olacagina dair somut yatirim yapiyorlar diye algilarim!
ilk beş kurum bu gün itibariyle yüzde 80 gerisi 20 lot olarak 22 milyon lot çagrıya gitse alacagı lot birleşelim parasını yolayalım tüpcüye arkadaşlar sürekli aynı yazıyoru usta borsacılar bir baksa bu işte bir terslik yokmu çok derli toplu duruyoruz sanki vesikalık gibiyiz acil yardım
Tek ben mi kaldım nerede bu millet
Çalıdibinde gölgede bekleyiviroyalar gari
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji2] [emoji2] [emoji2]
Spek ne yaptığını anlamak güç sinir bozuyor ve bir anlık öfkeyle satmamak için ekrandan uzak durmak lazım sanırım
demirörenin ödü koptu 5 tl üzeri dolar kurundan çağrı yapmak zorunda kalacağım diye ama neyse ki doğru adımlarla dolar geri geldi. Şuanda Aydın Doğana devir ettiği gün ki dolar kuru seviyesinde kur. demirörenin de birazcık gururu varsa artık üç kağıtcılık yapmadan bu işi tamamlaması lazım.
Yavsama Spek, bu Hissenin Endeksle ne alakasi var?
Endeks Taban yapsa, sen stabil kamak zorundasin!
Yalandan milletin algisini bozmaya calisiyorlar.
Cagri fiyatinin zamanlamasinda hata yaptilar, bu yüzden böyle adi igrenc bir yola basvurdular ama bir tüketici olarak her yönden bunlari cevremle birlikte boykot edecegim. Sana kurus yok!!!
bu form .hürriyet in .tupçü burdakileri okuyordur kesin.bak tupçü dolar yine kafasını yukarı kaldırdı.acele et daha fazla çıkmadan çağrını yap.yoksa fena olacak gibi.benden söylemesi.
Cimer bimer ve spk şikayetlerini her gün düzenli yapalım arkadaşlar. 2 dakikamızı alır toplamda.
Cimer ve spk ya düzenli şikayet yapıyorum henüz cevap gelmedi. Sizler den cevap geri dönüş yapılan var mı ?
ÇOK SATILMIŞ BURALAR habire topluyorlar işlem yapacak lot kalmadı şoyle agız tadıyla şoyle bir milyon lamıyacam diye çok içerliyorum tüpcü kardeş lot bırakmadın topladın hepsini
Son 1 ayda alım yönünde işlem yapan tüm aracı kurumlar aldıklarını vakıf yatırıma virmanlamış. 27 milyon lot toplamış çakal kimseye çaktırmadan. 100 milyon lot zaten ziraate geldi devirle birlikte. Tebdeki malda onun. Piyasada çok az kaldı. Günlük işlemlere değil takas dökümlerine bakmak lazım.
Bugün ölü toprağı ile örttüler üstünü çünkü dün çok atlayan oldu.Yarın 1.40a yürüyüş devam eder.
Sn. ÇIRAK siz hakli olarak bilanco ve Glokalin satisina kafayi takmistiniz. Yazdiklariniza noktalama isareti koyup daha anlasilir Turkce kullanirsaniz bilgileriniz daha faydali olur. Satisindan hayir gelmeyen adamin ve lot hesabi yapan adamin hissesinden adama hayir mi gelir. Acikcasi ben bu hisseden baya tiksindim. Ama alacagim olani almadan da burdan ayrilmam. Cagri muafiyetinin kabulu icin hic bir resmi gerekce yok, bu cok acik. Bu arada cezaliydim bir sure yazamadim.
Spek adamlari forumda cirit atiyor en az 3-4 tane varlar. O yuzden paylasilan bilgiler suzgecten bize geri donuyor..
16 mayista durum soyleydi
http://www.directupload.net/file/d/5...x8tfss_png.htm
27 Milyon Vakiftaydi zaten son durumda ne topladi bilemiyorum.
Spek. yemlemis iste mal toplama filan yok...
13.4-30.05 takas aral. bakarsaniz Garanti ve Is. 29 mil. lot cikmis
Vakif. 27 mil artmis
3 lot ve 1 lot satis yazdim 3un 1ini alir ancak.
Arkadaşlar bir şey soracağım. Bunlar muafiyet talebinde bulundular, ozamanki kur 3.9087 çağrı fiyatı ile çarpıldığında 1.41 ediyor. Yani onaylansa dahi 1.41 değeri var.. 1.30 olmasının ve buralarda kalmasının amacı nedir. En kötü senaryoda dahi 1.40'ın üzerinde beklemesi gerekmiyor mu.. Bundan daha kötü bir senaryo da mı mevcut..