Maalesef budur
Printable View
Kendi yazdıklarıni alıntılayacak kadar bunalmışın..
Şaholiii..
Bence kol kes..biraz uzak dur..
Kafanı dinle..
Para her zaman kazanılır ancak sağlığın giderse geri getirmesi zor olur..
Hayat borsa değildir.Bazen uzak durmalısın..
Bak ben kaç gündür işlem yapmıyorum hergün forumlari okumuyorum..arada uğruyorum..
Lütfen bu mesajımada tekme tokat dalma..sana her yazanı eleştiriyorsun..
Hem kendini hemde etrafını kırıyorsun farkında değilsin..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
24,50 TL hısse fiatı ıle GÜLER YATIRIM' A RTALB Hissesi aldırdı, GÜLER yatırımcısı yaklasık % 40 zarara soktu bu işlem ile, 24,50 hisse fiatı ıle güler holdınge rtalb hıssesı aldırrıken; murat guler ve yakınları rtalb hıssesı satış gırdıler. alenı hırsızlık yapıldı ve ılıskılı taraflar ıslemlerı uzerınden suç ışlendı, GÜLER yatırım holdıngın yatırımcıları sırf bu yuzden bıle dava acabılırler.. bence spk ve cımere bu konuyu yazın, deyın kı ; bız guler yatırım holdın yatırımcılarıyız, şirketımızın ıstırakı olan rtalbe tahsısılı sermye artırımı ıle bıze hısse aldırdılar, ve hıssyı 24,50 den aldık. şimdi ise hısse fiatı 16 tl, ustelık rtalb kar ederken aldırdılar. kar eden bır sırkete bedellı yapmak uygun olmamasına ragmen, burda hem şirketın bedellısne gıren fırmanın yanı guler holdıngın yatırımcıları zarar ugrattılar. guler holdıng 24,50 den tahsıslı ıle hısse alırken rtalbdeb, kımler satışa geçtı ? bu ıncelensın, ilişkili işlemler den ötürü bır suç işlenmiş mı ? tahssıslıye ragmen hısse fıatı neden dustu, şirket rekor kar acıklamasına ragmen.. GÜLER HOLDING VE YATIRIMCILARI RESMEN APTAL YERINE KOYDU VE NET BIR SEKILDE SOYULDULAR. GÜLERIN FORUMUNDA BİR KAÇ KISI SUREKLI HISSEYI OVDU ONLAR KENDILERINI ÇOK IYI BILIYORLAR.. ONLARDA BU HIRSIZLIGIN BIR PARCASI. ALIN BUNU CIMERE YAZIN.. SPK YA YAZIN, E DEVLET UZERINDEN..A1 GIRISIMDE GULER HOLDINGIN PAYI NEDEND DUSTU, A1 KAPITALIN ONAYI NEDEN GELMIYOR, GULER HOLDING RTALBDEN NEDEN 24,50 DEN HISSE FIATI ALDI, A1 GIRISIM UZERINDE ALINAN SIRKETLERIN DEGERLEME RAPORLARI YATIRIMCI ILE NEDEN PAYLASILMIYOR, BU SIRKETLER FAAAL MI ? AKTIFLERI NELER ? RTALB NEDEN TEMETTU YADA KAR PAYI VERMIYOR.. SOYULDUK BUNLARI YAZIN LUTFEN
Guler yatırımcısını tamamen betımleme anlamaınd, yatırımcı yanlıs anlamasın s.kt. Ler..bu kadar serfsızlık olmaz. 24,50 den yatırımcı satmadı rtalbı, kım satttı ? Patron ve malını tasıyan adamalrı sattı ? Pekı kım aldı? Guler yatırımcısı aldı.. Hem bedellı yapıp paralarını aldılar, hemde o paralar ıle % 40 zarar aden sırket aldırdıler..yazık guler yatırımcısına, bu kadar srfsızlık yapılmaz..
bilanço ile birlikte küçük bir hareketlenme başladı !
sonuçta bedava, hepimizin malumu ! ama sonuç var mı ? yok tabiki
bu akşam spk bülteninde şu a1 capital onayı gelirse belki umutlar yeşerir.
yeşerir mi ? yeşermez mi ? artık çok da umrumda değil ! s.ke s.ke istediğim fiyata geleceksin ,eline vereceğim istediğin malı ?
bu yıl olmazsa seneye olur !
Acıma dedim sana, fırsatını buldukça geçir a.q. puştuna...
neyin kafasını yaşıyor bu spk, ya da bunlar müracatı geri çekti bizim haberimiz yok
gelsin bakalım bilanço ! artık 23.59 da gönderir.
ama muratçığımın şanına yakışır ? muhteşem bir bilanço bekliyorum
Halka açık olmayan ortaklıkların halka arz öncesi kâr paylarını dağıtması lazım gibisine bir şeyler okumuştum. Sayın ozmen de (ya da tarık ?) bir ara bahsetmişti buna benzer bir şeyden. Yıl sonu bilançolar netleştikten sonra GLRYH ve RTALB'e ödeme yapmış gibi gösterir belki. Başka da bir şey olamaz. Desen ki adam mimli ondan vermiyorlar, diğerini neden 1 haftada hallettiler madem diye sormazlar mı ? Soramazlar çünkü orada okçu bilo nun arkadaşları var.:)
https://i.hizliresim.com/fthepb9.jpg maşallah [142 milyon kar] gerçekten, hiç ummadığımız bir kar oldu. Muhteşem ötesi !!fk : 2 , pddd: 0.76 oldu.
Artık Rtalb'den ayrılıp kopmamız lazım, gerçi rtalb karı da iyi o da hareketli olacaktır. Ama burası muazzam ötesi. Muratçığım resmen show yapmış !"yatırım tavsiyesi değildir"
Her zaman demişimdir, adam finans dehası, anlamaz kit bit işinden. Acilen elden çıkarması lazım RTALB'i.
Hakikaten muazzam bilanço gelmiş. Hayırlı olsun. Senin adına çok sevindim...
bu sefer 3 bilançonun ikisinde BARİZ biçinde yanıldım.
A1 Capital'i neredeyse birebir tutturduk (aslında en zoru buydu)
Rtalb tarafında 150 kar bekliyorduk 115 geldi , kötü kar değil ama bariz yanıldık (a1 yaşam tarafından gol yedik)
Güler tarafında 113 max. kar bekliyorduk, 142 kar geldi. Muazzam bir kar oldu gerçekten"yatırım tavsiyesi değildir"
https://i.hizliresim.com/kto3xcs.jpg Koskoca A1 yaşam, Anatolia'ya rakip gösterilen Siemena miemens toplam 28,5 milyon kar etmiş.. yuhhh"yatırım tavsiyesi değildir"
Sonuçta tekrar hayırlı olsun, hem güler hem de rtalb bilançoları (tam istediğimiz gibi olmasa da) çok iyi geldiler. Pazartesi oldukça hareketli olacaktır inşallah, hissesi olan herkese hayırlı olsun. inşallah yine bir katikulli peşinde koşmazlar.
https://i.hizliresim.com/16on42d.jpg 9 aylık ile kıyaslayınca !!
A1 life son 3 ayda sadece 17 milyon ciro 3.5 milyon kar üretmiş !+! Ümittttttt ! adam rtalb tarafında bize gol attı
.............
A1 life tarafı 9 aylıkta 60 milyon ciro yapmış yalnız ! rta'nın solo yurtdışı satışları ayrıca olabilir.
Senin 94 diye bahsettiğin ürünler evet 12 aylıkta 9'a düşmüş ama muhtemelen o ürünler iade alınıp iç pazara verildi. Başka bir açıklaması olamaz. Yine de tuhaf bunu izah etmeleri gerekirdi, dipnot olarak.
Hocam bahsi geçen şirketin sermayesi 42 milyon Tl.
94 milyon Tl iade mi olur yaw...:)
Biraz dinlen sonra konuşuruz. Sen mesaj yazınca cep'e bildirim geliyor, kapattıracan telefonu bana.:)
GLRYH'in bilançosu aklımı başımdan aldı. Ancak, diyerek bir vurgu yapmadan edemeyeceğim: RTA'nın bilançoyu ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Bilerek mi yapılıyor, özensizlik mi, vurdumduymazlık mı anlamadım.
GLRYH'ın şuanki fiyatı (2.44) KAP ile geri alım açıklanması ve finansal rasyoların geldiği noktaya göre oldukça kışkırtıcı duruyor. Bekleyene sabredene hayırlı olsun, umarım bir çapanoğlu çıkmaz işin içinden, çok yorulduk tükendik bree.
93.672.530 - 9.681.270= 83.991.260
Ticari alacak reeskontları (-) 83,898,115
tam sayıları çıkarınca sonuç bu yeniden iskonto yapılmış çapanoğlu bu gibi Sayın Refik
neden yapıldı esas önemli olan o
kaz gelecek yerden tavuk mu esirgenmedi
yoksa bir problem mi yaşandı
https://www.hizliresim.com/51wt74r
tabloya bakıldığında
384.341.640 rta tarafı hasılatın
306,451,405 rta dan
77,890,236 a1 yaşamdan bu tabloya göre a1 yaşama sadece yurtdışı satışlarını mal etmek yanlış olur yurt dışı 9 milyon satışın olduğu dönemde 77 milyon hasılat a1 yaşamdan gözüküyor a1 yaşam rta birbirine tamamen girmiş dip notlardanda olsa bir şey çıkmaz
yurt dışı hasılatta ki bu düşüş belli ki reeskonttan yeni açıldığı pazarlarda pazar tutmak genişletmek için yapılmış olabilir yurtdışında baya bir girişimde bulunuldu.
Procomcure Biotech
Avusturya da ki sahibinin türk olduğu şirket
PhoenixDx ürettiği kitin adı Fda onayına göre Rta nın izalasyon kitlerini kullanıyor pandeminin başında da tüm kapasitemizi bu şirket için kullandığımızla ilgili gazete haberleri vardı ve yanlış Hatırlamıyor isem Ümit Fıratta bir röortajda covid 19 kiti ile ilgili pandemi ile birlikte Avusturya da ki hocalarından patenti aldıklarını söylüyordu bu reeskonto bu şirkete yapılmış olabilir Ukraynaya bizde bu şirkette zaman zaman mal göndemiştik savaş 2021 den sonra başladı ama onlada ilgisi olabilir mi bilemiyorum
https://i.hizliresim.com/kto3xcs.jpg Güler bilançosu incelendiğinde artık sağlık tarafından gelen karlılığın bizim açımızdan çok fazla önemi kalmamış gibi duruyor. Toplam 142 milyon karımızın sadece 20 milyon'u buradan geliyor.
Acil tarafından Rtalb'nin içindeki A1 Capital paylarına çözüm bulunarak sağlık tarafı satılmalıdır.
A1 Girişim tarafının bize güç katacağını bu konuyu çok önemsediğimizi ifade etmiştik, bu konu üzerine çok durmuştuk. Paylarımız kuşa çevrilmeseydi şu an karımız 200 milyon olabilirdi sanırım. (rta'nın saçma malatya fabrikası yerine a1 girişime para aktarılabilirdi)
İnanılmaz iyi bir bilanço, Murat tamamen bizi yanılttı muhteşem bir bilanço gönderdi. Şu bilanço ile 4 lira bile olsa 3 yıllık karımıza işlem görecek durumda olunacak. Artık pazartesin itibaren kopmamız lazım ! 142 milyon karı olan şirket 290 milyona işlem görmemesi lazım.