Vakıfbank taki oranı yarın İstanbul’un başka ilçesinde soracağım bakalım onlar ne söyleyecek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Vakıfbank taki oranı yarın İstanbul’un başka ilçesinde soracağım bakalım onlar ne söyleyecek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne kadar banka varsa gezdim 300k 16.50 geçen yok.
Burda yok 17 yok 17.30 birde şu şube ismi yazsanız ne var bilerekmi bu işkence
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
400.000$ a swift için ne kadar ücret alınır?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolares 4.54 , hayırdır?
Yatırım tavsiyesi değildir.
daylight robbery diyorlarmis bu muhabir banka olayina,
soyle bir haber bile var;
http://m.hurriyet.com.tr/yurtdisina-...yildi-17795049
Olabilir. Hatta aynı şubedeki farklı MT’ler bile farklı oran verebilir. Özel bankalar şubelerde hedef, kota ve prim yöntemiyle çalışır. Hem MT ‘nin hem şubenin aylık vadeli tutar hedefi olur. (Devlet bankalarını bilemiyorum.)
Bununla beraber, genelde sınırlı sayıda kendi insiyatifinde, bir miktar da şube müdüründen onay alması gereken, ekstra oran teklif artırma limiti tanınır.
Bireysel ya da şube hedefi tuttu/ tutmadı, bireysel ya da şube insiyatif limiti sizden önce tükendi/tükenmedi durumuna göre farklı tekliflerle karşılaşmak normal.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İş gerçekten ciddi imiş.. Ben bu hafta bi bankaları dolaşayım, bi fiyat alayım yine de.. Çok merak ettim ne kadar isteyecekler.. Peki diğer bir soru yeri değil biliyorum ama külçe altın bankalardan alınır mı(fiziksel kg olarak)? Sorularımdan anladığınız üzere TL mevduat olayına bir süre ara vermeyi düşünmeye başladım ama emin değilim..
Vakıfbankta arı hesap açtım pazartesi % 15 faizle, bir gün sonra % 16 olmuş. benim ki % 15 de kalmış. Şans. :(
Ppk saat kaçtaydı arkadaslar
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bugünkü Merkez Bankası Toplantısında Faiz Artışı Bekliyoruz
Merkez Bankası’nın bugün düzenleyeceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında son sadeleştirme adımı sonrasında politika faizi olan haftalık repo faizinde 100 baz puanlık artış bekliyoruz. Mayıs ayında manşet ve çekirdek enflasyonda yükselişin devam etmesinin fiyatlama davranışlarını ve beklentileri olumsuz etkileyeceğini düşünüyoruz. Son Londra toplantısında para politikasının seyrinin enflasyonla yakından ilişkili olacağına dair sinyalleri de dikkate alarak Merkez Bankası’nın para politikasında ilave sıkılaştırma ile enflasyonist baskıya cevap vereceğini düşünüyoruz. Piyasa beklentisi tarafında Reuters’ın düzenlediği ankete katılan 16 kurumun 11’i 50-100 baz puan arasında faiz artışı beklerken 5 kurum herhangi bir değişiklik yapılmayacağını düşünüyor.
Syg,
Dün 16 ile vakıfdan arı açtım. Bugun hesaplamada 14.75 gösteriyor şaka gibi.
Teşekkür ederim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbank 240 k 17.50 bağlandı.35 gun
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiziki altını yalnızca Kuveyt Türk veriyor diye biliyorum. Mesela Vakıfbank Altın Çağı hesabından aldığınız altınları ancak 2 kiloya ulaştığında talep edebiliyorsunuz, onda da talebinizle kalıyorsunuz. Bugüne kadar bir bankadan fiziki altın alabilmiş bir forumdaş var ise paylaşsın lütfen!
Tablo şeklinde ayrıntılı paylaşım yapan Değerli emektar bır arkadasımız vardı .Daha sık ve güncel paylaşımda bulunabilir mi acaba ? Emek harcanan her şey değerlidir ...
Alternatif Bank'ın VOV hesabı günlük 16.5% oran veriyor, Fibabanka'nın kiraz hesabı ise günlük 16% oran veriyor. Ancak Websitelerinden anladığım kadarıyla VOV hesapta boşta para kalmasına gerek yok, kiraz hesapta ise boşta para kalmalı gibi duruyor. Daha önceki girdilerden birinde faiz oranlarını gösteren bir tablo paylaşılmıştı. O tabloya göre Alternatif bank 1k boşta para bırakınca veriyor denmiş, kiraz hesapta ise boşta para bırakmaya gerek yok gözüküyor. Bu bankalarla çalışan arkadaşlar bilgileri netleştirebilirse çok sevinirim. ING turuncu hesabın günü dolmak üzere.
yapı kredi ufak bir artış yapmış.100 bin-500 bin arası 14.70 idi,15.00 yapılmış.(32 gün)
https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/119620