Seramik ve porselen farklı bence onlar inşaatcı porselenciler değil...
Printable View
Nedir bu badem bıyıklılardan çektiğim..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egesr 19 milyon döviz artısına 9 milyon kur karı yazmış bizim 24 milyon döviz artımıza da en az 10 milyon artı yazabilir.. 40 milyon net karımız olması süpriz olmaz 9 aylıkta.. süprizi 50 milyon gelirse yaşarız.. Fk 4 lere düşer bu fiyattan .. Peki neden baskılı hisse tüm taş hisseleri doğal gaz zammını bahane ederek düştü çok ama çok abartıldı tabi ülke riski de eklenince speğe gün doğdu...
Allah mahçup etmesin inşallah paydaşlara bol kazançlar
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam geçmiş yılı kârlarla dolar alsa 1 tabak satmasa bile 50 milyon kâr gelirdi. Ama sıkıntı .. amacı ne bilmiyorum.
Ama zenginlerin bahçeleri fâkirlerin göz yaşlarıyla sulanır ...
Kasım ayındayızve hala temettü tarih yok, borç batağındaki Sngyo bile verdi, kasası dolu şirket vermemekte direniyor hala.
Endeksdeki ralliye ayak uyduramamasının sebebi bilanço olabalir mi, bazı rakamları şişirip kötü bilanço gönderebilirler mi acaba.
Valla bu temettü olayından sonra bu gürallara olan güvenim sıfırlandı, temettüyü almadan çıkmayacağım dediğim için bekliyorum zaten.
Borç batağındaki Golts da temettüsünü haftaya verme kararı almış.
Gürallar, 8 aydır kullandığınız ve menfaat sağldaığınız o paradan size hayır gelmeyecek.
Böyle paragöz bir şirket daha görmedim, son tarih 31 aralığı bekliyor herhalde, çünkü yatırımcı ilişkileri o tarihe kadar vermeme hakkımız var demişti.
Ben bedelsiz bekliyorum. Bilanço sonrası
Uyuttular fırtına öncesi sessizlik bilanço inşallah inşallah iyi yönde süpriz ve fiyatlamasıyla gelir...
Şirket olarak iyi ama yıllarca geçmiş yıllar karını tl de tutması aptalliktir ambalaj fabrikası üretime ara vermesi bir yönden iyi ambalaj fabrikasını šatabilir yada kendi çocuklarına da šatabilir aynı seramik fabrikasını yaptığı gibi bilanço iyi gelmeşi hiç bir değeri yok parayi degerlendirmedikten yada temettü vermedigi için sadece orda bilanço da görüldüğü gibi 10 milyonluk yatırıiçin arsasi var şimdi o arsalar kutahya nin en değerli arsaları arasında ama yönetim becereksiz
Bu şirkette tek sevmediğim şey emeklilik fonları... Ytd
Hacim iyice geberdi, bu kadar hacimsizliğin sonu umarım iyi bir yükselişe işaret olur.
Endeksde son 3 gündür devam eden ralliden zerre kadar yararlanamadı, çömlekler başınaza düşsün emi.
Borsada temettüsünü açıklayıp da hatta borç batağındakiler dahil, vermeyen tek şirket kütahya porselen şirketi kaldı. Bunu da sitenizde gururla paylaşın milli porselenci.
Oyak neredesin gel topla biraz.. Marbaş 10 bin verdi bugün nedense
Merak etmeyin arkadaşlar hareket pazartesi olur ama öncesinde bu hafta hareketlilik olur gibi,marbaş ve oyak aldıkları 500.000 lota yakın malı bekletiyorlar şimdilik bilançoyu bekliyorlar,bugün ısrarla 5,40 lar çalıştı sadece marbaş 14.000 lot verdi ama verdikten sonra genellikle onu seans sonuna doğru alıyor.asıl 500.000 lota yakın mal bu hafta ve önümüzdeki hafta sürpriz bilançosu için bekliyor,bol kazançlar...
Kayıtlı sermayeyi arttır. Nafi güral... insanların güvenini kaybetmekten ise paran kaybet.. 240 milyon tl. Geçmiş kar dolar alsan 9 aylık Bilanço da 80 milyon kâmbiyo kârı yazardın.
Sayın venedik satıp çıktınız mı kutpodan, yoksa pusuda bekliyormusunuz))
Temettüyü dağıtırlar bu aralar sene bitti az değil 10 kuruş...
O temetüleri muhtemeldir ki vadeliye aktarıp kaymağını yiyiyorlar, efenim bizim senenin son gününe kadar vermeme hakkımız var, ya yatırımcının da hakkı yok mudur, 10 aydır çalışıtırıyorsun o parayı günah değil mi, dünya kadar varlıklarıyla hala gözleri doymamış, nasıl bir doyumsuzluk.
Ne temettüyü verdiler ne de hisse 6 ları gördü, çifte dayak atma böyle birşey işte.
Ne kadar rezil bir duruma düşmüş, %2,5 ekside, sanki günlerdir ralliden yorgun düşmüş gibi.
Düşen endekste, ne toplarsam kâr derdinde! Emeklilik fonunu da kenarda sopa olarak tutuyor. Derdi herhalde fonun yüksek getiri sağlaması değil! Kalın lotlar satışa gelince kafayı hemen yukarı çeviriyor. Tam tatlı su kurnazı, yakında biri alır bunun elindeki anahtarı diyeceğim ama bu ortamda zor! İyi bir haber bekliyor ya iyi bir bilanço, ya da başka birşey fazla zamanı da kalmadı! Ytd.
59 da 5000 60 da 22000 bin lot karşı karşıya hayırlısıyla
Bilanço öncesi iyi bir yere gitse de en azından rakam iyi gelirse zararı kurtarma şansımız olur, yoksa bir daha 7 leri görmesi çok zor.
İyi bilanço + temettü tarihinin açıklanmasıyla ile belki yırtarız, yani cumaya kadar tahtacı hisseyi biraz taşımalı.
Bugün gerek hacim gerekse prim anlamında iyi bir başlangıç yaptı, son iki günde de devamını bekleriz.
Ortaklar sanki hareket başlıyor gibi. Ne dersiniz? Yine ufak ufak her yerde KUTPO konuşulmaya başlandı. YTD
Bilanço öncesi çok oynamamak lazım.Biraz daha mal alayım derken bir bakmışsın mal kaptırmışsın.
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Bu yapılan yatırım vergi teşvikli seneye vergisiz olacak karlar bu yıla bi kısmını yetiştirebilirmi acaba...şu vergileri mahsup ederse esas sürpriz 12 aylıkta olabilir..
Temettümüzü ödesede hisse yükselmeden biraz daha takviye yapsak 10 kuruş 10 kuruştur...
Bugün sektörde satış vardı o bozdu..
Adam 500-600k alarak kağıttaki serseri malı aldı dedik, tahtayı toptan kurutmuş meğer :)
Böyle olmaz daha yukarı fiyatlara yükselmesi lazım, daha fazla alması için; bu bölgede satılmaya hazır mal kalmadı gibi.
Tabii daha mal almak istiyorsa...
9 aylık kar 33 milyon,geçen yıl 9 aylık 28 milyon.Bu ekonomi ortamında gayet başarılı bir bilanço bol kazançlar.
Ben çok çok beğenmedim ama güzel yinede.. kur karı yazmış bildiğimiz üzere
Bence çok iyi bir kar zaten yaşadığımız ortamda hayalcilik olurdu. Üretim ve satış rakamları faaliyet raporunda herşeyi anlatıyor. Hayırlı kazançlar. Ytd.
Geçen sene yılıktan daha fazlasını 3.çeyrekte yazmış, geçen sene aynı döneme göre 5 milyon artırmış.
Bu şartlarda kar eden şirketlerin kıymetini bilmek lazım. Hayırlı olsun.
İyi güzel de temettü tarihini niye açıklamadılar, yoksa unuturup üstüne mi oturacaklar, valla artık iyice mokunu çıkardılar.
6 yi göreydik kurban keserdik.. geçen yıl 6 .5 idi.. dolar 3.5 tl.den 1 lot 1.8dolar idi. Şu an 1 lot 1 dolar.. dolar bazda yüzde 45 indirimli..
Belkide süpriz yapar belli olmaz %75 kendisinde böyle zamanda herkesin nakit e ihtiyacı var kasa para dolu 2009 daki gibi yapabilir herseyde bir hayır vardır yoksa 10 kuruş verse ne olur önemli olan sirket hisse sini hareketlendirecek şeyler olması mesela karton fabrikası ni šatabilir veya yabancı ortak bence iyi olur